Magazin 19.01.2022 04:38 Güncelleme: 19.01.2022 08:50

Zamanın En İyiler ödüllerini aldı

İş, sanat, spor ve cemiyet hayatının en önde gelen isimleri 'Zamanın En İyileri' ödül töreni gecesinde bir araya geldi.
Zamanın En İyiler ödüllerini aldı

Conrad otelde düzenlenen görkemli gecede Zen’n Medya Group ve Şah Medya bu yılki teması ‘Çocuk İstismarına Hayır’ ve ‘Çocuklar Gülsün’ olarak belirlendi.

Sunuculuğunu Demet Şener ve Suat Sandalcı’nın yaptığı gecede Gülben Ergen, Murat Kurşun, Cem Belevi, Kerem Alışık, Gözde Türker, Cihan Şimşek, Lerzan Mutlu, Enbe Orkestrası, Oya Başar, da aralarında bulunduğu ödül töreninde çok sayıda isim ödüllerine layık görüldü.

Sahne şovumuzu kimse beğenmiyorsa izlemesin

Geceye katılan Cem Belevi, tören öncesi gazetecilerini sorularını yanıtladı. İrem Derici ile barışan Belevi, bu konu hakkındaki soruları cevapladı. Ayrılığın 96 gün olduğu ve bunun için Dericiye, 96 gül gönderdiği yönündeki haberlere ’’Evet böyle bir olayı yalanlamıyorum barışmış olabiliriz İrem dünya tatlısı birisi en güzel gülleri hak ediyor bu işler kısmet barışmış olabiriliz’’ diyerek açıklayan şarkıcı, Gülşen’in sahne sahne şovu kıyafeti için ise ’’Biz müzik yapıyoruz sahne şovları oluyor anlamsız eleştiriler oluyor beğenmiyorsa izlemesin kardeşim ben bayıla bayıla izliyorum’’ diyerek ilginç açıklamalarda bulundu.

 Demete mikser dedi

Ödül töreni gecesine katılan isimler arasında Lerzan Mutlu’da vardı. Gazeteciler ile ayak üstü sohbet eden başarılı şarkıcı, son günlerde kadın sanatçıların sahne şovu ve kıyafeti hakkında konuştu. Gülşen'i savunan ve çok sevdiğini dile getiren şarkıcı, son olarak Demet Akalın a yüklendi. Mutlu, sözlerine ’’O kendisini sanat camiasının annesi zannediyor. Herkese bir akıl verme, aslında bunu sosyal medyada açıklamıştım. Konu, benim bir arkadaşımla aramı bozdu, ona mikser dedim ve yine tekrarlıyorum mikser. "Onu uyardım" gibi şeyler sen sanat camiasının annesimisin herkesi uyarıyorsun? Böyle bir dünya yok. Herkes kendinden sorumlu. Her magazin olayına bir yorum falan. Yani insanın "Sen bir arada çekil diyesi var’’ diyerek konuştu.