Vakıf Katılım web

04 OCAK 2018, PERŞEMBE

Dolunay KARACA 04 Oca 2018

Dolunay KARACA
Tüm Yazıları
Ay, Aslan burcunda hareketine devam ederken Satürn'le uyumlu bir açıda.

Sorumluluk duygumuz, disiplinli hareket etme ihtiyacımız yüksek bugün. Ay, Aslan burcunda hareketine devam ederken Satürn’le uyumlu bir açıda. Merkür de artık Oğlak burcunda hareket etmeye başladı. Fikirlerimizde daha tutarlı, mantık çerçevesinde hareket etmek isteyen bir zihnimiz var artık. Konuşmalarımızda ağırbaşlı ve sakin bir tavırdayız. Merkür, Oğlak burcundayken; detaylara hakimizdir ve sistemli olmaya gayret ederiz.

KOÇ: Sevgili Koçlar, kafanız karma karışık, biraz dalgın ve motivasyonunuzun düşük olduğu bir gündesiniz. Akşamüstü Ay burç değiştirecek, o zamana kadar elinizdeki işlere odaklanmaya çalışın yeni bir işe girişmeyin. Akşam üstü kendinize geliyorsunuz.

BOĞA: Sevgili Boğalar, mantığınız ve duygularınız örtüşmüyor, biraz dalgın ve sıkıntılı hissedebilirsiniz bugün. Sevdiğiniz kişi tarafından desteklenmediğinizi düşünebilirsiniz, maddi konular ve iletişim problemleri devrede olacak, sakin olmaya çalışın.

İKİZLER: Sevgili İkizler, fikirlerinizi kendinize saklamanız gereken bir gündesiniz, çok fazla bilgiye sahip olmak iyi ve güzel; fakat bunu paylaşamamak biraz yorucu olabilir. Önümüzdeki günler paylaşım açısından daha ideal olacaktır.

YENGEÇ: Sevgili Yengeçler, sabırlı ve metanetli oluşunuz sayesinde, işyerinizde parlıyorsunuz. En çok takdir gören ve çalışan kişi olarak bunu hak ediyorsunuz. Toplantı ve konuşmalarınız akıcı ve bilge. Siz artık  bazı şeyleri gerilerde bıraktınız.

ASLAN: Sevgili Aslanlar, sevdiğiniz kişiyle aranızdaki problem işinize de etki ediyor. Kendinizi tam olarak veremiyorsunuz. Seyahat etmek ve yeni yerler keşfetmek isteyebilirsiniz, gidemeseniz de hayal etmek size iyi gelecek.

BAŞAK: Sevgili Başaklar, yakın çevrenizden akrabalarınızın başına gelenler, sizleri de üzmüş olabilir. Bugün Ay Aslan burcunda, duygusal olarak hop oturan hop kalkan bir yapınız var. Biraz sakinleşmeye gayret etmelisiniz.

TERAZİ: Sevgili Teraziler, eşinizin veya sevdiğiniz kişinin ani çıkışları veya patlamaları olabilir. Ya da sizi ummadığınız bir şeyle şaşırtabilir. Genel olarak ortaklıklar ve açık düşmanlıklara gebe olduğunuz bir gündesiniz. 

AKREP: Sevgili Akrepler, çalıştığınız ortamda ani değişiklikler veya rutinin dışına çıkma isteği meydana gelebilir. Sağlık konularında baş ağrıları veya migrene karşı dikkatli olmalısınız. Bugün koşuşturması bol bir gün sizler için.

YAY: Sevgili Yaylar, eski bir arkadaşınızın telefonu hoşunuza gidecek. Aradan zaman geçmesine rağmen hala dost olarak kalmış olmanız iki tarafı da sevindirecek. Bugün bazı konularda nazara dikkat etmelisiniz.

OĞLAK: Sevgili Oğlaklar, bugün değişim enerjiniz oldukça yüksek, bir takım kararlar alarak hayatınızın akışını değiştirebilirsiniz. Ev konusunda ilginç bir olaya tanıklık edebilirsiniz. Aile büyüklerinizle ilgili gelişmeler var.

KOVA: Sevgili Kovalar, ufak şeyleri gözünüzde büyütmemelisiniz. Meraklı ve araştırmacı bir tarafınız var, bugün bunu kullanarak, değişik alanlarda bilgi sahibi olacaksınız. Disiplinli ve sabırlısınız.

BALIK: Sevgili Balıklar, alışveriş merakınız artıyor veya içinizdeki para harcama isteği açığa çıkıyor da diyebilirim. Kendiniz için bir şeyler yapmaktan keyif alacağınız bir gün. Sosyal olarak faalsiniz. Yeni arkadaşlıklar kapıda.