1 OCAK 2023 PAZAR

Dilek AYGEN 01 Oca 2023

Dilek AYGEN
Tüm Yazıları
Jüpiter fırsatları önünüze serecek. Kaçırmayın. Mayıs ayına kadar her konuda cesaretinizi kullanacaksınız. Sonra maddi konularda şanslar önünüze gelecek. Parasal konularda istikrarlı olacaksınız. Doğru yatırımlarınız kazandıracaktır. ️

Koç ve yükselen Koçlar; 2023 yılında da şanslısınız. 
Jüpiter fırsatları önünüze serecek. Kaçırmayın. Mayıs ayına kadar her konuda cesaretinizi kullanacaksınız. Sonra maddi konularda şanslar önünüze gelecek. Parasal konularda istikrarlı olacaksınız. Doğru yatırımlarınız kazandıracaktır.
️ Satürn 7 Mart günü Balık burcuna geçerek, kontrolünüz dışındaki olaylara müdahale edecek. Şartlar değişken olacak. Satürn burcunuza geçene kadar temizlik dönemindesiniz. Korkularınızı, kaygılarınızı bırakacaksınız. Ruhsal konuları hayatınıza daha fazla alacaksınız. Rüyalardan mesajlar gelecektir. Eşinizin ve ikinci çocuğunuzun iş ve sağlık konularında zorlanacaksınız.
️ Mutlu olmanız için gökyüzü size bir şans veriyor. Kuzey ay düğümü burcunuza geçiyor. 18 ay, 18 yıllık başlangıç yapacaksınız. Kadersel değişimler var. “Ben”, demeyi; “Var olmayı”, hatırlayacaksınız.
️ 20 Nisan Güneş tutulması, uzun süredir kendinizden bile sakladığınız şeyler ortaya çıkacaklar. Tutku ve cinsellik, beklemediğiniz cinsel tutkularla yüzleşeceksiniz. Hatalarınızdan dersler alacaksınız.
️ 14 Ekim Güneş tutulması, yepyeni bir yaratım yapmanızı isteyecek. Yaparsanız büyük engeller ortadan kalkacak. Her şey çok hızlı olacak. İlişkiler, ortaklık, evlilikle ilgili konularda hızlı kararlar alacaksınız. Yepyeni ilişkilere başlayacaksınız.
️ ️ Plüton Kova burcuna geçerek sosyal çevrenizi, işten kazançlarınızı, umutlarınızı 20 yıl boyunca kökten radikal bir şekilde değiştirecek.

Boğalar ve yükselen Boğalar; sizler bu yılın en şanslılarısınız.
️ Jüpiter burcunuza geçene kadar içsel yolculuğunuza devam edeceksiniz. Ruhsal konularda cesur olacaksınız. Sonra her konuda gelişip genişleyeceksiniz. Kilo da alabilirsiniz. Dikkat diyorum. Şanslar, fırsatlar önünüze gelecekler, verim alacaksınız, değerlendirin.
️ Satürn 7 Mart günü Balık burcuna geçerek zorlasa bile sizleri destekleyecek. Sosyal çevrenizle, arkadaşlarınızla sorunlar olabilir. Onlardan bazılarıyla ilişkileriniz bitecektir. İşten kazançlarınızda azalma olabilir. Bu konulara yeni bir inşaat gerekecek.
Jüpiter bolluğu verirken Satürn azaltacaktır. Harcamalarınızı kontrollü yapın.
️ 17 Temmuz günü Ay düğümleri burç değiştiriyor. 18 ay boyunca kadersel değişimler yaşayacaksınız. Odağınızı içinize çevireceksiniz. “Ben kimim” sorusuna korkusuzca cevap bulacaksınız. Ruh sağlığınıza önem vereceksiniz.
️ 20 Nisan Güneş tutulması bilinçaltınızda saklı olanları gün yüzüne çıkartacak.  Şartlar kontrolünüzün altında olmayacak. Hata yapmamaya bakın. Eşinizin iş ve sağlık konularıyla ilgili gelişmeler olacaktır.
️ 14 Ekim Güneş tutulması iş, hizmet, sağlık konularında yeni yaratım yapmanızı istiyor. Hızlı kararlar alacaksınız. İş koşulları, çalışma arkadaşlarınız değişebilir. Babanızın kardeşleriyle sorunlar olabilir.
️ ️ Plüton Kova burcuna geçerek toplum statünüzü, kariyerinizi, anne ilişkinizi, eşiniz ailesiyle ilgili konuları kökten ve radikal biçimde 20 yıl değiştirmeye başlayacak.

