13 HAZİRAN 2021 PAZAR

Dilek AYGEN 13 Haz 2021

Dilek AYGEN
Tüm Yazıları
Haftaya eğlenceli başlıyoruz. Yaşam enerjimiz yüksek olacak.

Haftaya eğlenceli başlıyoruz. Yaşam enerjimiz yüksek olacak. Kendimizi içten ve dolaysız ifade edeceğiz. Özgüvenli olacağız. Eğlenceli aktiviteler, çocuklar, yaratıcılığımızı ortaya koyabileceğimiz işlerle ilgilenmek mutluluk verecek. Ateş elementinde oluşacak büyük üçgen, canlılığımızı, hevesimizi, yaratıcılığımızı arttıracak. Hafta ortası işlerimizi toparlamak isteyeceğiz. Temizlik tamirat gibi konularla ilgileneceğiz. Hayatımıza bir düzen vermek isteyeceğiz. Aksayan işlerimizi düzelteceğiz. Her şeyin mükemmel olmasını isteyeceğiz. Faydalı olmak, çalışmak bizlere mutluluk verecek. Hafta sonu ikili ilişkiler, ortaklıklar önemli olacak. Hayatımıza uyum ve denge getirmeye çalışacağız. Her şeyde ölçü arayacağız. Sevgi, ilgi arayacağız.

Bu hafta Neptün gezegeninin Güneş ile zorlayıcı açısı var. Aldanmalara, kandırılmalara dikkat etmeliyiz. Kendimizi kurban rolüne sokmamaya çalışalım. Bağışıklık sistemimizi güçlendirelim. Sulardan gelecek tehlikelere karşı dikkatli olalım. Zehirlenmeler yaşayabiliriz.
Ve Satürn gezegeni ile Uranüs gezegeni ikinci kere birbirleriyle çatışacak. Eskiyle yeninin savaşı olacak. Bu değişimler bizlerin isteğiyle değil yaşamın isteğiyle olacaktır. Bu yüzden direnç göstermeyelim. Doğa olayları ve ekonomik zorlanmalar olacak.
Ayrıca Jüpiter gezegeni 22 Haziran günü geri harekete başlıyor. Yolculuklarımız içseldi, şimdi iyice içimize döneceğiz.


Sevgili Koçlar; haftaya eğlenceli başlıyorsunuz. Yaratıcılığınızı ortaya koyacaksınız. Aşk ve hayattan keyif almak önemli olacak. Hafta ortası işlerinizle, rutinlerinizle, sağlığınızla ilgileneceksiniz. Hafta sonu ikili ilişkilerinizde dengede kalmak ve uyum yaratmanız gerekebilir. Güneş Neptün; aklınızın karışık olduğunu, netleşemediğinizi gösteriyor. Yakın çevrenizle bazı kaoslar olabilir. Uranüs Satürn; maddi konularda zorlanmalar, arkadaşlarınız ve sosyal çevrenizle ilgili zorlanmalar olabilir. Para kazanma şekliniz değişiyor. Jüpiter retrosu, iyice sizi içinize döndürecek.


Sevgili Boğalar; haftaya ailenize, evinize önem vererek başlıyorsunuz. Eğlence evde olacak. Ama gerginlikler de olabilir. Hafta ortası aşk, çocuklar, hobilerinizle ilgileneceksiniz. Hafta sonu çalışabilirsiniz. Sağlık konuları, evcil hayvanlar ve babanızın kardeşleriyle ilgili olaylar olabilir. Güneş Neptün; para konularında belirsizlik olabilir. Arkadaşlarınızla para konularında kaoslar olabilir. Uranüs Satürn; hayatınızı her konuda değiştiriyor. Kariyerinizde önemli değişimler olacak. Annenizin hayatı ve eşinizin ailesinde değişimler olacaktır. Jüpiter retrosu arkadaş ilişkilerinizi, umutlarınızı gözden geçireceksiniz.


