Vakıf Katılım web
Magazin 13.12.2019 14:12

Yılın en başarılı çıkış yapan sanatçısı MR. JADE

"Mutluyum" şarkısı Mr. Jade'ye ödül getirdi. Başarılı sanatçı, söz ve müziği kendisine ait şarkıyla Türkiye Başarı Ödülleri'nde 'yılın en başarılı çıkış yapan sanatçısı' seçildi.
Yılın en başarılı çıkış yapan sanatçısı MR. JADE

Mr. Jade’nin ödül mutluluğu

“Mutluyum” şarkısı Mr. Jade’ye ödül getirdi. Başarılı sanatçı, söz ve müziği kendisine ait şarkıyla Türkiye Başarı Ödülleri’nde ‘yılın en başarılı çıkış yapan sanatçısı’ seçildi.

Hem müzik çalışmaları hem de sosyal sorumluluk projeleriyle adından sıkça söz ettiren Mr. Jade, “Mutluyum” şarkısıyla büyük ses getirdi. Mr. Jade, müzikseverlerin büyük beğenisini kazanan şarkıyla önemli bir ödül de kazandı.

GÖRKEMLİ TÖRENDE
YILDIZLAR BİR ARADA

Türkiye Başarı Ödülleri, geçen akşam Akatlar’daki Mustafa Kemal Kültür Merkezi’nde düzenlenen görkemli törenle sahiplerini buldu. Özlem Yıldız sunumuyla gerçekleşen tören, iş, sanat ve cemiyet hayatının önde gelen isimlerini buluşturdu.

YENİ ŞARKILARLA
YOLA DEVAM

Türkiye’nin ünlü isimlerini bir araya getiren törende Mr. Jade’ye “Mutluyum” şarkısıyla ‘yılın en başarılı çıkış yapan sanatçısı’ ödülü verildi. Törene katılıp ödülünü alan Mr. Jade, “Çalışmalarımın ödülle taçlandırılması çok güzel. Müziğe yeni şarkılarımla devam edeceğim” dedi.