İkizler ve yükselen İkizler; sizlerin de şansları devam edecek.
Jüpiter desteğini Mayıs ayına kadar verecek. Jüpiter Boğa burcuna geçince, sizleri gizliden koruyacak. Manevi konularla ilgileneceksiniz. Eşinizin işleri yolunda gidecek. Yabancılarla yapacağınız işlerden kazanacaksınız.
️ Satürn 7 Mart günü Balık burcuna geçerek hayatınızı, kariyerinizi, statünüzü, annenizle ilişkinizi, eşinizin ailesiyle ilgili yeni düzenlemeler yaptıracak. Bu konularda zorlanmalar yaşayacaksınız. Kariyerinizi ve gelecek planlarınızı yeniden şekillendireceksiniz.
Eğer son 3 yılda, gelecekle ilgili kararlar aldıysanız sorumluluklarınızı kolaylıkla yerine getireceksiniz. Yoksa sizleri yoracaktır. 
Başarılarınızın başarısızlıklarınızın görüneceği bir döneme giriyorsunuz.
️ 17 Temmuz günü Ay düğümleri burç değiştirerek 18 ay boyunca sizleri destekleyecekler. Kadersel gelişmeler aşktan yana olacak. Aşk, çocuklar, hayattan keyif alma, keyifli aktiviteler, hobileriniz sizlere mutluluk verecek. Sanatsal ve yaratıcı taraflarınızı cesurca ortaya koyacaksınız. Ve aşk ne kadar cesaretlisiniz göreceksiniz.
️ 20 Nisan Güneş tutulması sosyal hayatınızla ilgili yaptığınız hataları gösterecek. Sosyal çevre değişikliğiniz olacak. Uzun süredir arkadaşlarınızla ilgili saklı olaylar ortaya çıkabilir. Yeni arkadaşlar gelebilir.
️ 14 Ekim Güneş tutulması aşkla ilgili, eğlenceyle ilgili, hayattan keyif almanızı engelleyen konuları birden ortadan kaldıracak.
Çocuklarınızla ilgili yenilikler yapabilir, sanatsal konulara önem verebilirsiniz.
️ ️ Plüton inançlarınızla ilgili dönüşümler yaptıracak. İnanmadığınıza inanabilirsiniz. Hayata bakışınız radikal bir biçimde değişecek.
Ayrıca eğitim, yabancılar, eşince izin düşünceleri, eşinizin akrabalarıyla ilişkiniz, hukuki konularda da dönüşümler olacak.

Yengeç ve yükselen Yengeçler; şanslı döneminiz Mayıs ayından itibaren tekrar başlayacak.
Jüpiter sizleri aşırılıklara, abartılara zorlayacak. Egonuzu şişirmeyin. Statünüzle ilgili güzel gelişmeler olacaktır. Mayıs ayından itibaren yeni insanlarla bir arada olabilirsiniz. İşten kazançlarınız artacaktır. Maddi konularda şanslısınız. Keyif ve verim alacağınız destekler gelecektir.
️ Satürn 7 Mart günü Balık burcuna geçerek hayatınızdaki sorumlulukları arttıracak. Hangi konularda derseniz; eğitim, medya, dış ticaret, hukuk gibi. Partnerinizin düşünceleri, akrabaları, torunlar, babanızın sağlığı gibi konularda sorumluluklar da fazlalaşacaktır.
️17 Temmuz günü Ay düğümleri burç değiştirerek 18 ay boyunca odağınızı kariyerinize, gelecek planlarınıza, statünüze, annenize çevirecek. Artık göz önünde olacaksınız.
️ 20 Nisan Güneş tutulması uzun süredir işinizle ilgili yapılması gerekenleri yapmadıysanız yaptıracak. Kariyerinizle ve statünüzle ilgili hatalarınızı göreceksiniz.
️ 14 Ekim Güneş tutulması ailevi konularda hızlı kararlar aldıracak. Taşınabilirsiniz. Baba ve baba tarafınızdan oluşan engeller ortadan kalkabilir.
️ ️ Plüton Kova burcundan ortaklaşa para konularında, eşinizin parası, miras, okült konularda, sağlıkta, cinsellikte 20 yıl dönüşümler yaşatacak.

