​12 KASIM 2017, PAZAR

Dolunay KARACA 12 Kas 2017

Dolunay KARACA
Tüm Yazıları
Ay, Başak burcunda.

Ay, Başak burcunda. Titiz, dikkatli, detaycı ve eleştirel bir gündeyiz. Fakat Ay, Merkür ve Neptün arasında uyumsuz açılar sebebiyle; keyifsizlikler olabilir. Hayatı biraz akışına bırakmakta fayda var bugün. Kontrolcü olmakla boş vermek arasında ince bir çizgide olacağız. Doğayla iç içe olmak iyi fikir; yürüyüşler yapmak, açık havada dolaşmak enerjimizi dengeleyecek.

KOÇ: Sevgili Koçlar, bugün düzen konusunda hassas olabilir, günlük işlerinizi düzenlerken, nereden başlayacağınızı bilemeyebilir ve gerilebilirsiniz. Yardım almanız en iyi fikir olacaktır. Her şeyi tek başınıza halledemeyebilirsiniz.

BOĞA: Sevgili Boğalar, aşk hayatınızda bir gerilim yaşayabilir, beklenmedik tavırlardan ve beklenmedik sözlerden etkilenebilirsiniz. Geçmiş konular kafanıza takılabilir, ama sürekli geçmişi hatırlamak ve önünüze bakamamak sizi ve çevrenizi yoracaktır.

İKİZLER: Sevgili İkizler, aile hayatınızda, yaşadığınız çevrede bir takım gerginlikler sizi bekliyor; bunun üstesinden gelebilmek için yön değiştirmeli ve kafanızı başka şeylerle oyalamalısınız. Ev içi gerilmelere verilecek tek cevap, cevap vermemek olacaktır.

YENGEÇ: Sevgili Yengeçler, kardeşlerinizle aranızda ufak tefek sürtüşmeler ve yanlış anlaşılmalar olabilir; bu durum sizi ciddi rahatsız ediyor, dayanamayacak raddeye gelebilirsiniz, biraz uzaklaşmaya belki kısa bir seyahate ihtiyacınız olabilir.

ASLAN: Sevgili Aslanlar, parasal konularda bir takım kopuşlar ve stresler yaşayabilirsiniz, evdeki hesap çarşıya uymayabilir, değerli sandığınız bir eşya çok uygun bir fiyata gidebilir ve üzülebilirsiniz. Biraz beklemeli ve sabırlı olmalısınız.

BAŞAK: Sevgili Başaklar, yapmak istediklerinizle duygu ve mantığınız çakışıyor, kendi içinizde yaşadığınız gerilim ve travma, diğer insanlara yansıyor; yeni kararlar almalı ve meditasyon tarzı, sizi rahatlatmaya yardımcı olacak şeyleri denemelisiniz.

TERAZİ: Sevgili Teraziler, eski düşmanlar kapınızı çalabilir veya arkanızdan dönen bir dedikodu canınızı sıkabilir. Sağlık konularında da hassas olacaksınız. Biraz izole olmaya ve yalnız kalmaya ihtiyacınız var, bazen geri çekilmek daha çok işe yarar.

AKREP: Sevgili Akrepler, arkadaşlarınızla aranızda bir gerilim olabilir, daha önce neden bunu duymadım benden niye saklandı gibi sitemler edebilirsiniz. Kendinizi kalabalıklar içinde yalnız ve mutsuz hissetmek istemiyorsanız, bazı kişileri hayatınızdan çıkarın; yeni grupları deneyin.

YAY: Sevgili Yaylar, iş hayatınızda beklenmedik sürprizler olabilir ama bunlar pek de iç açıcı değil daha çok sizi yoran ve hoşunuza gitmeyen şeyler olabilir; yeni bir işe girmek veya bazı projeleri sonlandırmak doğru karar olacaktır.

OĞLAK: Sevgili Oğlaklar, seyahat etmek isteyip bazı engellere takılabilirsiniz. Bunun sonucunda kendinizi gergin ve öfkeli hissedebilirsiniz. Eşinizle aranızda onun akrabaları yüzünden tartışmalar yaşanabilir. En iyisi her şeyi fazla kafaya takmamak olacaktır.

KOVA: Sevgili Kovalar, ortaklarınızla aranızda gerilimler yaşayabilir, bir ortaklığı veya iş birliğini bitirme kararı alabilirsiniz. Daha önceden çekmiş olduğunuz bir kredi veya almış olduğunuz borç para varsa; artık ödemeniz gerekiyor olabilir; maddi konular sizi gerebilir.

BALIK: Sevgili Balıklar, eşinizle partnerinizle aranızda ufak tefek tartışmalar çıkabilir; gergin ve stresli bir üç günlük süreçtesiniz. Aman dikkat edin. Yanlış anlaşılmalar yüzünden sevdiğiniz kişiden olmayın. Sürüncemede olan bir ilişkide bitişe doğru gidiyor.