Sevgili İkizler; haftaya yakınlarınıza ve iletişim konularına önem vererek başlıyorsunuz. Kardeşlerinizle hem eğlenebilir hem tartışabilirsiniz. Hafta ortası evinize ve ailenize ait işleri toparlayacaksınız. Hafta sonu aşk, çocuklar, hayattan keyif alma isteğinizi ön plana alacaksınız. Güneş Neptün; iş konularında kandırılmalara dikkat edin. Annenizin hayatında ve eşinizin ailesinde kaoslar olabilir. Enerjinize ve bağışıklık sisteminize dikkat edin. Uranüs Satürn; yabancılar, uzak akrabalar, hukuki konular, eğitim ve seyahatlerde ani değişimler yaparak hayata bakışınızı değiştirecek. Jüpiter retrosu kariyer ve iş konularını gözden geçireceksiniz.


Sevgili Yengeçler; haftaya paranız ve kazançlarınızla ilgilenerek başlıyorsunuz. Paranızı iyi yönetmelisiniz. Hafta ortası yakınlarınız, iletişimsel konular ön planda olacak. Hafta sonu evinize ve ailenize önem vereceksiniz. Güneş Neptün; duyduklarınızla kendinizi kandırmamaya çalışın. Yanlış kişilerden eğitimler alabilirsiniz. Rüya mı gerçek mi ayırt edemeyeceğiniz olaylara karşı dikkatli olun. Uranüs Satürn; sosyal hayatınız ve ortaklaşa paralarda değişimler olacaktır. Arkadaşlarınızın hayatlarındaki değişimler sizleri etkileyecek. Jüpiter retrosu yabancılar, eğitimler, hukuki konular, inançlarla ilgili kaçırdığınız fırsatları görmenizi sağlayacak.


Sevgili Aslanlar; haftaya kendi istekleriniz için hem mücadele ederek hem de çok eğlenerek başlıyorsunuz. Hafta ortası kazançlarınıza, paranıza düzen getireceksiniz. Hafta sonu kısa bir tatile gidebilirsiniz. Veya bir eğitime katılabilirsiniz. Güneş Neptün; arkadaşlarınızla para konularında kaoslar olabilir. Geleceğe dönük kafa karışıklığınız olabilir. Yanlış hayallerinizin kurbanı olmayın. Uranüs Satürn; ilişkiler, ortaklıklarınızda olan değişimler hayatınızı değiştirebilir. Eşiniz ve eşinizi ailesiyle ilgili olaylara dikkat edin. Jüpiter retrosu maddi konuları gözden geçirtecek. Ruhsal konularda içinize döneceksiniz.


Sevgili Başaklar; haftaya isteksiz başlıyorsunuz. Kontrolünüz dışında gelişen olayları organize ederek enerjinizi daha fazla düşürmemeye çalışın. Hafta ortası enerjiniz artacak. Kendi isteklerinize odaklanacaksınız. Hafta sonu maddi konular ön planda olacak. Güneş Neptün; eş ve ortağınız yüzünden bazı zorlanmalar yaşayabileceğinizi gösteriyor. Toplumsal alanda onlarla kaoslar yaşayabilirsiniz. Eşinizin ailesiyle ilişkilerinizde hayal kırıklıkları olabilir. Uranüs Satürn; iş ve sağlık konularında değişimler olabileceğini gösteriyor. Ve bu olaylar hayata bakışınızı değiştirecektir. Jüpiter retrosu evliliğinizi, ortağınızla olan ilişkinizi gözden geçirtecek.


Sevgili Teraziler; haftaya arkadaşlarınızla eğlenmek isteyerek başlıyorsunuz. İşten kazançlarınızı organize edeceksiniz. Hafta ortası sağlığınıza dikkat edin. Kendinizi yormayın. Dinlenmeye özen gösterin. Hafta sonu enerjiniz artacak. Kendi bireysel isteklerinizle ilgileneceksiniz. Güneş Neptün; zehirlenmelere, eğitim ve iş konularında kandırılmalara, kaoslara dikkat edin. Uranüs Satürn; parasal konularda değişimler var. Aşk, eğlence, çocuklarla olan konularla uğraşacaksınız. Yatırımlarınıza dikkat edin. Jüpiter retrosu iş ve sağlık konuları, babanızın kardeşleriyle olan ilişkilerinizi gözden geçireceksiniz.