 Aslan ve yükselen Aslanlar; ününüze ün katabilirsiniz.
Jüpiter Koç Mayıs ayına kadar şans ve fırsatları eğitimden, seyahatlerden, hukuki konulardan, dış ticaretten, medyadan verecek. Sonra Boğa burcuna geçerek kariyer ve iş konularında güzel bir dönem yaşayacaksınız. Verimli bir yıl olacak.
️ Satürn Balık ortaklaşa para konularında testlerden geçirerek yeni düzenlemeler yaptıracak. Eşinizin parasıyla ilgili sorunlar olabilir. Gizemli ve ruhsal konulara ilginiz artacaktır. Cinsellik ve sağlığınızla da ilgileneceksiniz.
️17 Temmuz günü Ay düğümleri burç değiştirerek 18 ay boyunca odağınızı düşüncelerinize ve inançlarınıza çevirecekler. Uzak akrabalar, yabancılar, eğitimler, medya, hukuki konular, seyahatler ön planda olacak.
️ 20 Nisan Güneş tutulması inançlar, eşinizin kardeşleri, babanızın iş ve sağlık konularında, yabancılar, eğitimler gibi konularda hatalarınızdan dersler alacaksınız. Bu konularda saklı kalanlar ortaya çıkabilir.
️ 14 Ekim Güneş tutulması yakın çevre, kardeşler, iletişim konularında büyük bir engeli ortadan kalkacak. İletişim konularında etikte kalarak yeni yaratımlar yapacaksınız.
️ ️ Plüton Kova ikili ilişkiler yoluyla sizlere dönüşümler yaşatacak. 20 yıl boyunca evlilik, ortaklık, iş birliktelikleri, taşınma, davalarda kökten değişimler yaşayacaksınız.

Başak ve yükselen Başaklar; şanslar gezdikçe gelecek.
Jüpiter ortaklaşa para konularında, miras, kredi, alacak verecek hesaplarında güzel gelişmeler yaşatacak. Gizemli konular, ölüm ve ötesiyle ilgili bilgi sahibi olacaksınız.
Jüpiter Boğa burcuna geçince hayatınızın amacını keşfedeceksiniz. Bu yıl bol bol seyahat edeceksiniz. Gezip, öğrendikçe genişleyeceksiniz. Eğitim, ticaret, turizm, medya, yabancı ortaklı işlerden kazanacaksınız.
Ve torun sahibi olabilirsiniz.
️ Satürn 7 Mart günü Balık burcuna geçerek sizleri ilişkilerden, evlilikten, ortaklıktan test edecek. Evliliğinizin sağlam olup olmadığını anlayacaksınız. Yaptığınız fedakarlıklarla yüzleşeceksiniz. Eşinizle, ortağınızla aranıza mesafe koyacaksınız. Herkes üstünüze geliyormuş gibi hissedebilirsiniz.
️ 17 Temmuz günü Ay düğümleri burç değiştirerek 18 ay boyunca odağınızı para, miras, sağlık, ölüm, cinsellik gibi konulara çevirecekler.
️ 20 Nisan Güneş tutulması alacak verecek hesaplarına dikkat diyor. Hem sağlık hem cinsellikle ilgili uzun zamandır saklı olanlar ortaya çıkabilir. Sağlığınıza dikkat edin. Beklenmedik cinsel tutkularla yüzleşmeniz gerekiyor.
️ 14 Ekim Güneş tutulması kendinize değer vermenizi isteyecek. Parayla ilgili büyük bir engel de ortadan kalkacak. Kendi kazançlarınızla, kendi değerlerinizle ilgileneceksiniz.
️ ️ Plüton Kova burcuna geçerek 20 yıl boyunca iş, hizmet, sağlık, beslenme, babanızın kardeşleriyle ilgili, evcil hayvanlarla ilgili dönüşümler yaşatarak radikal kararlar aldıracak.

