12 ŞUBAT 2023 PAZAR

Dilek AYGEN 12 Şub 2023

Dilek AYGEN
Tüm Yazıları
Haftaya yoğun duygular içerisinde başlıyoruz. Acımız büyük, tüm ülkemin başı sağ olsun.

Haftaya yoğun duygular içerisinde başlıyoruz. Acımız büyük, tüm ülkemin başı sağ olsun. Tutulmaların ve Aslan dolunayının etkilerini üzücü deneyimlerle yaşadık. Biz Akrep burcu bir ülkeyiz. Güçlüyüz. Birlik ve beraberlik içerisinde bu gücümüzü kullanarak her şeyin üstesinden geliriz.
Akrep burcu birleşmek, bütünleşmek demektir. Hem ruhsal hem maddi birleşmek, tek yürek olmak ülkece özümüzün bildiği en güzel şeydir. 
Pazartesi günü gücümüz ön planda olacak. Yaşayacağımız olaylarda kendimizi bazen şanslı bazen zorlanmış hissedeceğiz. Ani ve kadersel durumlarla karşılaşabiliriz. Daha sonra iyimser, pozitif enerjide olacağız. Duygusal ihtiyacımız özgür olmak, deneyimler yaşamak olacak. Maceracı ruhumuz devreye girecek. Perşembe gününden itibaren hayata, olaylara ciddi ve gerçekçi yaklaşacağız. Karamsar duygular içerisinde olabiliriz. Stratejik olacağız. Her şeyi sakinlikle kontrol edebileceğiz. Hafta sonu özgürlüğümüz ön planda olacak. Olaylara farklı yaklaşacağız. Özgün taraflarımızı, ilerici bakış açımızı ortaya koyacağız.
19 Şubat günü Güneş burçlar kuşağını ve kışı bitirmek üzere Balık burcuna geçiyor. Bir ay boyunca aynı Balık burçları gibi tamamlanmayı, teslimiyeti, son olmayı deneyimleyeceğiz. Empatimiz, fedakarlıklarımız, merhametimiz fazla olacak. Hayal gücümüz, ilham gücümüz, sezgilerimiz yüksek olacak. Herkesi, her şeyi evrensel sevgiyle kucaklayacağız.


Sevgili Koçlar; bu haftanın ilk günü öğlene kadar ilişkiler adına yorucu olacaktır. Güç savaşlarına girmeyin. Daha sonra alacak verecek hesaplarınızla ilgileneceksiniz. Çarşamba akşamüstünden itibaren enerjiniz artacak. Hukuki konular, eğitimler, yabancılar, seyahatler, babanızın iş ve sağlık konularıyla ilgileneceksiniz. Hafta sonunu çalışarak geçirebilirsiniz. Daha fazla göz önünde olacaksınız. Annenizle veya eşinizin ailesiyle ilgilenebilirsiniz. Hafta sonu arkadaşlarınızla olacaksınız. Güneş Balık, bir ay boyunca odağınızı ruhsal çalışmalara yönlendirecek. Yalnız kalmak ve dinlenmek isteyeceksiniz. Sağlığınıza dikkat edin.


Sevgili Boğalar; bu haftanın ilk günü eşiniz, iş birliği içerisinde olduğunuz kişilerle ilgileneceksiniz. Daha sonra gelir gider hesaplarınızla, sağlığınızla ilgileneceksiniz. Perşembe gününden itibaren uzak bir yere seyahat edebilirsiniz. Seminerlere katılabilirsiniz. Babanızın işleriyle, sağlığıyla ilgilenebilirsiniz. Hafta sonu göz önünde olacağınız aktivitelerde bulunacaksınız. Güneş Balık, bir ay boyunca odağınızı arkadaşlarınıza, sosyal hayatınıza, işten kazançlarınıza çevirecek.


Sevgili İkizler; bu haftanın ilk günü yoğun bir iş temponuz olacak. Sağlığınıza dikkat edin. Gündelik koşuşturmacalar sizleri yoracaktır. Daha sonra ikili ilişkilere, eşinize önem vereceksiniz. Perşembe gününden itibaren ciddi bir şekilde maddi konularla ilgileneceksiniz. Hafta sonu seminerlere katılabilir, eşinizin kardeşleriyle olabilirsiniz. Güneş Balık bir ay boyunca odağınızı işinize, toplumsal statünüze, annenize çevirecek.


Sevgili Yengeçler; haftaya keyifle başlıyorsunuz. Aşk ve şans sizlerle olacak. Keyif aldığınız aktivitelerle, çocuklarınızla ilgileneceksiniz. Daha sonra iş ve sağlık konuları ön planda olacak. İş seyahatine gidebilirsiniz. Perşembe gününden itibaren eşinizle, ortaklı işlerle varsa taşınma işleriyle ilgileneceksiniz. Hafta sonu gelir gider hesaplarıyla meşgul olacaksınız. Güneş Balık bir ay boyunca odağınızı eğitimlere, hukuki konulara, medya, yabancılara, inançlara çevirecek.


