Vakıf Katılım web

​14 EKİM 2017, CUMARTESİ

Dolunay KARACA 14 Eki 2017

Dolunay KARACA
Tüm Yazıları
Bugün Venüs, Terazi burcuna geçiş yapıyor.

Bugün Venüs, Terazi burcuna geçiş yapıyor. Kendi yönettiği burçta kendini en iyi şekilde ifade olacak olan Venüs’ün bu geçişi; sanat, estetik, evlilik, ikili ilişkiler adına olumlu bir dönemde olacağımızı gösteriyor bir aylık süreçte. Kendimize bakmak, güzellik salonlarına gitmek, bazı düzenlemeler yapmak için uygun.

KOÇ: Sevgili Koçlar, hayli yoğun, temposu yüksek bir güne hazır mısınız, yalnız dikkat edilmeli ve karşı taraf ilişkilerinde denge sağlanmalı, agresyondan kaçınılmalı bugün. Boşu boşuna insanları kendinize düşman etmeyin. İş konularında sürpriz gelişmeler var.

BOĞA: Sevgili Boğalar, bugün çok farklı ortamlarda bulunabilir ve ilginizi çekecek gelişmelere tanıklık edebilirsiniz. Bu ortamda tanışacağınız biri kalbinizi çalabilir. Parasal haneniz güzel gelişmelere gebe. Bu şansı kaçırmayın.

İKİZLER: Sevgili İkizler, meraklı ve araştırmacı yönünüz devrede, tamamen kendinizle ilgilenmek ve yeni bir şeyler öğrenmek için can attığınız bugün, ailenizi ihmal etmemeli ve onlara da vakit ayırmalısınız. İlham verici, yaratıcı yönünüzle patronunuzu ve iş hayatınızdakileri büyülüyorsunuz.

YENGEÇ: Sevgili Yengeçler, bugün alacağınız bir habere canınız biraz sıkılabilir, fakat duygusal olarak da hassas olduğunuz bugün, gerçekliğini araştırmadan herhangi bir şey için kendinizi üzmemenizde fayda var  bence. Bugün yerinizden kalkın ve işlerinizi organize edin, planlarınızı gözden geçirin.

ASLAN: Sevgili Aslanlar, para konuları yüzünüzü güldürecek olsa da bugünkü ödeme trafiği, alacak verecek konuları başınızı biraz ağrıtabilir. Hesapta olmayan harcamalar gündeme düşebilir. Akşam saatlerinde ise alacağınız bir davet keyfinizi tekrar yerine getirecek.

BAŞAK: Sevgili Başaklar, iş konularında bu kadar titizlenmek ve detaylarda boğulmak sizin işiniz biliyorum ama arada dinlenmek ve sevdikleriniz içinde vakit harcamak size iyi gelecek. Bugün yapacağınız konuşmalara dikkat etmeli ve tedbirli olmalısınız. 

TERAZİ: Sevgili Teraziler, hukuksal bir meseleniz varsa bugün bunun üstünde durmalısınız. Kaçarak bir yere varamazsınız. Herhangi bir şeyi imzalarken özellikle iki kere düşünün. Sevdiğinizle yapacağınız bir seyahat programı keyfinizi yerine getirecektir.

AKREP: Sevgili Akrepler, işinize olan tutkunuz dikkat çekici, hırslısınız ve başarma isteğiniz çok kuvvetli. Kendinize olan inancınız ise yüksek. İkili ilişkiler adına da olumlu yönde etkiler alacaksınız. Hedeflerinizi her konuda belirlemek öncelikli işiniz. 

YAY: Sevgili Yaylar, bugün kendinize vakit ayırmak isteyebilirsiniz. Bu yüzden yapacağınız işleri arka plana koymanız gerekebilir ve bir sürü iş birikebilir. Dağınık bir ruh haline sahipsiniz, çeşitli teklif ve davetler alacağınız hoş sürprizli bir gün olacak sizler için.

OĞLAK: Sevgili Oğlaklar, kendinizi bitkin ve yorgun hissedebilirsiniz bugün, genel anlamda fazla verici olduğunuz konularda zararlı çıkan taraf siz olduysanız şayet, ölçüyü fazla kaçırmanız sebebiyle oluşan bir durum bu. Merak etmeyin, siz sabırlı bir insansınız, hak ve adalet her zaman yerini bulacaktır.

KOVA: Sevgili Kovalar, sizin için güzel ve şanslı bir gün. Gerek yakın çevreniz gerekse uzakta bulunan kişilerle iletişimiz çok güçlü, yıldızınız parlamaya başlıyor. Kendi içinizde bir dönüşüm sürecinden geçtiğinizin siz de farkına varıyorsunuz ve bu olumlu bir süreç. 

BALIK: Sevgili Balıklar, bugün ikili ilişkilerinizde özellikle hem ruhsal yönde hem de fiziksel yönde bir çekim söz konusu. Eşiniz veya partnerinizle aynı dili konuşuyor, aynı şeyleri hissediyor olabilirsiniz. Bu da sizi ona karşı daha da bağlayıcı bir yöne götürüyor.