​10 ARALIK 2017, PAZAR

Dolunay KARACA 10 Ara 2017

Dolunay KARACA
Tüm Yazıları
Ay'ın Neptün ile yaptığı karşıtlık günün erken saatlerinde etkin.

Ay’ın Neptün ile yaptığı karşıtlık günün erken saatlerinde etkin. Enerji bulmakta zorlanabilir, miskinlik yapmaya niyetlenebiliriz. Mars bugün Akrep burcuna geçiş yapıyor; derinleşmek ve duygularda çarpıcı sahiplenmeler yaşanmaya başlanabilir. Rahat ve konforlu alanlar oluşturmak en ideali.

KOÇ: Sevgili Koçlar, gazete, dergi veya yeni bir kitaba başlayarak okuma ve bilgi edinme günü sizler için. Kendinizi geliştirmeyi seviyorsunuz. Bugün kafanızı yoran şeylerden sıyrılmak için uzaklarda bulunan bir arkadaşınızı ziyarete gidebilirsiniz.

BOĞA: Sevgili Boğalar, maddi manevi güvence altında olduğunuz veya hissettiğiniz bir gün. Her şey yoluna girmek üzere ve siz bunun farkındasınız. Çalışmayan boğalar, yeni bir teklife sıcak bakabilir ve iş hayatına geri dönmek isteyebilirler.

İKİZLER: Sevgili İkizler, kendinizi iyi ifade edebileceğiniz bir gün, mutlu ve keyiflisiniz. Bazı şeyleri çoktan unuttunuz bile, aklınız sürekli değişken olduğundan aslında şanslısınız çünkü hiç bir şeye takılıp kalmıyorsunuz.

YENGEÇ: Sevgili Yengeçler,  evde dinlenmek isteyeceğiniz bir gün, yalnız kalmak ve zihinsel faaliyetlerinize vakit ayırmak, yazı yazmak, bir şeyler okumak sizler için önemli bugün. Yakınlarınızdan güzel bir haber var.

ASLAN: Sevgili Aslanlar, arkadaşlarınızla organizasyonlar yaparak ve eğlenerek keyifli vakit geçireceğiniz bir gün sizler için. Para konusunda ilginç bir fikir aklınıza gelebilir, hani bazen konuşurken laf lafı açar ve bir fikir belirir aniden, işte öyle bir şey.

BAŞAK: Sevgili Başaklar, bugün sizler için anne baba ziyaretleri yapmak isteyeceğiniz, büyüklerinize vakit ayıracağınız bir gün, aynı zamanda iş arkadaşlarınızla da görüşüp keyifli bir organizasyon içerisinde olabilirsiniz.

TERAZİ: Sevgili Teraziler, eşinizin akrabaları veya uzaktan gelen misafirlerinizi ağırlayacağınız bir gün olabilir sizler için. Yakın çevrenizden birinin vereceği sırrı saklayarak, çok önemli bir tartışmayı durdurmuş olacaksınız.

AKREP: Sevgili Akrepler, eğitim konularında yapacağınız harcamaları hesaplayacağınız bir gün olabilir sizler için. Para konularınız ve ödemeleriniz ön planda olsa da, arkadaşlarınız bugün size her şeyi unutturmayı başaracak.

YAY: Sevgili Yaylar, evcil hayvanlarınızla ilgileneceğiniz veya evdeki tadilat, tamirat işleriyle uğraşacağınız bir gün sizler için… Evinizde dinlenmek size iyi gelecek, motivasyonunuzu toplamak ve haftaya zinde başlamak açısından iyi bir fikir.

OĞLAK: Sevgili Oğlaklar, aşk hayatınız ve sevgilinizle ilgili olumlu gelişmelerin yaşanacağı bugün, yurtdışı planları yapabilir ve ilginizi farklı yönlere çevirebilirsiniz. Çocuklarınız varsa şayet onlarla ilgilenip, tatilinizi bu şekilde değerlendirebilirsiniz.

KOVA: Sevgili Kovalar, bugün evinizde olup dinlenmek isteyeceğiniz bir gün, bir takım sağlık konularınızda gündeme gelebilir veya kendinizi yorgun hissedebilirsiniz. Her ne kadar sevdiğiniz kişiler gezmek istese de sizin içinizden gelmeyebilir.

BALIK: Sevgili Balıklar, sakin ve huzurlu bir pazar sizler için. Zihinsel faaliyetler önem kazanırken, el işleri, hobiler, yemek, sinema gibi evden yapacağınız aktiviteleriniz var. Kendinizi yormadan evden çalışmakta iyi bir fikir olabilir.