13 ARALIK 2017, ÇARŞAMBA

Dolunay KARACA 13 Ara 2017

Dolunay KARACA
Tüm Yazıları
Ay-Uranüs karşıtlığı ile başlıyoruz güne.

Ay-Uranüs karşıtlığı ile başlıyoruz güne. Erken saatlerde etkili olacak bu görünüm özellikle sabah trafiğinde dikkatli olmamız gerektiğinin altını çiziyor. Hızlı kararlara açığız, beklenmedik duygusal tepkilere maruz kalabiliriz. Ay, Terazi burcunda devam ediyor. Ön yargılardan kaçınmamız gerekiyor.

KOÇ: Sevgili Koçlar, iş hayatınızda rakipleriniz çoğalmış olabilir, ama sizler rekabeti seviyorsunuz ve daha da hırslanıyorsunuz, bu durum sizin işinize yarıyor. Sevdiğiniz kişi ilgi bekliyor.

BOĞA: Sevgili Boğalar, zihninizin dinlenmeye çok ihtiyacı var, yapılacak listeniz hayli yoğun ve üstünüzdeki miskinliği atmanız gerekiyor, diyete başlamak için uygun bir haftadasınız.

İKİZLER: Sevgili İkizler, kendinizi bir şeylerin dışında kalmış hissedebilirsiniz, Satürn bugün karşıt evinizde zor açılara sahip, ikili ilişkiler için kötü bir gün olabilir, konuşmak istedikleriniz için sabırlı olmalısınız.

YENGEÇ: Sevgili Yengeçler, içinizde beliren ani özgürlük isteğiniz yüzünden ev ve aile konularında tutarsız davranışlar sergileyebilirsiniz. Evde olmak istemeyeceğiniz bir gün. Alış veriş yapmak ve eksikleri tamamlamak için ideal.

ASLAN: Sevgili Aslanlar, iş hayatınız ve aşk hayatınız birbirine karışmış olabilir. Aşk başka bir şey iş ise bambaşka.. Dolayısıyla profesyonelliği elden bırakmamalısınız. Liderlik vasıflarınız güçlü.

BAŞAK: Sevgili Başaklar, parasal açıdan zorlanmak sizi yıpratıyor, almanız gereken paraları alamamak daha çok yoruyor, diyaloglarınızda sert bir tutum hakim olabilir. Sanatsal konular ilginizi çekecek.

TERAZİ: Sevgili Teraziler, kendinize olan güveniniz yüksek ve enerjiniz iyi, fakat gökyüzü hareketleri biraz zorlayıcı bu da bazı iniş çıkışlara neden oluyor. Sevdiğiniz kişi olumsuz en ufak bir şey söylese alınıyorsunuz.

AKREP: Sevgili Akrepler, yalnız kalmayı arzu edebilirsiniz. Ama gün içinde çok fazla hareket sizi bekliyor, insanlarla aranıza mesafe koyacaksınız. Biraz ketum ve sınırlı davranacaksınız. Sağlığınız bugün biraz yorgun hissettirebilir.

YAY: Sevgili Yaylar, geçmişten getirdiğiniz bir takım konular var, arkadaşlarınız ve sosyal hayatınızda bunu gündeme getirmeniz hoş karşılanmayabilir. İş konusunda ise maddi olarak zam isteme hakkınız var.

OĞLAK: Sevgili Oğlaklar, kendinizi kısıtlanmış hissetmeniz normal; iş konularında yapmak istediğiniz projeler için fazla çalışma ve efor gerekiyor; yapacağınız konuşmalarda orta yolu bulmaya çalışmalısınız.

KOVA: Sevgili Kovalar, yabancılarla ilgili konularda şanslı olacağınız bir gün, şayet iş yapmayı ortaklık kurmayı düşünüyorsanız; sizin için iyi bir tercih olabilir. Sevdiğiniz kişi çok yardımsever ve yanınızda olmak istiyor.

BALIK: Sevgili Balıklar, gizli kalmış şeyleri araştırmak ve mistik konular üzerinde yoğunlaşmak arzunuz yükseliyor. Tehlikeli ve riskli işlerden kaçınmalısınız. Sağlınız için de dikkatli olunması gereken bir gün. Streslere açıksınız.