​09 ARALIK 2017, CUMARTESİ

Dolunay KARACA 09 Ara 2017

Dolunay KARACA
Tüm Yazıları
Ay, Başak burcunda hareket edecek bugün.

Ay, Başak burcunda hareket edecek bugün. Detaylı çalışmak, hesap kitap yapmak için uygun bir gündeyiz. Mars ise Terazi burcunun son derecelerinde, içimizde tuhaf bir kızgınlık ve öfke hissedebiliriz. Enerjimizi doğada yürüyüşlerle dengelemeliyiz. Belki de yılbaşı hazırlıkları, seyahat programları, organizasyonlar için plan yapmaya başlayabiliriz.

KOÇ: Sevgili Koçlar, çocuklarınızla ilgili güzel gelişmelere tanıklık edebilirsiniz. Yeni bir hobiye veya kursa başlamak isteyebilir, kişisel gelişiminiz için kendinizi daha fazla geliştirmek için kolları sıvayabilirsiniz.

BOĞA: Sevgili Boğalar, ev içinde tatlı sürprizlerle karşılaşabilir, aile bireyleriyle yakından ilgilenip, onlarla vakit geçirmeye niyet edebilirsiniz. Akşam üstü alacağınız bir habere çok sevinebilirsiniz. Aile içinde yeni bir oluşum var.

İKİZLER: Sevgili İkizler, yazılı metin hazırlamak, konuşmalar yapmak ve kısa seyahatler açısından değerlendirebileceğiniz bir gün. Bugün küs veya dargın olduğunuz kardeşiniz veya bir yakınınız varsa aranızı düzeltmeniz için sinyaller gelecek.

YENGEÇ: Sevgili Yengeçler, maddi anlamda iyi olduğunuzu hissettiğinizde kendinize olan güveniniz artıyor ve daha mutlu oluyorsunuz. Bugün kendiniz için bir güzellik yapacak belki de en güzel hediyeyi kendinize alacaksınız. 

ASLAN: Sevgili Aslanlar, neşeli ve enerjik yanınız devrede, cömert ve verici tarafınızda dikkat çekiyor, yapmak istedikleriniz için sanki bir yol açılıyor ve önünüzdeki engeller kalkıyor, hadi hayırlısı.

BAŞAK: Sevgili Başaklar, bugün manevi yönden rahatlamış ve üzerinizden bir yük kalkmış gibi hissedebilirsiniz. Ayrıca eskiye olan inancınız kalmamış, yeni şeyler daha çok zevk veriyor sizlere; belki de biraz alışveriş hoşunuza gidebilir.

TERAZİ: Sevgili Teraziler, fikirlerinizi kendinize saklamalı ve tek başınıza karar vermelisiniz. Arkadaşlarınız ve sosyal hayatınız yoğun olacak, fakat yüzeysel insanlar sizi itiyor, samimiyet ve sıcaklık istiyorsunuz insanlardan.

AKREP: Sevgili Akrepler, şu an sahip olduğunuz fırsatları değerlendirebilir, yeni iş tekliflerini olumlu cevaplayabilirsiniz. Sizden istenen şey her ne ise bunu fazlasıyla karşı tarafa veriyorsunuz; bu sayede değeriniz artıyor merak etmeyin.

YAY: Sevgili Yaylar, istekler konusunda bugün orta yolu bulmakta zorlanabilir, daha çok denge kurmaya çalışmak yerine vurdumduymaz davranabilirsiniz. Çevrenizdeki kişiler bu halinizi tuhaf bulabilirler.

OĞLAK: Sevgili Oğlaklar, zihninizin dinlenmeye çok ihtiyacı var, gizli kalmış şeyleri araştırmayı bırakmalı, akışta ve oluruna kalmasına izin vermelisiniz. Ertelediğiniz bir ameliyat sizin kapınızı tekrar çalabilir.

KOVA: Sevgili Kovalar, bugünlerde aşk konusunda oldukça verimli ve aktifsiniz. Karsı taraf bu durumdan oldukça memnun, sizden beklemediği ilgiyi görmeye alışkın olmadığı için ekstra mutlu; bu şekilde oluşu sizi de mutlu ediyor.

BALIK: Sevgili Balıklar, sosyal ve çalışkan olduğunuz bir gün. Yapacaklar listeniz hayli kabarmış ama bunun için kendinizde enerjiyi görüyor ve miskinlik yapmıyorsunuz. Gününüz yoğun ve hareketli geçecek. Birikmiş faturalar ve ödemeler için de koşturacaksınız.