12 MAYIS 2019 PAZAR

Dilek AYGEN 12 May 2019

Dilek AYGEN
Tüm Yazıları
Bu haftaya çalışarak, işlerimizi toparlayarak başlıyoruz. Biraz endişeli olabiliriz.

Gereğinden fazla detaycı olabiliriz. Ama iş, kariyer ve maddi konular adına güzel kararlar da alabiliriz. Hafta ortası ilişkilerimizde huzur yaratmak isteyeceğiz. İlişkiler, ortaklıklar, sanat ve para önceliğimiz olacak. Hafta sonu her şeyi derinden hissedeceğiz. Uçlarda duygular yaşayabiliriz. Maddi konularda da ani sürpriz gelişmeler olabilir.

Çarşamba günü sevgi ve para gezegeni Venüs kendi burcu Boğa’ya geçiyor. Hem sevgiyi hem parayı sağlamlaştırmak isteyeceğiz. Rahatımıza, konforumuza ve keyfimize düşkün olacağız.
Perşembe günü enerji ve savaş gezegeni Yengeç burcuna geçiyor. Enerjimizi duygularımıza, ailemize, vatanımıza yönlendireceğiz. Koruma kollama içgüdüsüyle hareket edeceğiz. Duygusal kararlar alacağız.

Sevgili Koçlar; bu haftanın ilk günleri yoğun iş temposu içerisinde olacaksınız. Yeni sürpriz iş teklifleri alabilirsiniz. Hafta ortası özel ilişkilerinizde gerginlikler olabilir, sakin olun. Hafta sonu yoğun duygusal durumlar hayattan tat almanızı engelleyebilir.

Sevgili Boğalar; bu haftanın ilk günleri partneriniz ve çocuklarınızla ilgili angarya işlerle uğraşacaksınız. Hafta ortası çalışma arkadaşlarınızla tartışmalara güç savaşlarına girmemeye özen gösterin. Hafta sonu partnerinizle derin bir duygusallık ve romantizm sizi bekliyor.

Sevgili İkizler; bu haftanın ilk günleri evinizdeki tadilat tamirat işleriyle ilgileneceksiniz. Aile içi problemlerinizi çözmek için uygun günlerdesiniz. Hafta ortası partneriniz veya çocuklarınızla tartışmalara girmemeye çalışın. Hafta sonu işinizdeki sorumluluklar sizleri duygusal anlamda derinden etkileyecek. Sıkıcı işler canınızı sıkabilir.

Sevgili Yengeçler; bu haftanın ilk günleri yakın çevrenizle iletişim trafiğiniz artıyor. Kardeşlerinizle ilgili olaylar gündeminizde olacak. Hafta ortası aile içi ilişkilerinizde sakin olun, tartışmamaya özen gösterin. Hafta sonu partnerinizle romantizm adına yoğun duygusallık yaşayacaksınız.

Sevgili Aslanlar; bu haftanın ilk günleri parasal konularda endişeleriniz olacak. Ani sürpriz paralar gelebileceği gibi ani harcamalarınız da olabilir. Hafta ortası iletişime girdiğiniz herkesle tartışmamaya, güç savaşlarına girmemeye özen gösterin. Hafta sonu ailevi meselelerde iç huzuru yakalamanız zor olabilir.

Sevgili Başaklar; bu hafta başı kendinize ait tüm angarya ve sıkıcı işleri bir düzene oturmaya çalışacaksınız. Hafta ortası parasal konularda denge yakalamanız kolay olmayabilir, gerilmeyin. Hafta sonu yakın çevrenizle yaşayacaklarınız sizleri derinden etkileyecektir.

Sevgili Teraziler; haftanın ilk günleri olayları kontrol etmek için kendinizi yormayın, akışta kalın. Hafta ortası kendinizi rahat ve huzurlu hissetmeniz kolay olmayacak. Başkaları ile muhatap olmamaya bakın. Hafta sonu maddi konulardaki gelişmeler sizleri derinden etkileyecek.

Sevgili Akrepler; haftanın ilk günleri arkadaşlarınızın sizden isteyeceği bir takım işlerle uğraşacaksınız. Gelecekle ilgili hedeflerinizi gözden geçireceksiniz. Hafta ortası kontrolünüz dışında yaşayacağınız olaylar sizi yorabilir. Hafta sonu bu etkiler altında çok duygusal olacaksınız.

Sevgili Yaylar; hafta başı sıkıcı işlerinizi toparlamak önceliğiniz olacak. Güzel bir iş teklifi alabilirsiniz. Hafta ortası arkadaşlarınızla tartışmayın canınız sıkılabilir. Hafta sonu rahatlamak için biraz yalnız kalmak sizlere iyi gelecektir.

Sevgili Oğlaklar; medya, yabancılar, partnerinizin akrabalarıyla ilgili sıkıcı işlerle ilgilenmek durumunda kalabilirsiniz. Aniden iş için seyahate gidebilirsiniz. Hafta ortası ebeveynleriniz veya patronlarınızla tartışmalardan kaçının. Hafta sonu arkadaşlarınızla zaman geçirmek sosyalleşmek sizleri mutlu edecektir.

Sevgili Kovalar; hafta başı ödemelerinizle ilgili düzenlemeler yapacaksınız. Beklediğiniz paralar gelebilir. Hafta ortası ilişkilerinizde güç savaşlarına girmemeye çalışın. Sizlere söylenenleri kişisel algılamayın. Hafta sonu işlerinizdeki yoğunluktan tatil günü çalışmak sizleri duygusal anlamda yoracaktır.

Sevgili Balıklar; hafta başı sürpriz bir evlilik veya ortaklık teklifi alabilirsiniz. Evli olanlar eşlerinden önemli destekler alacaklar. Hafta ortası ödemelerinizle ilgili koşuşturma içerisinde olacaksınız. Hafta sonu sizi rahatlatacak bir eğitime, seyahate veya seminerlere gidebilirsiniz.