Sevgili Akrepler; haftaya annenizin hayatını, kariyer ve iş hayatınızı organize ederek başlıyorsunuz. Hafta ortası sosyalleşme isteğiniz fazla olacak. Arkadaşlarınızın ihtiyaçlarıyla da ilgilenebilirsiniz. Hafta sonunu dinlenerek geçirmeniz sizlere iyi gelecektir. Güneş Neptün; maddi konularda kandırma ve hayal kırıklığı yaşatabilir. Ödemelerle ilgili kaoslar olabilir. Aşk hayatınıza da dikkat edin. Uranüs Satürn; ilişkiler ve aileyle ilgili değişiklikler olacaktır. İstemediğiniz değişimlere direnmeyin. Taşınmada problemler olacak. Jüpiter retrosu aşk, hayattan keyif alma, çocuklarla ilgili gözden geçirmeler yapacaksınız.


Sevgili Yaylar; haftaya uzak tanıdıklardan eğlenceli haberler alarak başlıyorsunuz. Eğitim, seyahat, hukuki konular, yurt dışı işlerinizi, yayımcılık işlerini organize edebilirsiniz. Hafta ortası annenizin, kayınpederinizin işlerini ve kendi kariyer ve iş konularınızı toparlayıp düzenleyeceksiniz. Hafta sonu arkadaşlarınızla olmak sizlere iyi gelecektir. Güneş Neptün; eş ve aileyle ilgili sorunlar yaratabilir. Bazı hayal kırıklıkları yaşayabilirsiniz. Uranüs Satürn; yakınlarınızla ilişkilerinizde ve yaptığınız işlerde değişimler yaratacak. Jüpiter retrosu aile ilişkilerini gözden geçirtecek.
Sevgili Oğlaklar; haftaya alacak verecek hesaplarınızla, eşinizin parasını organize ederek başlıyorsunuz. Hafta ortası eşinizin kardeşleri, babanızın iş ve sağlık konularıyla ilgileneceksiniz. Yabancılarla yaptığınız işlere de önem vereceksiniz. Hafta sonu çalışabilirsiniz. Annenizle veya eşinizin ailesiyle ilgilenebilirsiniz. Güneş Neptün; sağlığınıza dikkat edin. Bağışıklık sisteminizi koruyun. İş arkadaşlarınız ve iş konularında hayal kırıklıkları olabilir. Uranüs Satürn; para konularını, aşka bakışınızı, hayattan keyif almanızı değiştirecek. Jüpiter retrosu kardeşlerinizle, yakınlarınızla olan ilişkilerinizi gözden geçirtecek.


Sevgili Kovalar; haftaya eşinize, partnerinize önem vererek başlıyorsunuz. Onların işlerini organize edebilirsiniz. Hafta ortası alacak verecek hesaplarınızı düzenleyeceksiniz. Hafta sonu seminerlere katılabilir, az tanıdığınız kişilerle olabilirsiniz. Seyahate gidebilirsiniz. Güneş Neptün; partnerinizle, çocuklarınızla olan ilişkilerinizde hayal kırıklıkları, onlarla maddi konularda kaoslar yaşayabilirsiniz. Uranüs Satürn; ev ve aile bireyleriyle bireysel istekleriniz çatışarak değişecek. Kendi hayatınızda değişimler olacak. Değişime direnmeyin. Jüpiter retrosu paranızı, kazançlarınızı gözden geçireceksiniz.


Sevgili Balıklar; haftaya günlük rutinlerinizi, işlerinizi organize ederek başlıyorsunuz. Sağlığınıza dikkat edin. Her şeyi eğlenerek yapacaksınız. Hafta ortası ikili ilişkiler, eşiniz, iş birliği yaptığınız kişilerin işlerini toparlayacaksınız. Hafta sonu parasal konularda ölçüyü tutturmaya çalışacaksınız. Ruhsal konularla ilgilenebilirsiniz. Güneş Neptün; ev, aile konularında kaoslar yaratabilir ve sizlere hayal kırıklığı yaşatabilir. Aile sorunları bağışıklığınızı, enerjinizi düşürecek. Uranüs Satürn; yakın çevrenizden, kardeşlerinizden olacak ani olaylar bilinçaltınızın değişimine sebep olacak. Onların hayatlarındaki değişimler sizleri etkileyecek. Tutunduğunuz korkularınızı bırakmanız gerekecek. Jüpiter retrosu kendi isteklerinizi, kendi hayatınızı gözden geçirtecek.