Vakıf Katılım web

14 NİSAN 2019, PAZAR

Dilek AYGEN 14 Nis 2019

Dilek AYGEN
Tüm Yazıları
Hafta başı keyif yapıp eğlenmek isteyeceğimizden işler gözümüzde büyüyecek ama elimizdeki her işi düzenlememiz gerekiyor.

Hafta ortası sosyalleşeceğiz. Dolunay etkisi ile ilişkilerimize uyum, barış getireceğiz. Ben - Biz dengesini kuracağız. Hafta sonuna derin duygularla giriyoruz. Kendimizi huzurlu hissedemeyebiliriz.
Yay burcundaki şans ve bilgelik gezegeni Jüpiter 4 aylık geri hareketine başladı. Hayat felsefemizi, inançlarımızı ve nerelerde şansları kaçırdık onları sorgulatacak. 

Sevgili Koçlar; Dolunay sizlerin evliliğinizi, ortaklığınızı fark etmenizi sağlayacak. Tüm ilişkilerde yaşadıklarınız göz önünde olacak. Partnerlerinizle denge içerisinde olmalısınız. Jüpiter retrosu hayat amacınızı gözden geçirmenizi isteyecek. 

Sevgili Boğalar; Dolunay arkanızdan çevrilen işleri gün yüzüne çıkartacak. Yeni iş teklifleri gelebilir. Çalışma hayatınızdaki insanlarla dengede olmanız gerektiğini anlayacaksınız. Jüpiter retrosu maddi konularda kaçırdığınız fırsatları gözden geçirmenizi isteyecek.

Sevgili İkizler; Dolunay sevgiliniz ve çocuklarınızla dengede olmanızı istiyor. Hobilerinizle ilgilenip, yaratıcılığınızı fark edeceksiniz. Partneri olmayanlar yeni bir ilişkiye başlayabilir. Jüpiter retrosu evliliğinizi, ortaklığınızı gözden geçirmenizi isteyecek.

Sevgili Yengeçler; Dolunay aileniz ve kariyerinizdeki kişiler arasında dengede kalmanıza vurgu yapıyor. Ailenize ve ebeveynlerinize zaman ayırın. Jüpiter retrosu günlük hayatınızı, işinizi, sağlığınızı gözden geçirmenizi varsa evcil hayvanlarınızla ilgilenmenizi istiyor.

Sevgili Aslanlar; Dolunay kendinizi yakın çevrenize ifade etmenizin önemini vurguluyor. Kardeşleriniz, yakın akrabalarınız, yeni iş anlaşmaları gündeminizde olacak. Jüpiter retrosu çocuklarınızla, partnerinizle olan ilişkinizi gözden geçirmenizi istiyor.

Sevgili Başaklar; Dolunay maddi ve manevi konularda farkındalık yaratacak. İnsanlar sizin parasal konularda destek olmanızı beklese de sizler kendi bütçenizi dengede tutun. Jüpiter retrosu ailenizle ilgili konuları, ev ve emlakla ilgili konuları gözden geçirmenizi istiyor.

Sevgili Teraziler; burcunuzda olacak Dolunay kendinize dengeli davranmanız gerektiğini vurguluyor. Kendinizi fark edeceksiniz. İlişkileriniz sizlere aynalık yapacaktır. Jüpiter retrosu eğitim, medya, anlaşmalar, yakın çevre iletişiminizi gözden geçirmenizi istiyor.

Sevgili Akrepler; Dolunay arkanızdan çevrilen işleri, bilinçaltınızdaki korkularınızı gün yüzüne çıkartacak. Kontrol edemeyeceğiniz olaylar karşısında sakin olmalısınız. Jüpiter retrosu parasal konularda kaçırdığınız fırsatları gözden geçirmenizi istiyor.

Sevgili Yaylar; Dolunay sosyal çevrenizle olan ilişkilerinizi, arkadaş ilişkilerinizi ve umutlarınızı anlamanızı sağlayacak. Hayallerinizi fark edip ona göre ilerleyeceksiniz. Burcunuzda olan Jüpiter retrosu kendinizle ilgili şansları gözden geçirmenizi istiyor.

Sevgili Oğlaklar; Dolunay gelecek ve toplum statünüzle ilgili farkındalık yaşatacak. Aile ve kariyer ilişkilerinde denge yaratmalısınız. Hayatınızı zirvesine nasıl çıkılır onu anlayacaksınız. Jüpiter retrosu yüzleşemediğiniz korkularınızla yüzleşmenizi, gözden geçirmenizi istiyor.

Sevgili Kovalar; Dolunay hayat amacınızı fark etmenizi sağlayacak. Uzak ve yakın çevre ilişkilerinizi dengede tutmalısınız. Seyahatler gündeminizde olacak. Jüpiter retrosu arkadaş ilişkilerinizi, işten kazançlarınızı, hayallerinizi gözden geçirtecek.

Sevgili Balıklar; Dolunay ortak kazançlarınızla kendi kazançlarınızı dengelemenizi sağlayacak. Para konularınızı, sahip olduğunuz değerlerinizin yeniden doğumunu sağlayacak. Jüpiter retrosu kariyerinizde kaçırdığınız şansları fark etmenizi sağlayacak.