13 ARALIK 2020 PAZAR

Dilek AYGEN 13 Ara 2020

Dilek AYGEN
Tüm Yazıları
Haftaya iyimser, neşeli, pozitif başlıyoruz.

Haftaya iyimser, neşeli, pozitif başlıyoruz. Özgürlüğümüz önemli olacak. Ve haftanın ilk günü Yay burcunda yılın son Güneş tutulması ve Yeniayı meydana geliyor. Etkileri başladı; önümüzdeki bir yıl devam edecek. Güneş tutulmaları hayatımızın karanlıkta kalmış alanlarını aydınlatır. Eril enerjinin dişil enerji tarafından kapanması hem doğayı hem insanoğlunu korkutur. Çünkü farklı bir bilince geçmemizi ister. Bu tutulmada ilişkiler ve parayla ilgili tepkiler ve duygusal değişimler söz konusu olacak. Ani kararlar almamalıyız. Güneş tutulması hassas bir derecede oluyor. Karmik bir şeyler olacaktır. Yay burcunun konuları; inançlar, coşku, iyimserlik, neşe, yabancılar, yabancılarla yapılan işler, yurt dışı, eğitim, üniversiteler, ahlak, turizm, havayolları, hukuki konular, adalet, yasalar, fanatizmdir. Bu konularda bırakmamız ve yeniden başlamamız gereken kadersel olaylar yaşayacağız.

Salı gününden itibaren hayatı ciddiye alacağız. Sorumluluklarımızı yerine getireceğiz. Perşembe sabahından cumartesi öğleden sonraya kadar bireyselliğimizi, özgünlüğümüzü ortaya koymak isteyeceğiz. Sosyalleşme isteğimiz artacak. Haftayı duygusal kapatıyoruz. Fedakarlıklarımız, empatimiz, hayal gücümüz, ilham gücümüz fazla olacak.
15 Aralık günü ilişkiler, keyif, para gezegeni burç değiştiriyor. İlişkilerimizde heyecan ve özgürlük isteyeceğiz. Dürüst ve ahlaklı ilişkilere önem vereceğiz. Macera yaşayabileceğimiz ilişkileri tercih edeceğiz. Sevdiğimiz kişilerin hatalarına toleranslı olacağız. Parayı hızlı kazanıp hızlı tüketeceğiz.
17 Aralık günü karmanın lordu baş öğretmen öncü burçları rahatlatıyor. Kendi yönettiği Kova burcuna geçiyor. Kollektif amaç uğruna mücadele edeceğiz. İnsan haklarını savunacağız. Sosyal hayatımızı, arkadaşlıklarımız önemli olacak. Hayatın engellerini çaba ve irademizle aşacağız. Otoriteye karşı çıkacağız.
19 Aralık günü inanç, bolluk, bereket, zenginlik, iyimserli gezegeni Jüpiter de Kova burcuna geçiyor. Hem kendi haklarımızı hem başkalarının haklarını savunacağız ve koruyacağız. Adalet ve insanlık önemli diyeceğiz. Herkesle benzer olduğumuzu anlayacağız. Başarılarımız ekipler ve guruplarla yaptığımız çalışmalardan gelecek. Teknoloji, bilim, astroloji, modern olan her şey gelişecek.


Sevgili Koçlar; tutulma sizlere olumlu olacak. Yurt dışı işleriniz, eğitim, hukuki konular, ticaret, turizm, uzak seyahatler, inançlar, yabancılar, uzak akrabalar, eşinizin kardeşleri ve akrabalarıyla ilgili konularda yaşayacaksınız. Venüs de bu alana geçerek sizlere bu konularda keyif verecek. Satürn ve Jüpiter sosyal hayatınıza, arkadaşlıklarınıza vurgu yapacak. Eski arkadaşlıklarınız bitebilir. Yeni arkadaşlıklar başlayacaktır.


Sevgili Boğalar; tutulma ortaklaşa para alanınızda oluyor. Parasal konularda önemli kararlar alabilirsiniz. Eşinizin parası, miras gibi konular devrede olacak. Sağlığınıza dikkat edin. Venüs de bu alanda sizlere olumlu etkiler verecek. Satürn ve Jüpiter kariyer, iş konularında, annenizle ilgili konularda sorumluluğunuz ve şanslarınız artıyor. İşinizle ilgili zorlansanız da şanslı olacaksınız.


Sevgili İkizler; tutulma ilişkiler, evlilik, ortaklık konularını gündeme getirecek. Evlilikle ilgili, ilişkilerle ilgili başlangıçlar yapacaksınız. Yeni bir ortaklı işe başlayabilirsiniz. Taşınmalar gündeminize gelecek. Ani kararlar almadan yenilikler yapın. Venüs de bu alanda size olumlu etkiler verecek. Satürn ve Jüpiter yabancılar, eğitimler, uzak akrabalar, eşinizin kardeşleriyle ilgili konular, hayata bakılınızla ilgili farklılıklar yaşatırken şanslarda verecek.


