​14 MAYIS 2023 PAZAR

Dilek AYGEN 14 May 2023

Dilek AYGEN
Tüm Yazıları
Haftaya duygusal karışıklıklar, belirsizlikler, net olmayan durumlarla başlıyoruz.

Haftaya duygusal karışıklıklar, belirsizlikler, net olmayan durumlarla başlıyoruz. Pazartesi öğlene doğru enerjimiz artacak, daha canlı ve cesur olacağız, çarşamba öğleden sonraya kadar. Ay, Boğa burcuna geçerek yeniaya hazırlanacak. Yeniay öncesi fazlalıklarımızı atmak, temizlenmek iyi olacaktır. Yeniye yer açmalıyız.

16 Mayıs günü bolluk, bereket, şans, büyük servet, yolculuk, inanç gezegeni Jüpiter, Boğa burcuna geçecek. Paramız bereketlenecek. Verim alabileceğimiz işlerden para kazanacağız. Toprağa, topraktan çıkanlara yatırım yapabiliriz. Bir yıl boyunca keyif alabileceğimiz, para kazanabileceğimiz bir döneme giriyoruz. Yemek, içmek de ön planda olacağı için kilo alabiliriz. Tatlı, şeker tüketimine dikkat edelim.

19 Mayıs günü Boğa burcunda Yeniay meydana gelecek. Yeniaylar taze enerjilerdir, yeni başlangıçlardır. Boğa yeniayında sağlam, gerçekçi başlangıçlar yapacağız. Geleceğimizi garantilemek konforumuzu sağlamak için adımlar atacağız. Maddi konularda yeni adımlar atacağız. Beş duyumuza hitap edecek güzel başlangıçlar yapacağız.

20 Mayıs günü savaş, irade, güç, enerji, hareket, karar gezegeni Mars da Aslan burcuna geçecek. Asil ve soylu savaşacağız. Aşk için mücadele edeceğiz. Enerjimizi eğlenceye yönlendireceğiz. Aldığımız kararlarda inatçı davranabiliriz. Çocuklar, eğlence, keyif almak, yaratıcı işlerle ilgilenmek ön planda olacak.

21 Mayıs pazar günü Güneş de burç değiştirerek İkizler burcuna geçiyor. Bizlere artık ilkbaharın bittiğini söyleyecek. Akıl, mantık ön planda olacak. Kendi düşüncelerimizi önemseyeceğiz. Kendimizi ifade etmek isteyeceğiz. Bilgi alışverişleri yapacağız. Bir ay boyunca odağımız kardeşlerimizde, yakın çevremizde olacak. İletişimsel konular ön planda olacak. Hızlı olacağız. Kısa vadeli projelerimizle ilgileneceğiz. Eğitim, ticaret, haberleşmek, medya gibi konulara hareket gelecek.

Sevgili Koçlar; yeniay maddi konularda başlangıçlar yaptıracak. Para kazanmaktan keyif alacaksınız. Yeni kazanç yolları bulacaksınız. Sağlam yatırımlar yapacaksınız. Jüpiter de bu alandan bir yıl boyunca bolluğunuzu bereketinizi arttıracak.

Sevgili Boğalar; yeniay burcunuzda oluyor. Kendi hayatınızla ilgili yeni başlangıçlar yapacaksınız. Kendinizi, sağlığınızı önemseyeceksiniz. Her konuda isteklerinizi başlatabileceksiniz. Jüpiter, burcunuza geçiyor. Her konuda bolluğunuz bereketiniz artacak. Şans ve fırsatları iyi değerlendirin.

Sevgili İkizler; yeniay sizleri içinize döndürecek. Ruhsal konularda başlangıçlar yapabilirsiniz. Eşiniz işleriyle, sağlığıyla ilgili yeni başlangıçlar yapabilir. Jüpiter, sizi ruhsal konulara daha bir ciddi baktıracak. Eşinizin iş ve sağlık konularında güzel gelişmeler olacaktır. Yabancılarla işler yapabilirsiniz.

Sevgili Yengeçler; yeniay gelecekle ilgili, işten kazançlarınızla ilgili sağlam adımlar atmanızı sağlayacak. Hedeflerinizle, hayallerinizle ilgili başlangıçlar yapacaksınız. Jüpiter de bu alandan şanslar ve fırsatlar getirecek.

Sevgili Aslanlar; yeniay iş, kariyer konularında keyifli başlangıçlar yaptıracak. Kendinizi ortaya koyabileceksiniz. İşi olmayanlar iş bulabilirler. Annenizle ilgili konular da devrede olacak. Jüpiter de zenginliğinizi gözler önüne serecek. İşleriniz büyüyecek.

Sevgili Başaklar; yeniay sizlere olumlu başlangıçlar yaptıracak. Yabancılarla işler yapabilirsiniz. Keyif alacağınız eğitimlere başlayabilirsiniz. Jüpiter de hayattan umudunuzu arttıracak. Her yapacağınız işten daha çok verim alacaksınız.

Sevgili Teraziler; yeniay maddi konularda, alacak verecek hesaplarınızda yeni adımlar attıracak. Elinize para geçebilir ve siz varsa borçlarınızı ödeyebilirsiniz. Jüpiter, maddi konularda sizleri destekleyecek. Sağlığınızı koruyacak. Maddi konularda ihtiyacınız olan paraları bulabileceksiniz.

Sevgili Akrepler; yeniay ilişkilerinizle ilgili keyifli başlangıçlar yaptıracak. Evlenebilirsiniz, ortaklı işler yapabilirsiniz. Taşınabilirsiniz. Jüpiter, sizlere bu konularda güzel şanslar getirecek.

Sevgili Yaylar; yeniay sizleri keyif alacağınız yeni işlere başlatacak. İş, sağlık, gündelik rutinlerinizde yenilikler yapacaksınız. Sağlığınıza önem vereceksiniz. Jüpiter, sizlere güzel işler getirecektir. Sağlığınızı koruyacaktır. Ama iştahınızı da arttıracaktır. Kilo almamak için beslenmenize dikkat edin.

Sevgili Oğlaklar; yeniay sizlere keyifli olumlu başlangıçlar yaptıracak. Aşk hayatınızda keyifli gelişmeler olacak. Yeni bir aşka başlayabilirsiniz. Yatırımlarınızla ilgili adımlar atacaksınız. Bebek sahibi olabilirsiniz. Çocuklarınızla ilgili gelişmeler olacak. Jüpiter bu alandan en çok sizlere şanslar verecek. Keyifli olacaksınız. Hayatın tadını çıkartacaksınız. Borsa gibi yatırımlardan kazanacaksınız.

Sevgili Kovalar; yeniay ev, aile konularında keyifli adımlar attıracak. Ev alabilir, taşınabilirsiniz. Gayrimenkule yatırım yapabilirsiniz. Babanızla ilgili konularla ilgileneceksiniz. Jüpiter, sizlere ev, emlak, topraktan bolluk bereket dağıtacak. İyi değerlendirin.

Sevgili Balıklar; yeniay yakın çevrenizle ilgili, kardeşlerinizle ilgili, iletişimsel konularda, ticarette, eğitimlerde yeni, keyifli başlangıçlar yaptıracak. Yeni anlaşmalar yapabilirsiniz. Düşüncelerinizi, bilgilerinizi paylaşmak isteyeceksiniz. Jüpiter de bir yıl boyunca bu konularda sizlere şanslar ve genişlemeler verecek.