Sevgili Aslanlar; pazartesi günü ailevi konular, evinizle ilgili işler, babanızın işleriyle ilgileneceksiniz. Duygusal yorgunluklar olabilir. Daha sonra enerjiniz artacak. Keyif aldığınız konularla ilgilenebilirsiniz. Perşembe gününden itibaren günlük koşuşturmacalarınız fazla olacak. İş yoğunluğundan çalışmanız gerekecek. Sağlığınıza dikkat edin. Hafta sonunu eşinizle sıra dışı aktivitelerle geçireceksiniz. Güneş Balık bir ay boyunca odağınızı ödemelerinize, kredi, vergi, eşinizin parasına ve ruhsal konulara çevirecek.


Sevgili Başaklar; pazartesi günü kısa bir seyahate gidebilirsiniz. Kardeşlerinizin işleriyle veya annenizin iş ve sağlık konularıyla ilgilenebilirsiniz. Daha sonra aile meseleleri, evinize ait işler sizleri yorabilir. Babanızla da ilgili konular olacaktır. Perşembe gününden itibaren keyifli, eğlenceli geçireceksiniz. Hafta sonu sağlığınıza, diyetinize dikkat edin. Güneş Balık bir ay boyunca odağınızı ikili ilişkilere, özel ilişkilerinize, eşinize, taşınmaya çevirecek.


Sevgili Teraziler; pazartesi günü para hesaplarınızla, yatırımlarınızla ilgileneceksiniz. Paranızla ilgili bir iyi bir kötü olay olabilir. Daha sonra kısa bir seyahate gidebilirsiniz. Kardeşlerinizle, yakınlarınızla ilgileneceksiniz. Perşembe gününden itibaren ailevi konular ön planda olacak. Hafta sonunu keyifli geçireceksiniz. Güneş Balık bir ay boyunca odağınızı iş ve sağlık konularına çevirecek. Tembellik yapma isteğiniz fazla olacak.


Sevgili Akrepler; haftaya kendi isteklerinizi, bireysel ihtiyaçlarınızla ilgileneceksiniz. Daha sonra paranıza, kazançlarınıza ağırlık vereceksiniz. Perşembe gününden itibaren kısa bir tatile gitmek sizlere iyi gelecektir. Kardeşlerinizin işleriyle ilgilenebilirsiniz. Hafta sonunu evinizde, ailenizle geçireceksiniz. Güneş Balık bir ay boyunca odağınızı aşka ve romantizme çevirecek. Yaratıcılığınızı ortaya koyacaksınız. Sanat, spor, çocuklarla ilgileneceksiniz.


Sevgili Yaylar; pazartesi günü eşinizin iş ve sağlık konuları ön planda olacak. Enerjiniz düşebilir. Sağlığınıza dikkat edin. Yurt dışı işlerinizle de ilgilenebilirsiniz. Daha sonra enerjiniz artacak. Kendi bireysel ihtiyaçlarınıza önem vereceksiniz. Perşembe ve cuma günleri para hesapları yaparak geçirebilirsiniz. Hafta sonu kısa bir seyahate gidebilir, kardeşlerinizle olabilirsiniz. Güneş Balık bir ay boyunca odağınızı evinize, ailenize, babanıza, kayınvalidenize çevirecek.


Sevgili Oğlaklar; pazartesi günü arkadaşlarınızla sosyalleşebilirsiniz. İş toplantılarınız olabilir. İşten kazançlarınıza önem vereceksiniz. Daha sonra dinlenin, kendinizi yormayın. Sağlığınıza dikkat edin. Perşembe ve cuma günlerini kendinize ayıracaksınız. Bireysel ihtiyaçlarınızla ilgileneceksiniz. Hafta sonu maddi konular, yatırımlarınızla ilgileneceksiniz. Güneş Balık bir ay boyunca odağınızı yakın çevrenize, kardeşlerinize, eğitimlere, ticarete, iletişimsel konulara, kendi düşüncelerinize çevirecek.


Sevgili Kovalar; pazartesi günü yoğun iş temposu sizleri yorabilir. Annenizle, eşinizin ailesiyle de ilgileneceksiniz. Daha sonra iş toplantıları, arkadaşlarınız, davetler ön planda olacak. Perşembe ve cuma günlerini dinlenmeye ayırın. Ruhsal çalışmalar yapmak sizlere iyi gelecektir. Hafta sonu kendi ihtiyaçlarınızla ilgileneceksiniz. Güneş Balık bir ay boyunca odağınızı paranıza, kazançlarınıza, yatırımlarınıza, sahip olduklarınıza çevirecek. Kendi değerinize önem vereceksiniz.


Sevgili Balıklar; pazartesi günü uzaklardan alacağınız haberler yoğun duygusallık yaşatabilir. Babanızın iş ve sağlık konularıyla ilgilenebilirsiniz. Daha sonra iş temponuz artacak. Daha fazla göz önünde olacaksınız. Perşembe ve cuma günleri arkadaşlarınızla sosyalleşerek geçireceksiniz. Davetlere katılabilir, davetler verebilirsiniz. Hafta sonunu dinlenerek, ruhsal çalışmalar yaparak geçireceksiniz. Güneş burcunuza geçiyor. Bir ay boyunca odağınız kendinizde, kendi isteklerinizde olacak. Doğum günleriniz kutlu olsun.