Terazi ve yükselen Teraziler; ilişkilerden yana şansınız devam ediyor.
Jüpiter karşıt burcunuzdan evlenebileceğinizi, ortaklık yapabileceğinizi, taşınabileceğinizi söylüyor. Evliyseniz eşinizle güzel gelişmeler yaşayacaksınız. Ortaklaşa yapacağınız güzel anlaşmalar da yapabilirsiniz.
Jüpiter Boğa burcuna geçince ortak kazanımlarınızda artışlar olacak. Eşinizin geliri artabilir. Miras konuları gündeme gelebilir. Başkalarının kaynaklarından faydalanacaksınız. Gizemli konuları öğrenmeye başlayacaksınız.
️ Satürn 7 Mart günü Balık burcuna geçerek işlerinizi, sağlığınızı ciddiye almanızı istiyor. İş hayatınızda yükleriniz artacak. Bazılarınız emekli olabilir. Gündelik hayat içerisindeki sorumluluklarınız artacak. Ayaklarınıza dikkat edin.
️ 17 Temmuz günü Ay düğümleri burç değiştirerek sizlere 18 ay boyunca ben-sen dengesini hatırlatacak. Odağınız evlilik, boşanma, ortaklık, ilişkiler, taşınma gibi konularda olacak.
️ 20 Nisan Güneş tutulması evlilikle ilgili kararlarınızı görmenizi sağlayacak. Hatalarınızdan dersler alacaksınız. İlişkilerle ilgili yüzleşmeleriniz olacak. Eşiniz veya ortağınızla ilgili bilmediğiniz saklı şeyler ortaya çıkabilir.
️ 14 Ekim Güneş tutulması hayatta ilerlemenizi engelleyen büyük bir engeli kaldıracak. Kendinizle ilgili hızlı kararlar alacaksınız. Kendi hayatınızı baştan yaratacaksınız.
️ ️ Plüton Kova burcuna geçerek 20 yıl boyunca aşk, keyif, çocuklar, yaratıcılığınızla ilgili dönüşümler yaşatacak. Bu konularda radikal kararlar alacaksınız.

Akrep ve yükselen Akrepler; bereketiniz bu yılda devam edecek.
Jüpiter Koç işleriniz çoğaltacak. Yeni iş girişimleri yapabileceksiniz. Sağlığınızı koruyacak. Kiloya dikkat, iştahınız açık olacaktır.
Jüpiter 16 Mayıs günü karşıt burcunuza geçerek evlilikle, ortaklıklarla ilgili güzel gelişmeler yaşatacak. Bekar olanlarınız evlenebilirsiniz. Ortaklı işler kurabilirsiniz. Taşınabilirsiniz. Varsa bir davanız olumlu sonuçlanabilir.
️ Satürn 7 Mart günü Balık burcuna geçerek aşktan, çocuklardan, hayattan keyif almadan, yaratıcılıktan, spekülatif kazançlardan testlerden geçirecek. Bu konularda sorumluluklarınız fazla olacak.
Aslında Satürn’ün sizlerden istediği her şeye teslim olarak hayattan keyif almayı öğrenmeniz olacak.
️ 17 Temmuz günü Ay düğümleri burç değiştirerek odağınızı beden ve ruh sağlığınıza çevirecekler. Gündelik hayatınızla, işlerinizle, sağlığınızla daha fazla ilgileneceksiniz.
️ 20 Nisan Güneş tutulması işlerinizle, gündelik rutinlerinizle, yanınızda çalışanlarla, çalışma arkadaşlarınızla, babanızın kardeşleriyle, sağlığınızla ilgili yaptığınız hataları gösterecek. Bu konularda yüzleşmeler yaşayacaksınız.
️14 Ekim Güneş tutulması kontrolünüz dışında olacak. Kadersel gelişmeler olacak. Elinizde olmayan şeyler olabilir. Eşinizin iş ve sağlığıyla ilgili bir engel ortadan kalkacaktır. Ruh sağlığınıza dikkat edin.
️ ️ Plüton Kova burcuna geçerek 20 yıl boyunca ev, aile, yuva, baba, kökler ilgili dönüşümler yaşatacak. Yaşamınız değişecek.

