15 AĞUSTOS 2021 PAZAR

Dilek AYGEN 15 Ağu 2021

Dilek AYGEN
Tüm Yazıları
Haftaya özgür ve iyimser enerjilerle başlıyoruz.

Haftaya özgür ve iyimser enerjilerle başlıyoruz. Deneyimler ve maceralar yaşama isteğimiz bizlere yeni keşifler yaşatacak. Hafta ortası hayatı ciddiye alacağız. Sorumluluklarımız, görevlerimiz ön planda olacak. Olaylara daha gerçekçi bakacağız. Stratejik olacağız. Hafta sonu özgür ve özgün ruhumuzu ortaya koyacağız. Sosyalleşmek, arkadaşlarımızla olmak isteyeceğiz.

16 Ağustos günü aşk, ilişkiler, ortaklıklar, keyif, güzellik, para gezegeni kendi tahtına Terazi burcuna geçiyor. Aşka aşık olacağız. Romantik olacağız. İlişkilerimizde denge ve eşitlik isteyeceğiz. Uzlaşmacı davranacağız. Görgülü, zarif, nazik insanlardan hoşlanacağız. Yalnız kalmak istemeyeceğiz. Arkadaşlarımızla, dostlarımızla olmak keyif verecek. Paraya da aşık olacağız. Keyfimiz için para harcayacağız. Estetikle ilgili, güzellikle ilgili her türlü bakımı yapacağız.
22 Ağustos günü 2. Kova Dolunayını yaşayacağız. Dolunaylar tamamlanmaları, bitişleri anlatırlar ve bu yüzden stres yaratırlar. Ama önemli farkındalıklar kazandırırlar. Yaratıcılığımız, cesaretimiz, özgüvenimiz, farklılığımız, özgürlüğümüz ön planda mı, bunlar göreceğiz. Kendimizi ortaya koyabilmek ile ekiplerle birlikte hareket edebilmeyi dengelememiz gerekiyor. Bencilliğimizle idealizmimizi dengelemeliyiz. Hangi konularda ilerici adımlar atabiliyoruz, bunu anlayacağız.


Sevgili Koçlar; Venüs sizlere aşk getirecek. Aşkı dolu dolu yaşayacaksınız. Sevdiğiniz kişiyle beraber olmanın tadını çıkartacaksınız. Ortaklı işlerden yana da şanslı olacaksınız. Dolunay sosyal hayatınız, arkadaş ilişkileriniz, gelecek hayalleriniz, işten kazançlarınızla ilgili farkındalıklar ve tamamlanmalar yaşatacak.


Sevgili Boğalar; Venüs günlük koşuşturmacalarınızı yaparken, çalışırken sizlere keyif verecek. Yanınızda çalışanlarla, çalışma arkadaşlarınızla güzel ilişkiler içerisinde olacaksınız. Yeme içmeye para harcayacaksınız. İş ve sağlık konularında şanslı olacaksınız. Dolunay kariyer, toplumsal konularda farkındalık yaşayacaksınız.


Sevgili İkizler; Venüs sizlere aşk ve keyif getirecek. Partnerinizle güzel anlar yaşayacaksınız. Yaratıcılığınız artacak. Çocuklarla ilgili güzel gelişmeler olacak. Hobilerinizle uğraşmak sizlere keyif verecek. Dolunay da olumlu etki yaratacak. Düşüncelerinizle inançlarınızı dengelemelisiniz. Eğitim, medya, hukuki konularda tamamlanmalar yaşayacaksınız.


Sevgili Yengeçler; Venüs aile içi ilişkilerinizi güzelleştirecek. Evinizi yeniden güzelleştirmek için değişiklikler yapabilirsiniz. Dostlarınızla evinizde keyifli zamanlar geçireceksiniz. Dolunay ortaklaşa paralarda, alacak verecek hesaplarınızda, miras gibi konularda, bilinmeyen gizemli konular ve cinsellikle ilgili tamamlanmalar yaşatacak.


Sevgili Aslanlar; Venüs yakınlarınızla, kardeşlerinizle keyifli anlar yaşatacak. Kısa seyahatlere gidebilirsiniz. İstediğiniz bir eğitimi alabilirsiniz. Aşk yanı başınızda olacak. Dolunay özel ilişkiler, evlilik, ortaklık konularında tamamlanmalar, yüzleşmeler yaşatacak. Ben-Sen dengesini iyi ayarlayın.


Sevgili Başaklar; Venüs para konularında sizlere şans getirecek. Paranızı güzelliklere, keyfinize harcayacaksınız. Güzel yatırımlar yapabilirsiniz. Dolunay iş ve sağlık konularında farkındalıklar yaşatacak. Sağlığınıza dikkat edin. İşinizle ilgili konular, gündelik uğraşlarınızda önemli kararlar alacaksınız.


Sevgili Teraziler; Venüs burcunuza geçiyor. İlişkiler ve aşktan yana şanslısınız. Kendinizi güzelleştirmek için bakımlarınızı yapacaksınız. Hayat sizlere keyif verecek. Çekiciliğiniz, cazibeniz artacak. Dolunay aşkla ilgili, çocuklarla ilgili, yaratıcılığınızla ilgili tamamlanmalar yaşatacak. Bir bebek haberi alabilirsiniz.


Sevgili Akrepler; Venüs sizleri geri planda tutacak. Platonik aşlar yaşayabilirsiniz. Dinlenmek, yalnız kalmak sizlere huzur verecek. Partnerinizin iş ve sağlık konularında olumlu gelişmeler olacak. Dolunay aile, yuva, babanızla ilgili tamamlanmalar, yüzleşmeler yaşayacaksınız.  Aile yaşantınızla, iş hayatınızı dengelemelisiniz.


Sevgili Yaylar; Venüs sizleri partilerin aranan insanı yapacak. Arkadaşlarınızla keyifli vakitler geçireceksiniz. İşten kazançlarınız artacak. Dolunay yakın çevre ilişkileri, kardeşlerinizle ilgili olaylar, iletişimsel konularda tamamlanmalar yaşayacaksınız. Annenizin iş ve sağlık konuları da önemli olacak.


Sevgili Oğlaklar; Venüs iş hayatınızda olumlu gelişmeler yaşatacak. Terfi alabilirsiniz.  Keyifli çalışmalar yapacaksınız. İnsanlarla olan ilişkileriniz olumlu olacak. Dolunay kendi paranız ve kazançlarınızla ilgili tamamlanmalar, yüzleşmeler yaşatacak. Kendi değerinize önem vereceksiniz.


Sevgili Kovalar; Venüs hayata olumlu bakmanızı sağlayacak. Sizleri rahatlatacak konularla ilgileneceksiniz. Hayatınızda güzel değişimler yapabilirsiniz. Yeni insanlarla tanışacaksınız. Aşk uzaklardan gelecek. Dolunay burcunuzda oluyor. Kendinizle ilgili yüzleşmeler, farkındalıklar yaşayacaksınız. Sağlığınızla ilgili kararlar alacaksınız.


Sevgili Balıklar; Venüs maddi manevi güzellikler yaşatacak. Parasal konularda şanslısınız. Borçlarınızı ödeyebileceksiniz. Alacaklarınızı alacaksınız. Miras konuları da önemli olacak. Dolunay sizleri iç dünyanızla yüzleştirecek. Kadersel gelişmeler olacak. Karanlıkta kalmış, göremediğiniz konularda farkındalıklar yaşatacak. Ruh sağlığınıza dikkat edin.