​14 AĞUSTOS 2017, PAZARTESİ

Dolunay KARACA 14 Ağu 2017

Dolunay KARACA
Tüm Yazıları
Mars ve Satürn destek enerjisi ile dayanıklı hissediyoruz.

Mars ve Satürn destek enerjisi ile dayanıklı hissediyoruz. Rekabet gücümüz hayli yüksek, istediklerimizi alma dürtüsüne sahibiz. Ay bugün Boğa burcunda devam ediyor hareketine. Boğaz ve ses tellerimize dikkat etmeli iştahımızı kontrol altına almalıyız. Yeme içme düşkünlüğümüz artmış olabilir.

KOÇ: Sevgili Koçlar, size mantıksız gelen düşüncelerden sıyrılmak istiyorsunuz, mantık ve akıl ön planda sizin için. Yalnız bugün ilginç bir şekilde geçmişten gelen bir takım konular gündeme gelebilir, eski bir arkadaşınızla karşılaşabilirsiniz veya hatıralar gözünüzde canlanabilir. 

BOĞA: Sevgili Boğalar, eşiniz ve kardeşiniz arasında kalacağınız bir durum söz konusu olabilir. Bu kişi belki de yakın çevrenizden biri olabilir. Arada kalmak size uyan bir durum değil, siz uzlaştırmayı seviyorsunuz. 

İKİZLER: Sevgili ikizler, arkadaşlarınızdan duyacağınız sıra dışı bir haber tüm gündeminizi değiştirebilir. Günlük temponuz yüksek ve düşünmeden harcama eğilimindesiniz. Sevdiğiniz birine alacağınız bir hediye onu mutlu edecek.

YENGEÇ: Sevgili Yengeçler, kendinizi çok gergin hissediyor olabilirsiniz. Herkes ve her şey üstünüze üstünüze geliyor, dünya bana karşı gibi bir tutum içine girebilirsiniz. Biraz yalnız kalmaya özen gösterin bence, olayların içine girmeyin ve sessizlik silahınızı kullanın. 

ASLAN: Sevgili Aslanlar, hemen hemen her konuda fazla ateşlisiniz bugün. Heyecan, istek, arzu, hazırcevap, mücadele yönünüzle tüm konularda üstünsünüz. Kariyer odaklısınız, geçmiş pişmanlıkları kenara bırakıp, bugüne bakma zamanı. Aşk konuları ise mükemmel.

BAŞAK: Sevgili Başaklar, zekanızla gurur duyabilirsiniz. Başarıya çok yakınsınız. Sabırlı ve disiplinlisiniz bugün. Farklı olana ise merakınız artıyor. Bir davet, bir teklif alabilirsiniz. Ödemeler konusu ise hala gündeminizde, aşacaksınız az kaldı. 

TERAZİ: Sevgili Teraziler, kendi bildiğinizi okumak gibi bir isteğiniz var bugün. Değişime ise önce kariyer ve para konularından başlamak istiyorsunuz. İkili ilişkilerde sorunlar devam edebilir çünkü karşı taraf çok özgürlüğüne düşkün. 

AKREP: Sevgili Akrepler, işinize olan tutkunuz dikkat çekici, hırslısınız ve başarma isteğiniz çok kuvvetli. Kendinize olan inancınız ise yüksek. İkili ilişkiler adına da olumlu yönde etkiler alacaksınız. Hedeflerinizi her konuda belirlemek öncelikli işiniz. 

YAY: Sevgili Yaylar, bugün kendinize vakit ayırmak isteyebilirsiniz. Bu yüzden yapacağınız işleri arka plana koymanız gerebilir ve bir sürü iş birikebilir. Dağınık bir ruh haline sahipsiniz, çeşitli teklif ve davetler alacağınız hoş sürprizli bir gün olacak sizler için.

OĞLAK: Sevgili Oğlaklar, kendinizi bitkin ve yorgun hissedebilirsiniz bugün, genel anlamda fazla verici olduğunuz konularda zararlı çıkan taraf siz olduysanız şayet, ölçüyü fazla kaçırmanız sebebiyle oluşan bir durum bu. Hak ve adalet her zaman yerini bulacaktır.

KOVA: Sevgili Kovalar, sizin için güzel ve şanslı bir gün. Gerek yakın çevreniz gerekse uzakta bulunan kişilerle iletişimiz çok güçlü, yıldızınız parlamaya başlıyor. Kendi içinizde bir dönüşüm sürecinden geçtiğinizin sizde farkına varıyorsunuz ve bu olumlu bir süreç. 

BALIK: Sevgili Balıklar, bugün ikili ilişkilerinizde özellikle hem ruhsal yönde hem de fiziksel yönde bir çekim söz konusu. Eşiniz veya partnerinizle aynı dili konuşuyor, aynı şeyleri hissediyor olabilirsiniz. Bu da sizi ona karşı daha da bağlayıcı bir yöne götürüyor.