​16 ARALIK 2017, CUMARTESİ

Dolunay KARACA 16 Ara 2017

Dolunay KARACA
Tüm Yazıları
Ay, Yay burcunda.

Ay, Yay burcunda. Gökyüzünde beş gezegen Yay burcunda seyahat ediyor. Eğitim, öğrenim, medya, tanıtım ve yayıncılık ile ilgili konular önem kazanmış durumda. Uzak çevreler ile ilişkiler gündemimizde olabilir, uzak akrabalar, seyahatler söz konusu olabilir bugün. Planlar ve organizasyonlar yapılabilir.

KOÇ: Sevgili Koçlar, bugün gökyüzü sizi destekliyor ve ikili ilişkileriniz düzeliyor, yoksa empati yeteneğiniz pek yok bugün. Karşı taraf ılıman ve anlayışlı… Siz de şanslısınız. 

BOĞA: Sevgili Boğalar, evle ilgili değişiklikler ve organizasyonlar yapacağınız bir gün. Kendinizi dingin ve huzurlu hissedeceksiniz. Aile büyüklerinizle bir araya geliyorsunuz. İştahınız artabilir.

İKİZLER: Sevgili İkizler, akıl ve duygularınız çelişiyor, çevrenizden birileriyle atışabilir, sonra da üzülebilirsiniz. İkili ilişkilerde ise sorunlarınız çözüm bekliyor hala. Aklınız karışmış ve ikileme düşmüş olabilirsiniz.

YENGEÇ: Sevgili Yengeçler, parasal harcamalarınız artarken, bir yandan sorumluluklarınız ve çalışma koşullarınız da değişiyor. Aile büyüklerinizle geçireceğiniz, sıra dışı şeyler öğreneceğiniz bir gün olabilir.

ASLAN: Sevgili Aslanlar, kişisel bakımlarınızı yaptırabilir, saç şekliniz, renginiz, kendinizde bir takım değişiklikler yapmak ve hobilerinizle ilgilenmek sizi mutlu edecek bugün. Eşinizin para hanesi ise karışık, ödemeler çok.

BAŞAK: Sevgili Başaklar, dünden daha iyi bir gün. Daha iyi hissediyorsunuz. Yaşama karşı iyimser bir tutum içerisindesiniz. Yurt dışı seyahat planları veya yurtiçi geziler düşünüyorsunuz.

TERAZİ: Sevgili Teraziler, işinizle ilgili sorunları kafanıza takıyorsunuz. Acaba bıraksam mı veya devam etmeye değer mi soruları kafanızı meşgul ediyor. İkilem yaşadığınız konular bugün cevabını bulacaktır. Merak etmeyin.

AKREP: Sevgili Akrepler, yanınızda çalışanlarınız varsa, onların sorunları gündeme gelebilir ve sizin keyfiniz kaçabilir. Çünkü siz hiçbir şeyle ilgilenmek istemiyorsunuz, özellikle de iş konularıyla hiç.

YAY: Sevgili Yaylar, sportif etkinlikler, doğa yürüyüşleri ve pek çok farklı konular ilginizi çekiyor. Bunlardan biri veya birkaçıyla ilgilenmek sizi mutlu edecektir. Bunun için şansı olmayanlar ise araştırma gerektiren konularda kendilerini geliştirmek için okumayı tercih edecekler.

OĞLAK: Sevgili Oğlaklar, bugün evden çıkmak istemeyeceğiniz bir gün. Evde aileniz ve çocuklarınızla beraber olmak, dinlenmek ve gelecek planları yapmak sizi iyi hissettirecektir. Yoğun bir hafta öncesi buna ihtiyacınız olacak. 

KOVA: Sevgili Kovalar, kredi çekip çekmemek konusunda kararsızlık yaşayabilirler, maddi kaynaklı olaylar sizi yıpratıyor. Yalnız daha sonradan ödemesini yapamayacağınız tutarların altına girmeyiniz. 

BALIK: Sevgili Balıklar, kendinizi çok romantik ve hayalperest hissedeceğiniz bugün, yaratıcılık yönünden değerlendirilmesi gereken bir sürece girdiğinizi söyleyebilirim. Şifa çalışmaları da ilginizi çekecek.