13 EKİM 2019 PAZAR

Dilek AYGEN 13 Eki 2019

Dilek AYGEN
Tüm Yazıları
Bu haftaya canlı, enerjik, mücadele gücümüz fazla, girişimci, riskleri alarak ve Koç burcundaki Dolunay enerjisiyle giriyoruz.

Yeniay’da attığımız adımların sonuçlarını net olarak göreceğiz. Her şey görünür olacak. “Ben- Biz” dengesini kuracağız. Ana tema ilişkiler ve ortaklıklar olacak. Bu Dolunay bazı şeyleri başlatmak için bizleri zorlasa da Jüpiter’in olumlu desteğini de arkamıza alacağız.

Haftanın ikinci gününden itibaren sakinlik, huzur ve keyif isteğimiz fazla olacak. Hafta sonuna zihinsel ve fiziksel olarak hareketli gireceğiz. İletişim, bilgi, eğitimler, seminerler önceliğimiz olacak.

Sevgili Koçlar; Dolunay burcunuzda meydana geliyor. Kendinizle ilgili farkındalıklarınız artacak. Kendinizle yüzleşmeler yaşayacaksınız. Anneniz ve işiniz sizleri zorlayabilir. Kadersel bir tamamlanma yaşayacaksınız.
Sevgili Boğalar; Dolunay bilmediğiniz bazı olayların iç yüzünü görmenizi sağlayacak. Uzak akrabalar, yabancılar, hukuki konular sizleri zorlayabilir. Çalışma ortamınızdaki ilişkileri iyi dengelemelisiniz.
Sevgili İkizler; Dolunay sosyal çevrenize, arkadaş ilişkilerinizi, işinizden kazançlarınızı net bir şekilde görmenizi sağlayacak. Sosyalleşme isteğiniz fazla olacağından maddi zorluklar olabilir.
Sevgili Yengeçler; Dolunay ailenize, evinize ve köklerinize vurgu yapıyor. Kariyer ve aile hayatınızı dengelemelisiniz. İşiniz yüzünden eşinizle veya ortağınızla gergin durumlar, yüzleşmeler yaşayabilirsiniz.
Sevgili Aslanlar; Dolunay yabancılarla, uzak akrabalarla veya hukuki konularda farkındalıklar yaşamanıza neden olacak. İletişim, ticaret, eğitim gibi konularda denge kurmalısınız. İş hayatınızda zorlanmalar olabilir.
Sevgili Başaklar; Dolunay ortaklaşa paralarınızla ilgili farkındalıklar yaşatacak. Yeniay’da parayla ilgili başlattıklarınızın sonuçlarını alacaksınız. Çocuklarınızın veya sevgilinizin sizleri zorlaması maddi konuları görmenizi sağlayacak.
Sevgili Teraziler; Dolunay karşıt burcunuzda gerçekleşiyor. İlişki kurduğunuz herkesle yüzleşmeler yaşayacaksınız. Eşinizle veya ortaklarınızla ailesel sorunlar yüzünden zorlanmalar yaşayabilirsiniz.
Sevgili Akrepler; Dolunay günlük ve iş hayatınızla, sağlığınızda ilgili şeyleri net görmenizi sağlayacak. Yakın çevreniz, kardeşleriniz yüzünden bazı zorluklar yaşayabilirsiniz. Maddi konularda şanslısınız.
Sevgili Yaylar; Dolunay çocuklarınızla, aşkla, eğlenceyle ilgili olayları net görmenizi sağlayacak. Maddi zorluklar hayattan tat almanızı eğlenmenizi engelleyebilir. Hayatınızda biri yoksa yeni bir aşk başlayabilir.
Sevgili Oğlaklar; Dolunay aile ve iş yaşamınızı dengelemenizi istiyor. Sorumluluklarınız yüzünden zorlanmalar yaşayabilirsiniz. İşlerinizle ve kendinizle ilgilenirken ailenizi unutmamalısınız.
Sevgili Kovalar; Dolunay yakın çevre, kardeşlerinizle olan ilişkilerinize, eğitim, ticaret gibi konularda gerçekleri görmenizi sağlayacak. Zorlanmalar olsa bile güzel gelişmeleri iş hayatınızda değerlendireceksiniz.
Sevgili Balıklar; Dolunay para konularında farkındalıklar yaşamanızı sağlayacak. Kazançlarınızla ödemelerinizi dengelemeniz gerekecek. İşinizden gelen paralarda zorlansanız da işle ilgili güzel gelişmeler de olacak.