Magazin 17.09.2019 00:30

ZORLU SAHNELERE SETTE HAZIRLANIYOR

Yayınlandığı günden beri seyircisini ekran başına kilitleyen 'Kimse Bilmez'in başrol oyuncularından Keremcem, set aralarında bile dövüş eğitimleri alarak zorlu sahnelere hazırlanıyor. Öyle ki, dizi başlamadan üç ay önce yakın dövüş eğitimleri alan ünlü oyuncu, hazırlık sürecinin ardından dublör kullanmadığı için zorlu dövüş eğitimlerine dinlenme zamanlarında da devam ediyor.
ZORLU SAHNELERE SETTE HAZIRLANIYOR

SETTE YAKIN DÖVÜŞ

Kimse Bilmez’de hız ve aksiyon dolu sahneler her geçen bölüm artıyor ve heyecan da zirve yapmaya devam ediyor. Bu zorlu sahnelere hem yakın dövüş hem de dövüş koreografisi olarak hazırlanan Keremcem, boş zamanlarında dinlenmek yerine dövüş eğitimi almayı tercih ediyor. Ünlü oyuncu eğitimlerini ise yakın dövüş eğitmeni Behzat Ergeshov ile neredeyse haftanın 3-4 günü sette alıyor. 

 YA MÜZİK YAPIYOR YA DA DÖVÜŞ EĞİTİMİ ALIYOR

 Keremcem, set aralarında ya karavanda müzik yaparak ya da dövüş sahnelerine çalışarak motive oluyor. ‘AKUSTİKaravan’ konseptiyle çektiği video klipleri YouTube kanalına yükleyen Keremcem, söylediği şarkılarla da milyonlara ulaşıyor. Yorucu sahnelerin ardından boş zamanlarında da sürekli çalışan oyuncu; uyumadan, dinlenmeden ya müzik yapıyor ya da iki arada dövüş eğitimi için kolları sıvıyor.

 USTA OYUNCU KADROSU

 Yönetmenliğini Kartal Çidamlı ve U. Hakan Eren’in üstlendiği dizide dram, aksiyon ve macera hız kesmeden devam ediyor. Yönetici Yapımcılığını Osman Enes Yakut’un üstlendiği, başrollerini; Keremcem, Özgü Kaya, Engin Hepileri ve Burak Serdar Şanal’ın paylaştığı dizide; Zeynep Elçin, Zehra Yılmaz, Ferdi Kurtuldu, Kubilay Penbeklioğlu, Özlem Başkaya, Yiğit Koçak, Selda Özbek, Hakan Altıner, Timur Ölkebaş, Burak Haktanır, Onur Dikmen, Mehmet Ali Kaptanlar, Adnan Biricik, Asya Taşkın ve Ahmet Mekin gibi usta isimler yer alıyor.

 Senaryosunu Hasan Burak Kayacı’nın kaleme aldığı Kimse Bilmez, sürükleyici hikayesi ve usta oyuncu kadrosuyla atv izleyicilerinin gönüllerinde taht kurdu.