Sevgili Yengeçler; tutulma iş, sağlık ve günlük rutinlerinizle ilgili bu konularda kararlar vereceksiniz. Sağlığınıza dikkat edin. İşinizle ilgili ani kararlara dikkat edin. İş ilişkilerinde de bitişler, başlangıçlar olacaktır. Venüs de bu konularda sizlere olumlu etkiler verecek. Satürn ve Jüpiter ortak parasal konularda sorumluluklarınız artırırken, şanslı da olacaksınız. Başkalarının veya eşinizin paralarını kullanabileceksiniz.


Sevgili Aslanlar; tutulma sizlere de olumlu olacak. Aşk hayatınız, çocuklarla ilgili konular, sanat ve spor, hobileriniz, yaratıcılığınızı kullanabildiğiniz işlerde kadersel şeyler yaşayacaksınız. Venüs de bu konularda güzellikler getirecek. Bekar olanlarınıza aşk geliyor. Satürn ve Jüpiter ikili ilişkiler, evlilik ve ortaklıkla ilgili sorumluluklarınız ve şanslarınız artacaktır.


Sevgili Başaklar; tutulmayı aile ve ev konularında yaşayacaksınız. Ailenizle ilgili kararlar vereceksiniz. Ebeveynlerinizin sağlıklarıyla ilgili durumlar olabilir. Bir ev alıp taşınabilirsiniz. Venüs da bu alanda size keyif verecek şeyler verecek. Evinizi güzelleştirecek. Satürn ve Jüpiter sağlığınızla ilgilenmenizi isteyecek. İşlerinizdeki sorumluluklar artacak ve şanslar gelecek.


Sevgili Teraziler; tutulmayı yakın çevre, kardeşler, iletişim konuları, eğitim konularında yaşayacaksınız. Reklam, pazarlama, seyahat, ulaşım, ticaret gibi konularda kadersel şeyler yaşayacaksınız. Kardeşlerinizle, komşularınızla, yakın arkadaşlarınızla ilgili karalar alabilirsiniz. Venüs bu alana geçerek konuşmaktan, yazmaktan, eğitimlerden keyif alacağınızı gösteriyor. Satürn ve Jüpiter aşk, çocuklar, hobiler, hayattan keyif almakla ilgili hem sorumluluklarınız arttıracaklar hem şans verecekler.

 

Sevgili Akrepler; tutulma kendi kazandığınız, kendinize ait parasal konularda kadersel gelişmeler yaşatacak. İyi düşünerek yeni yatırımlar yapın. Sadece para değil kendinize verdiğiniz değeri de önemseyeceksiniz. Venüs de bu alana geçerek para kazancınızı arttıracaktır. Hızlı kazanıp hızlı harcayabilirsiniz. Satürn ve Jüpiter aile, ev ve babanızla ilgili konularda sorumluluklarınız attırıp şanslar verecekler.


Sevgili Yaylar; tutulma burcunuzda meydana geliyor. Kendinizle ilgili, hayatınızla ilgili konularda kararlar aldıracak. Hayatınıza yenilikleri katarken eskiyi temizlemeyi unutmayın. Sağlığınıza dikkat edin. Kariyer, ilişkiler, ev, aile konuları bu tutulmayla tetiklenecektir. Venüs de burcunuza geçerek kendinize önem vereceksiniz. Satürn ve Jüpiter yakın çevrenizle ilgili sorumluluklar ve şanslar verecekler.


Sevgili Oğlaklar; tutulma kontrolünüzün dışında oluyor. Kadersel gelişmeler karşısında yaşadığınız olayların nedenlerini anlayacaksınız. Sağlığınıza dikkat edin. Yabancılarla olan ilişkiler önemli olacak. Dayınızla, teyzenizle ilgili konular gündeminize gelebilir. Venüs de bu alanda olacak ve dinlenmekten, yalnız kalmaktan keyif alacaksınız. Satürn ve Jüpiter parasal konularda sorumluluklarınızı ve şansınızı arttıracaklar.


Sevgili Kovalar; tutulma sosyal çevre ve arkadaşlıklarınızla ilgili konularda yaşayacaksınız. Arkadaşlıklarınızı bitirebilir, yeni sosyal çevreye girebilirsiniz. Hayatınızdaki kadersel yön değişimi sizlere yeni kapılar açacak. Venüs de bu alana geçerek arkadaşlarınızla olmaktan keyif alacaksınız. Satürn ve Jüpiter burcunuza geçiyorlar. Hayatınızı yeniden kurup yeni başlangıçlar yapacaksınız. Şanslı olaylar yaşayacaksınız.


Sevgili Balıklar; tutulma iş ve kariyer alanınızda oluyor. İşinize, geleceğinize yeni bir yön vereceksiniz. Annenizle ilgili gelişmeler olabilir. Çalışmıyorsanız eşinizin ailesiyle konular devrede olacak. Venüs bu alanda işinizle ilgili keyifli olaylar olacaktır. Satürn ve Jüpiter kadersel konulara vurgu yapacak. Hayatınızı gözden geçireceksiniz. Ruhsal konularda yeni şeyler öğreneceksiniz. Korunacaksınız.