​11 ARALIK 2017, PAZARTESİ

Dolunay KARACA 11 Ara 2017

Dolunay KARACA
Tüm Yazıları
Ay, Terazi burcunda. Ay'ın birçok açısı keyifli, günümüzü planlarken desteklere açık olabileceğimiz gibi, kendimizi rahat da hissedebileceğiz.

Ay, Terazi burcunda. Ay’ın birçok açısı keyifli, günümüzü planlarken desteklere açık olabileceğimiz gibi, kendimizi rahat da hissedebileceğiz. Birçok gezegen Yay burcunda. Yay yıldızları neşeli, iyimser ve coşkulu olmamız için de destekliyor bizi; işlerimize konsantre olabiliriz, organizasyonlardan keyif alabiliriz.

KOÇ: Sevgili Koçlar, bugün kendinize olan güveniniz yerinde, aldığınız destekler sayesinde yolunuzda rahatça ilerleyebileceksiniz. Yalnız para konusunda ani çıkan bir ödeme veya harcama olabilir. Dikkatli olmakta yarar var. Jüpiter sizlere ortaklıklar konusunda ve miras konusunda şans getirecek. 

BOĞA: Sevgili Boğalar, bugün eşinizin parasal anlamda yardıma ihtiyacı olacak, bunu düşünmek, onun problemine ortak olmak sizi yorabilir. Normal şartlarda güzel bir gün, herkesin akıl almak istediği ve güvendiği bir kişisiniz. Jüpiter size evlilik getiriyor. Evli olanlara ise huzur sağlıyor.

İKİZLER: Sevgili İkizler, fikirlerinizi kendinize saklamanız gereken bir gündesiniz, çok fazla bilgiye sahip olmak iyi ve güzel; fakat bunu paylaşamamak biraz yorucu olabilir. Önümüzdeki günler paylaşım açısından daha ideal olacaktır. Jüpiter sizlere sağlık konusunda yaptırımlar sunacak. Günlük hayatınız yoğun geçecek.

YENGEÇ: Sevgili Yengeçler, sabırlı ve metanetli oluşunuz sayesinde, işyerinizde parlıyorsunuz. En çok takdir gören ve çalışan kişi olarak bunu hak ediyorsunuz. Toplantı ve konuşmalarınız akıcı ve bilge. Siz artık bazı şeyleri gerilerde bıraktınız. Jüpiter sizlere bu yıl şans getiriyor, ilişkilerinizde seviliyorsunuz.

ASLAN: Sevgili Aslanlar, sevdiğiniz kişiyle aranızdaki problem işinize de etki ediyor. Kendinizi tam olarak veremiyorsunuz. Seyahat etmek ve yeni yerler keşfetmek isteyebilir, şimdiden yaz tatili için yer ayırtabilirsiniz. Jüpiter bu yıl size yeni bir ev aldırabilir. Küslükler ise son buluyor. Evinizi huzur sarıyor.

BAŞAK: Sevgili Başaklar, yakın çevrenizden akrabalarınızın başına gelenler, sizleri de üzmüş olabilir.. Biraz sakinleşmeye gayret etmelisiniz. Jüpiter sizlere kardeşlerinizle ilgili güzel olaylar sunacak. İletişiminiz ise mükemmel, reklam, pazarlama konularında şanslısınız.

TERAZİ: Sevgili Teraziler, eşinizin veya sevdiğiniz kişinin ani çıkışları veya patlamaları olabilir. Ya da sizi ummadığınız bir şeyle şaşırtabilir. Genel olarak ortaklıklar ve açık düşmanlıklara gebe olduğunuz bir gündesiniz. Jüpiter size para getiriyor, bir yıl boyunca maddi açıdan rahatladığınızı göreceksiniz.

AKREP: Sevgili Akrepler, çalıştığınız ortamda ani değişiklikler veya rutinin dışına çıkma isteği meydana gelebilir. Bugün koşuşturması bol bir gün sizler için. Jüpiter sizin burcunuzda ve bir yıl size şans, bereket getiriyor. Evlenebilir, çocuk yapabilir, iş açabilir, her konuda destek görebilirsiniz.

YAY: Sevgili Yaylar, eski bir arkadaşınızın telefonu hoşunuza gidecek. Aradan zaman geçmesine rağmen hala dost olarak kalmış olmanız iki tarafı da sevindirecek. Jüpiter sizlere affetme enerjisi getiriyor, kendi kendinize rahatlamanız ve eskiyi unutmanız için fırsatlar sunuyor.

OĞLAK: Sevgili Oğlaklar, bugün değişim enerjiniz oldukça yüksek, bir takım kararlar alarak hayatınızın akışını değiştirebilirsiniz. Ev konusunda ilginç bir olaya tanıklık edebilirsiniz. Aile büyüklerinizle ilgili gelişmeler var. Jüpiter size yeni arkadaşlıklar katıyor. Sosyal hayatınız çok canlanacak.

KOVA: Sevgili Kovalar, ufak şeyleri gözünüzde büyütmemelisiniz. Meraklı ve araştırmacı bir tarafınız var, bugün bunu kullanarak, değişik alanlarda bilgi sahibi olacaksınız. Disiplinli ve sabırlısınız. Jüpiter size istediğiniz işi getiriyor. Kariyerinizde parlayacağınız bir dönem.

BALIK: Sevgili Balıklar, alışveriş merakınız artıyor veya içinizdeki para harcama isteği açığa çıkıyor da diyebilirim. Kendiniz için bir şeyler yapmaktan keyif alacağınız bir gün. Sosyal olarak da faalsiniz. Jüpiter size şans getirecek her konuda; daha huzurlu olabileceksiniz, seyahatleriniz artacak.