13 EYLÜL 2020 PAZAR

Dilek AYGEN 13 Eyl 2020

Dilek AYGEN
Tüm Yazıları
Başak burcunda Yeniay meydana gelecek. Eril Dişil enerji yan yana gelerek taze bir enerji başlatacaklar. Sonbaharı hissetmeye başlayacağız. Yeniay'da önemli olacak. Sağlığımızla ilgileneceğiz. Şifa çalışmaları yapacağız. Satürn ve Plüton gezegenlerinin olumlu açıları yaşayacağımız kadersel zorlanmaların üstesinden sorumluluk alarak, güçlü desteklerle kolaylıkla geleceğimizi gösteriyor.

Haftaya enerjimiz ve özgüvenimiz yüksek giriyoruz. Hafta başı olmasına rağmen eğlenmek isteyeceğiz. Yaratıcılığımızı ortaya koyacağız. Çocuklarla, sanatla, sporla, hobilerimizle ilgileneceğiz. Parladığımızı ve beğenildiğimizi hissetmek isteyeceğiz. Hafta ortası iş ve çalışmak önemli olacak. İşlerimizi toparlayacağız. Temizlik ve tamirat yapabiliriz. Her şeyin kusursuz olmasını isteyeceğimiz için en ufak ayrıntıya gireceğiz. Hafta sonu ilişkilerimiz, sanatsal ve estetik konular önemli olacak. Hoş görüye, uyuma ve adil olmaya önem vereceğiz. Sosyalleşme isteğimiz artacak. 17 Eylül perşembe günü Başak burcunda Yeniay meydana gelecek. Eril Dişil enerji yan yana gelerek taze bir enerji başlatacaklar. Sonbaharı hissetmeye başlayacağız. Tatil bitti. Artık çalışma vakti geldi. İşlerimize odaklanacağız. Yeni bir düzen kurmak için başlangıçlar yapacağız. Emek vermek istediğimiz konulara adımlar atacağız. Uzmanlaşmak ustalaşmak bu Yeniay’da önemli olacak. Sağlığımızla ilgileneceğiz. Şifa çalışmaları yapacağız. Satürn ve Plüton gezegenlerinin olumlu açıları yaşayacağımız kadersel zorlanmaların üstesinden sorumluluk alarak, güçlü desteklerle kolaylıkla geleceğimizi gösteriyor.

Sevgili Koçlar; bu hafta aşk, eğlence, çocuklar, iş, sağlık, ilişkiler sizler için önemli olacak. Yeniay yeni işler getirecek. İş hayatınızla ilgili yeni bir düzen oluşturacaksınız. Doğru adımlar atarsanız uzun soluklu kalıcı işleriniz olacak. Sağlığınıza ve beslenmenize özen göstereceksiniz.

Sevgili Boğalar; bu hafta aileniz, eviniz, babanız, aşk, çocuklar, hobileriniz, işiniz, sağlığınız önemli olacak. Yeniay bekar olanlara yeni aşklar getirecek. Yaratıcılığınızı ortaya koyacak adımlar atacaksınız. Çocuklarınızla ilgili yeni kararlar alacaksınız. Hobilerinizi işe çevirebilirsiniz.

Sevgili İkizler; bu hafta kardeşleriniz, iletişim konuları, aileniz, eviniz, aşk hayatınız, çocuklarınız, eğlence isteğiniz önemli olacak. Yeniay ev ve yerleşim konularında, ailenizle ilgili konularda yeni adımlar attıracak. Yeni bir ev alabilirsiniz. Taşınabilirsiniz. Evinizde tadilat yapabilirsiniz.

Sevgili Yengeçler; bu hafta para konuları, yatırımlar, kardeşleriniz, iletişimsel konular, ticaret, ev ve ailevi konuları önemli olacak. Yeniay iletişimsel konularda ve yakın çevrenizle ilgili başlangıçlar yaptıracak. Satış, pazarlama, reklam gibi konularda adımlar atabilirsiniz. Yeni bir eğitime başlayabilirsiniz.

Sevgili Aslanlar; bu hafta kendi isteklerinize, maddi konulara, yakın çevrenize, iletişimsel konulara önem vereceksiniz. Yeniay maddi konularınızı düzenletecek. Yeni yatırımlar yapabilirsiniz. Yeni kazanç yollarını deneyeceksiniz.

Sevgili Başaklar; bu hafta geri planda kalmak, kendi istekleriniz ve parasal konular önemli olacak. Yeniay burcunuzda meydana geliyor. Kendinizle ilgili, hayatınızla ilgili yeni kararlar alacaksınız. Atacağınız adımlara dikkat edin. Fazla hayale kapılmayın.

Sevgili Teraziler; bu hafta arkadaşlarınız, sosyal hayatınız, gelecek hedefleriniz, geri planda kalmak, dinlenme isteğiniz, sağlığınız ve kendi istekleriniz önemli olacak. Yeniay kontrolünüzün dışında oluyor. Bu yüzden önemli adımlarınızı kararlarınızı biraz bekletin. Deniz aşırı veya denizcilikle ilgili işlere başlayabilirsiniz.

Sevgili Akrepler; bu hafta kariyer, gelecek, anneniz, arkadaşlarınız, işten

kazançlarınız önemli olacak. Yeniay sizleri yeni çevrelere sokacak. Arkadaşlarınızla ilgili yeni kararlar alabilirsiniz. Gelecekle ilgili hayallerinizi gerçekleştirmek için adımlar atacaksınız.

Sevgili Yaylar; bu hafta yabancılar, hukuki konular, uzak arabalar, işiniz, anneniz, sosyal hayatınız, arkadaşlarınız önemli olacak. Yeniay kariyeriniz ve işinizle ilgili yeni adımlar attıracak. Kalıcı ve uzun soluklu işlere başlayabilirsiniz. Terfi alabilirsiniz. Annenizle de ilgili yenilikler olacaktır.

Sevgili Oğlaklar; bu hafta ödemeleriniz, alacaklarınız, uzak akrabalar, yabancılar, hukuki konular, kariyeriniz, işiniz, anneniz önemli olacak. Yeniay yurt dışı bağlantılı işlere, yabancılarla ortak işlere adımlar attıracak. Hukuksal konulara düzenlemeler yapacaksınız. Eğitimlere, seminerlere ağırlık vereceksiniz.

Sevgili Kovalar; bu hafta eşinize, ortağınıza, partnerinize, finansal konulara, gizemli konulara, yabancılara, eğitimlere, hukuki konulara önem vereceksiniz. Yeniay maddi konularda düzenlemeler yaptıracak. Sağlığınızı şifalandırmak için adımlar atacaksınız.

Sevgili Balıklar; bu hafta iş, hizmet, sağlık, ilişkiler, eşiniz ve maddi konular önemli olacak. Yeniay bekar olanlarınıza evlilik kararı aldırabilir. Yeni kişiler hayatınıza girebilir.. Kalıcı bir ilişkiye adım atabilirsiniz. Eşinizin hayatıyla ilgili konularda düzenlemeler yapacaksınız. Taşınabilirsiniz.