Yaylar ve yükselen Yaylar; aşktan yana şansınız devam ediyor.
Jüpiter Koç, sizlere romantik anları ateşli ve cesurca yaşatacak. Partneri olmayanların hayatına biri girebilir. Aşk, çocuklar, keyif, yaratıcılık, para konularında şanslısınız. Çocuk sahibi olabilirsiniz. Mayıs ayında Jüpiter Boğa burcundan işlerinizi arttıracak. Yeni projeler üretebilirsiniz. Sağlığınızda korunacaktır. Yeme içmeye dikkat edin. Kilo alabilirsiniz. Ev veya bir malınızı da kiraya verebilirsiniz.
️ Satürn 7 Mart günü Balık burcuna geçerek ailevi konularda sorumluluklarınızı arttıracak. Babanızla daha fazla ilgilenebilirsiniz. Evle ilgili düzenlemeler yapacaksınız. 2.5 yıl temizlik zamanında olacağınızdan gerekli gereksiz taşıdığınız yüklerinizden kurtulmak iyi olacaktır.
️ 17 Temmuz günü Ay düğümleri burç değiştirerek odağınızı aşka, çocuklara, eğlenceye, yaratıcılığınıza, sosyal çevrenize, arkadaşlarınıza çevirecekler.
️ 20 Nisan Güneş tutulması sizlere hayattan keyif alıp almadığınızı gösterecek. Aşk, çocuklar, keyif, sanat, para konularında hatalarınızdan dersler çıkartacaksınız. Yeni başlangıçlar yapacaksınız.
️ 14 Ekim Güneş tutulması sosyal çevreniz, arkadaşlarınız, işten kazançlarınızla ilgili durumlar yaşatacak. Yeni kazançlar yaratacaksınız. Yeni sosyal çevreye gireceksiniz.
️ ️ Plüton Kova burcuna geçerek düşüncelerinizde dönüşümler yapacak. Radikal kararlar alacaksınız. Yakın çevreniz, kardeşler, iletişim konularında değişimler olacak.

Oğlak ve yükselen Oğlaklar; aşk rüzgarları sizinle olacak.
Jüpiter Mayıs ayına kadar ailenizi genişletecektir. Gayrimenkul yatırımlarınızdan kazançlar elde edeceksiniz.
Bence en şanslı sizlersiniz. Aşık olacaksınız. Aşıksanız daha da çoğalacak mutluluğunuz…Aşk, keyif, eğlence bol bol sizlerle olacak. Çocuklarınızın hayatlarında güzel gelişmeler olacak.
Spekülatif yatırımlarınızdan verim alacaksınız, kazanacaksınız.
️ Satürn 7 Mart günü Balık burcuna geçerek yakın çevreniz, kardeşleriniz, iletişim konularında yorucu sorumluluklar aldıracak. Düşüncelerinize, zihninize yeniden şekil vereceksiniz.
️ 17 Temmuz günü Ay düğümleri burç değiştiriyor. Kuzey ay düğümü odağınızı ailenize, evinize çevirecek. Cesurca kendinizi aile içinde ortaya koyacaksınız.
️ 20 Nisan Güneş tutulması ailenizle ilgili, evinizle ilgili yaptığınız hatalardan dersler çıkartmanızı istiyor. Uzun süredir saklı kalan gerçekler ortaya çıkacaktır.
️ 14 Ekim Güneş tutulması gelecek, kariyer, statünüz, annenizle ilişkinizde var olan engelleri kaldıracak. Yeni işlere başlayabilirsiniz. Bu konularda yeni yaratımlar yapacaksınız.
️ ️ Plüton Kova burcuna geçerek 20 yıl para, değer, sahip olduklarınızla ilgili dönüşümler yaşatacak.

