10 EKİM 2021 PAZAR

Dilek AYGEN 10 Eki 2021

Dilek AYGEN
Tüm Yazıları
Haftaya iyimser, neşeli, umut dolu başlıyoruz.

Haftaya iyimser, neşeli, umut dolu başlıyoruz. Gezmek, tozmak, seminerlere, eğitimlere katılmak isteyeceğiz. Ay tüm gün boşlukta olacağı için önemli işlerimizi akşamdan sonraya bırakmalıyız. Satürn gezegeni ileri hareketine geçecek. Hayatımızı, işlerimizi daha rahat şekil verebileceğiz. Her şeyi rahat düzenleyebileceğiz. Salı ve çarşamba günleri hayatı daha ciddiye alacağız. Çalışmak, kariyer, gelecek planlarımız önceliğimiz olacak. İlişkilerde ve parada istikrarı yakalayabileceğiz. Perşembe ve cuma günleri sosyalleşmek ve özgür olmak isteyeceğiz. Arkadaşlarımızla olmak, ekip çalışmaları yapmak bizleri mutlu edecek. Cuma günü şanslı etkiler altında olacağız. Hafta sonu duygusallığımız artacak. Kadersel gelişmeler bizleri zorlayacaktır. Sanatsal ve ruhsal çalışmalarla rahatlayabiliriz.

Sevgili Koçlar; haftanın ilk günü daha fazla özgür olmak isteyeceksiniz. Salı ve çarşamba günleri iş ve kariyer konularında yorulabilirsiniz. Karamsar duygularda olabilirsiniz. Perşembe ve cuma günleri sosyalleşmek, arkadaşlarınızla olmak sizlere iyi gelecektir. Hafta sonunu dinlenerek, biraz yalnız kalarak geçirebilirsiniz.

Sevgili Boğalar; haftanın ilk günü parasal konularla ilgileneceksiniz. Salı ve çarşamba günleri daha olumlu geçecek. Babanızın iş ve sağlık konularıyla ilgilenebilirsiniz. Perşembe ve cuma günleri işlerinize yoğunlaşacaksınız. Kariyerinize tekrar şekil vereceksiniz. Hafta sonu arkadaşlarınızla beraber olmak sizlere iyi gelecektir.

Sevgili İkizler; haftanın ilk günü ilişkilerinize, eşinize ayıracaksınız. Salı ve çarşamba günleri maddi konularla ve sağlığınızla ilgileneceksiniz. Perşembe ve cuma günleri hukuki konular, ticaret, yabancılar, babanızın iş ve sağlık konuları ön planda olacak. Hafta sonunu çalışarak veya annenize vakit ayırarak geçirebilirsiniz.

Sevgili Yengeçler; haftanın ilk günü gündelik koşuşturmacalarınızla başlıyorsunuz. Sağlığınıza dikkat edin. Salı ve çarşamba günü ikili ilişkiler veya eşinizle ilgili konular devrede olacak. Perşembe ve cuma günleri parasal konularda düzenlemeler yapabilirsiniz. Hafta sonunu istediğiniz bir eğitime veya seminere katılarak geçirebilirsiniz.

Sevgili Aslanlar; haftanın ilk gününü keyifli geçireceksiniz. Salı ve çarşamba günleri iş temponuz, günlük işlerinizde koşuşturmacalarınız fazla olacaktır. Sağlığınıza dikkat edin. Perşembe ve cuma günleri ikili ilişkiler ve eşinize önem vereceksiniz. Hafta sonu alacak verecek hesapları öncelikli olsa bile sevdiğiniz kişiyle olmak isteyeceksiniz.

Sevgili Başaklar; haftanın ilk günü ev ve ailevi konularla ilgileneceksiniz. Salı ve çarşamba günleri sizler için gayet keyifli ve eğlenceli geçecek. Perşembe ve cuma günleri işlerinizle ve sağlığınızla fazlaca meşgul olup düzenlemeler yapacaksınız. Hafta sonu ikili ilişkilerinize karşı daha fedakarca durumlar olabilir. Harcamalarınıza dikkat edin.

Sevgili Teraziler; haftanın ilk günü yakınlarınızla eğlenceli, neşeli konuşmalar yapacaksınız. Salı ve çarşamba günleri ailevi konular, evinizle ilgili meseleler sizleri yorabilir. Perşembe ve cuma günleri sevdiğiniz kişiyle, çocuklarınızla keyifli vakitler geçireceksiniz. Hafta sonu beslenmenize dikkat edin.

Sevgili Akrepler; haftanın ilk günü paranız, kazançlarınızla ilgileneceksiniz. Salı ve çarşamba günleri yakınlarınızla, kardeşlerinizle ilgili olayları fazla ciddiye alacaksınız. Karamsar olmamaya çalışın. Perşembe ve cuma günleri eviniz, aileniz, babanız, kayınvalidenizle ilgileneceksiniz. Hafta sonu daha rahat ve şanslı olacaksınız. Sevdiğiniz kişiyle romantik anlar yaşayabilirsiniz.


Sevgili Yaylar; haftanın ilk gününe kendi kişisel işlerinizle ilgilenerek başlıyorsunuz. Salı ve çarşamba günleri maddi konular, yatırımlarınız ön planda olacak. Perşembe ve cuma günleri iletişimsel konular, yakın ilişkiler, eğitimler, kısa seyahatler ön planda olacak. Hafta sonunu evinizde geçireceksiniz. Ailevi konularda hassas olaylar olabilir.


Sevgili Oğlaklar; haftanın ilk günü enerjiniz düşük olacak. Yalnız kalmak isteyebilirsiniz. Salı ve çarşamba günlerini kendinize ayıracaksınız. Kendi kişisel işlerinizle uğraşacaksınız. Perşembe ve cuma günleri maddi konular, kazançlarınız önemli olacak. Paranızla ilgili düzenlemeler yapabilirsiniz. Hafta sonu duygusal konuşmalar yapacaksınız. Kısa bir seyahate gidebilirsiniz.


Sevgili Kovalar; haftanın ilk günü arkadaşlarınızla sosyalleşerek başlıyorsunuz. Salı ve çarşamba günleri enerjiniz düşük olacak. Sağlığınıza dikkat edin. Perşembe ve cuma günleri kendi isteklerinizle, kişisel bakımlarınızla ilgileneceksiniz. Hayatınızı, sağlığınızı düzenlemeye başlıyorsunuz. Hafta sonu harcamalarınıza dikkat edin.


Sevgili Balıklar; haftanın ilk gününe iş ve kariyer konularıyla, annenizle ilgilenerek başlıyorsunuz. Salı ve çarşamba günleri işten kazançlarınızla ilgileneceksiniz. İş toplantılarınız fazla olabilir. Sosyal hayatınıza önem vereceksiniz. Perşembe ve cuma günleri enerjiniz düşük olacak. Sağlığınıza dikkat edin. Güzel şanslar da gelecek. Hafta sonu kendi isteklerinize önem vereceksiniz.