12 HAZİRAN 2022 PAZAR

Dilek AYGEN 12 Haz 2022

Dilek AYGEN
Tüm Yazıları
Merhaba haftaya iyimser ve umut dolu başlıyoruz. Daha canlı ve pozitif olacağız. İyimser ve neşeli olacağız.

Merhaba haftaya iyimser ve umut dolu başlıyoruz. Daha canlı ve pozitif olacağız. İyimser ve neşeli olacağız. Özgür olmak ve dışarıda vakit geçirmek isteyeceğiz. Hafta ortası iyimser neşeli enerjinin yerini karamsar enerji devr alacak. Hayatı fazla ciddiye alacağız. Sorumluluklarımız, hedeflerimiz ön planda olacak. Hafta sonunda da özgürlük isteğimiz fazla olacak. Farklılıklarımızı, özgün yanlarımızı ortaya koyacağız. Arkadaşlarımızla beraber sosyal hayatın içerisinde olmak isteyeceğiz.

14 Haziran Salı günü Yay burcunda dolunay meydana gelecek. İnançlarımızla düşüncelerimizin dengesini yapmamızı isteyecek. Dolunay zamanları stresimiz fazla olur. Hiçbir şey saklı kalmayacaktır. Yay burcunun temsil ettiği konularda farkındalıklar tamamlanmalar deneyimler yaşayacağız. Yabancılar, yurt dışı, ticaret, hava yolları, seyahatler, turizm, seminerler, medya, akademik kariyer ve de inançlarımız, umutlarımız hepsi bu dolunayda önceliğimiz olacak.


Sevgili Koçlar; haftaya olumlu başlıyorsunuz. Dolunay yabancılar, seyahatler, yurt dışı işler, eğitimler, uzak akrabalar, eşinizin kardeşleri, babanızın iş ve sağlık konuları ve inançlarınızda farkındalıklar ve tamamlanmalar yaşatacak. Hafta ortası kariyer ve gelecek planlarınızla ilgileneceksiniz. Hafta sonu arkadaşlarınızla beraber sosyalleşme isteğiniz fazla olacak.


Sevgili Boğalar; haftaya alacak verecek hesaplarınızla ilgilenerek başlıyorsunuz. Dolunay para konuları, borçlar, kredi, vergi, miras, eşinizin parası, sağlık, ölüm ve ölüm ötesi gizemli konularla ilgili farkındalıklar ve tamamlanmalar yaşatacak. Hafta ortası yabancılardan gelecek olumlu haberler sizleri mutlu edecek. Hafta sonunu annenizle veya toplumsal konularla ilgilenerek geçireceksiniz.


Sevgili İkizler; haftaya ikili ilişkilerinize, eşinize önem vererek başlıyorsunuz. Dolunay karşıt burcunuzda oluyor. Eş, evlilik, taşınma, açık düşmanlar, ortaklarla ilgili farkındalıklar tamamlanmalar yaşayacaksınız. Hafta ortası maddi konular ön planda olacak. Hafta sonunu uzak akrabalarınızla veya seminerlere katılarak geçirebilirsiniz.


Sevgili Yengeçler; haftaya koşuşturmacayla başlıyorsunuz. Dolunay iş, hizmet, sağlık alanınızda oluyor. Yanınızda çalışanlar, babanızın kardeşleriyle de ilgili kararlar alacaksınız. Hafta ortası ikili ilişkiler, eşiniz, ortağınızla ilgileneceksiniz. Bu hafta sonu sağlığınıza ve harcamalarınıza dikkat edin.


Sevgili Aslanlar; haftaya enerjiniz yüksek başlıyorsunuz. Dolunay aşk, keyifli aktiviteler, eğlence, çocuklar, yaratıcılığınız, hobiler, tatil planlarınızla ilgili farkındalıklar tamamlanmalar yaşatacak. Hafta ortası gündelik koşuşturmacalarınız fazla olacaktır. Sağlığınıza dikkat edin. Hafta sonunu eşinizle, partnerinizle ilgilenerek geçireceksiniz.


Sevgili Başaklar; haftaya ailevi konularla ilgilenerek başlıyorsunuz. Dolunay aile içi iletişim, ebeveynlerinizle ilgili konularda, evinizle ilgili, emlak, taşınma gibi konularda farkındalıklar ve tamamlanmalar yaşatacak. Hafta ortası eğlenmek, keyifli vakitler geçirmek isteyeceksiniz. Çocuklarınızla ilgileneceksiniz. Hafta sonu çalışabilirsiniz. Sağlığınıza dikkat edin.


Sevgili Teraziler; haftaya yakınlarınızla ilgilenerek başlıyorsunuz. Dolunay kendi düşüncelerinizi ortaya koymanızı istiyor. Yakınlar, kardeşler, eğitimler, ticaret, satış, pazarlama, kısa vadeli planlarınızda farkındalıklar ve tamamlanmalar yaşayacaksınız. Hafta ortası ev ve ailevi konular ön planda olacak. Hafta sonunu eğlenceli geçireceksiniz. Harcamalarınıza dikkat edin.


Sevgili Akrepler; haftaya paranız, kazanımlarınızla ilgilenerek başlıyorsunuz. Dolunay da parasal konular da tamamlanmalar yaşatacak. Kendinize verdiğiniz değeri de göreceksiniz. Hafta ortası iletişimsel konular ön planda olacak. Kısa bir iş gezisine gidebilirsiniz. Hafta sonunu evinizle, ailenizle, babanızla ilgilenerek geçireceksiniz.


Sevgili Yaylar; haftaya kendi isteklerinizle ilgilenerek başlıyorsunuz. Ve de burcunuzda dolunay meydana geliyor. Kendi hayatınızla ilgili kararlar alacaksınız. Kendinize ne kadar inanıyorsunuz, yaşam coşkunuzu ne kadar ortaya koyabiliyorsunuz, bunları anlayacaksınız. Hafta ortası parasal konuları ciddiye alacaksınız. Hafta sonu kısa bir tatil yapabilirsiniz.

 
Sevgili Oğlaklar; haftaya isteksiz başlıyorsunuz. Dolunay gizli olan, sizlerden gizlenen olayları gün yüzüne çıkaracak. Eşinizin veya ikinci çocuğunuzun iş ve sağlık konularındaki sorunlarla ilgilenebilirsiniz. Hafta ortası rahat olacaksınız. Kendi isteklerinize göre hareket edeceksiniz. Hafta sonunda parasal konularda dikkatli olun.


Sevgili Kovalar; haftaya sosyalleşerek başlıyorsunuz. Dolunay arkadaşlarınızla ilişkilerinizde, sosyal çevreniz, işten kazançlarınızda, hayallerinizde farkındalıklar ve tamamlanmalar yaşatacak. Hafta ortası enerjiniz düşük olacak. Sağlığınıza dikkat edin. Hafta sonunu kendinize ayıracaksınız.


Sevgili Balıklar; haftaya kariyer, iş, annenizle ilgilenerek başlıyorsunuz. Dolunay iş ve özel hayatınızı dengelemenizi istiyor. Kariyerinizle, ebeveynlerinizle ilişkilerinizde farkındalıklar ve tamamlanmalar yaşayacaksınız. Hafta ortası sosyal hayatın içerisinde aktif olacaksınız. Hafta sonunu dinlenerek geçireceksiniz.