Kova ve yükselen Kovalar; bu sene dönüşümlerin başlangıç yılı olacak.
️ Jüpiter Koç düşüncelerinizi ve kısa vadeli planlarınızı cesurca hayata geçirmenizi sağlayacak. Eğitim, ticaret, medya, satış, pazarlama, reklam, ulaşım gibi iletişimsel konulardan yana şanslı olacaksınız. Yakın çevrenizden, kardeşlerinizden destekler alacaksınız.
Jüpiter Boğa burcundan ev ve aileden, babanızdan yana şanslı bir dönemde olduğunuzu gösteriyor. Bolluk bereket aileden gelecektir. Ev, arsa, toprak gibi yatırımlar yapabilirsiniz. Yuva kurabilirsiniz, taşınabilirsiniz.
️ Satürn 7 Mart günü Balık burcuna geçerek paranızı kontrollü kullanmanızı sağlayacak. Maddi konularda doğru yatırım yapın. Kazandığınız paralardan testlerden geçeceksiniz. Parasızlık korkusuyla yanlışlar yapmayın.
️ 17 Temmuz günü Ay düğümleri burç değiştiriyor. Kuzey ay düğümü odağınızı düşüncelerinize, kardeşlerinize, yakınlarınıza, seyahatlere, iletişimsel konulara çevirecek.
️ 20 Nisan Güneş tutulması kısa vadeli projelerinizi ön plana almanızı sağlayacak. Kardeşlerinizle, yakınlarınızla olan ilişkilerinizde hatalarınızdan dersler çıkartacaksınız. Uzun zamandır saklanan şeyler ortaya çıkacak. Yüzleşmeler yaşayacaksınız.
️ 14 Ekim Güneş tutulması hayata bakışınızı, hayat felsefenizi değiştirecek. Hayat amacınızla ilgili yeni yaratım yapacaksınız. Uzun vadeli planlarınızı uygulayacaksınız. Yabancılar, eğitim, hukuki konular, seyahatler, medya, ticaret gibi konularda aniden bir engel ortadan kalkacak.
️ ️ Plüton burcunuza geçiyor. 20 yıl boyunca köklü dönüşümler yaşayacaksınız. Hayatınızla ilgili radikal kararlar alacaksınız. Gücünüzü daha fazla ortaya koyacaksınız.

Balıklar ve yükselen Balıklar; hayatınıza yeni bir şekil vermeye hazır mısınız?
️ Jüpiter burç değiştirene kadar parasal konulardan yana şanslı olacaksınız. Kazançlarınız artacak. Cesur yatırımlar yapacaksınız.
Jüpiter Boğa burcuna geçince şans ve fırsatlar yakın çevrenizden gelecek. İletişimsel konularda eğitim, seyahat, yayıncılık, medya, ticaret gibi konularda kazanacaksınız. Verim alacağınız kısa vadeli yatırımlar yapabilirsiniz.
️ Satürn burcunuza geçiyor. Yeni bir hayat kendinize inşa edeceksiniz. Kendinize zaman ayıracaksınız. Bu yaşamdan ne istiyorsunuz, neye ihtiyacınız var, anlayacaksınız. Kendi sorumluluğunuzu elinize alacaksınız. Sağlığınıza da özen göstereceksiniz. Hayallerinizi gerçekleştireceksiniz.
️ 17 Temmuz günü Ay düğümleri burç değiştiriyor. Kuzey ay düğümü odağınızı değer, öz değer, para konularına çevirecek. Kendi kazançlarınıza önem vereceksiniz.
️ 20 Nisan Güneş tutulması parasal konularda beklenmedik yüzleşmeler yaşatacak. Kendi paranızla ilgili yaptığınız hataları göreceksiniz. Hem paranızla ilgili hem kendinize verdiğiniz değerle ilgili tamamlanmalar yaşayacaksınız.
️ 14 Ekim Güneş tutulması ortaklaşa paralar, alacak verecek hesapları, miras, kredi, vergi gibi konularda büyük bir engeli ortadan kaldıracak. Hızlı çözümler olacak. Bu konularda yeni yaratımlar yapacaksınız. Sağlığınıza da dikkat edin.
️ ️ Plüton Kova bilinçaltınızda önemli dönüşümler yaşatacak. Kendi gücünüzü içinizde arayacaksınız. Metafizik, doğa üstü olaylarla ilgileneceksiniz. Hayatınızda 20 yıl kontrolünüz dışında olaylar olabilir.