03 OCAK 2018, ÇARŞAMBA

Dolunay KARACA 03 Oca 2018

Dolunay KARACA
Tüm Yazıları
Ay tüm gün Aslan burcunda.

Ay tüm gün Aslan burcunda. Ruh halimiz neşeli, eğlenmek isteyen, spontane ve canlı bir havaya bürünüyor. Bu ruh halinin olması gayet yerinde, bugün elinizdeki işleri tamamlamak, ofisinizde, evinizde gerekli organizasyonları yapıp; arkadaşlarla bir araya gelmek için ideal bir gün. Venüs ve Mars kavuşum enerjisi içindeler, ikili ilişkiler canlanıyor.

KOÇ: Sevgili Koçlar, bugün ev düzeniniz sizi rahatsız ettiği gibi, sıkılgan halinizle çevrenizdekileri yoruyorsunuz. Bazı şeyleri değiştirmek için elinize fırsatlar çıkabilir. Bunları iyi değerlendirin.

BOĞA: Sevgili Boğalar, yakın akrabalar, kardeşler, iletişim ve ticaret hepsi bir aradalar, size ortaklık var yakınınızdan biriyle. Siz çok istekli değil gibisiniz. Ama kötü olmayacak, bir elin nesi var iki elin sesi var demişler.

İKİZLER: Sevgili İkizler, maddi anlamda para biriktirmeye başlayabileceksiniz. Uzun süredir düşündüğünüz bir şey için didindiniz ve sonunda bunu halledeceksiniz. Maddi kazanç kapılarınız sosyal çevreniz tarafından çıkan fırsatlarınız var.

YENGEÇ: Sevgili Yengeçler, yakın çevre veya eşiniz dostunuz olan bir kimsenin herhangi bir ameliyat, hukuki dava, seyahat gibi durumları olabilir ve bu durum sizi de bağlayabilir. Kendinizi mantıklı olmaya teşvik etmelisiniz.

ASLAN: Sevgili Aslanlar, sevdiklerinizle güzel organizasyonlar yapabilir ve hayatın keyfini çıkarabilirsiniz, üzüldüğünüz şeyler geçmişte kaldı. Işıl ışıl parladığınız bir gün.

BAŞAK: Sevgili Başaklar, ailevi konuları kafanıza taktıkça siz kaybediyorsunuz, farkında değilsiniz. Kendinizi işinize ve gelecek hedeflerinize yöneltirseniz ,çok daha iyi sonuçlara sahip olacaksınız. İkili ilişkiler ve duygusal konular için uygun bir gün değil.

TERAZİ: Sevgili Teraziler, olaylara bakış açınız değişiyor, her şeyin derinine inmektense, bazen yüzeysel olmak , duygularınızın esiri olmadan yaşamak zorundasınız; çünkü hayat bunu gerektiriyor bazen. Miras ve para konularınız gündemde.

AKREP: Sevgili Akrepler, birkaç kişi arasında kalabilirsiniz, kararsızlık ve ikilem sizleri bekliyor olabilir. Bugün iş konuları sizin için daha önemli olup, haftanın genel değerlendirmesini yapmanız gerekebilir.

YAY: Sevgili Yaylar, sağlık konusunda hassas olduğunuz bir gündesiniz, iş yüzünden kendinizi strese sokmuş  olabilirsiniz. Bugün evinizde günlük rutin işlerinizle uğraşacak ve tamirat tadilat gibi gerekli düzenlemeleri yapacaksınız.

OĞLAK: Sevgili Oğlaklar, sinirlerinizin hassas olduğu bir gün, denge kurmalı ve dikkatli adımlar atmalısınız. Parasal olarak yaşadığınız sorunlar ve planlarınızda aksaklıklar olabilir. Ailenizden destek alacaksınız.

KOVA: Sevgili Kovalar, aşk, eğlence ve çocuk alanlarınızdaki sorumluluklar artıyor. Aynı zamanda sosyalliğiniz de artıyor. Fakat bir takım hayal kırıklıkları olabilir. Bugün, sınırları zorlamamalısınız.

BALIK: Sevgili Balıklar, ailenizden biriyle yaşayacağınız bir tartışma canınızı sıkabilir. Hayaller ve gerçekler sizler için şu ara pek de uyumlu çalışmıyor olabilir sevgili Balıklar, beklentilerinizi aza indirmeli ve sessiz kalmayı denemelisiniz.