Magazin 24.11.2022 04:55

Yılın doğaya duyarlı isimleri ödüllendirildi

Doğal kaynakların sürdürülebilirliğine dikkat çekmek için doğaya duyarlı isimlerin ve markaların ödül aldığı Altın Doğa Ödülleri sahiplerini buldu.
Yılın doğaya duyarlı isimleri ödüllendirildi

Ece Erken’in sunuculuğunda, Dr. Sinan Akyürek’in moderatörlüğünde, geçtiğimiz gün Park Of İstanbul’da gerçekleşen davette, üst düzey devlet yöneticilerinin yanı sıra sanat dünyasından Alişan, Safiye Soyman&Faik Öztürk, Avatar Atakan Arslan, Bülent Uslu gibi isimler yer alırken doğal kaynakların kullanımında hassasiyet gösteren iş ve sosyal yaşamdan tanınmış isimler de vardı. Ödül töreninde Alişan ile Safiye Soyman&Faik Öztürk’ün esprileri ile konuklar eğlenceli anlar yaşadı.

Altın Doğa Ödül Töreni 22 Kasım Salı günü Park Of İstanbul’da sahiplerini buldu. Ece Erken’in sunuculuğunda, Dr. Sinan Akyürek’in moderatörlüğünde gerçekleşen törende yaz aylarında ormanlarımızı kurtarmak için görev yapan Orman Genel Müdürlüğü ve AFAD görevlileri onur ödülü aldı.

Alişan ile Faik Öztürk esprileriyle kırdı geçirdi

Alişan ile Safiye Soyman&Faik Öztürk çifti ödül almak için sahneye çıktıklarında aralarında geçen diyalog kahkahalara boğdu. Alişan, Faik Öztürk’e, “Hayvanat bahçesinden iki tane ayı kaçmış haberin olsun, sarı giyinmişsin ayıların sarıya alerjisi varmış. Faik Ağabey, askerdeyken dördüncü ayımda meclisten bir haber aldım, askerlik altı aya düşecekmiş dedi, ben de asker arkadaşlara, askerlik 6 aya düşecekmiş yaşadık dedim. 14. ayın sonunda, ben sana düşecek demedim mi oğlum dedi. Bir kez ziyarete geldi, sonra hiç gelmedi beş kuruş para vermedi.” Safiye Soyman’a dönerek, “Bu adamı başımıza bela eden sensin abla, o yüzden bu ödül töreninde seni kınıyorum.” dedi.

Faik Öztürk ise, “Alişan asker oldu, askerlik 15 aydı. Askere gitti, bir hafta sonra ne zaman düşecek dedi. Genel Kurmay Başkanı’na gittim, Paşam bu askerlik ne zaman düşecek dedim. Gitmediğim kapı kalmadı. Meclisi birbirine kattım askerlik düşsün diye. ” dedi. Konukları gülmekten kırıp geçiren ikili geceye renk kattı.

Gecenin moderatörlüğünü üstlenen Dr. Sinan Akyürek, ödül töreni ile ilgili, “Bizden sonraki nesillere bırakacağımız dünya üzerinde doğaya katkıda bulunan isimleri ödüllendirmenin harika bir duygu olduğunu düşünüyorum. Böyle özel bir gece de bana da moderatörlük görevi verildiği için oldukça mutluyum. Bizler de kliniğimizde organik ürünler kullanarak, sentetik olmayan ürünlerle ilerlemek istiyoruz. Özellikle enerji üretiminde sürdürülebilir kaynakların üretilmesi her geçen gün artıyor. Bu son derece sevindirici bir haber. Yakıt tüketiminde araçların zaman içerisinde elektrik tüketimine dönmesi ve daha az egzoz gazıyla daha temiz bir atmosfere sahip olmak bizler için harika bir şey. Buna bir de günlük hayatımızda tükettiğimiz diğer ürünleri eklersek üzerimize düşeni yapmış olacağız.” dedi.

Alişan Gülümse Hayata programı ile En Başarılı Sabah Kuşağı Programı Ödülü’nü alırken, Yılın En İyi Çıkış Yapan Kadın Şarkıcısı Ödülü’nü Aleyna Dalveren, Yılın En Mutlu Çifti Ödülü’nü Safiye Soyman&Faik Öztürk, Yılın En İyi Aktüel Programı Sunucusu Ödülü’nü Ne Var Ne Yok Programı ile Türker Akıncı, Yılın Doğaya Duyarlı Sporcusu Ödülü’nü Avatar Atakan Arslan, Yılın En İyi Spor Yorumcusu Ödülü’nü Bülent Uslu aldı. Yılın En Başarılı gazetecilerinin de ödüllendirildiği gecede Yılın En İyi Magazin Eki Ödülü’nü Milliyet Cadde’den İlknur Taş, Yılın En İyi Haber Ajansı Ödülü’nü İhlas Haber Ajansı, Yılın En İyi Erkek Haber Muhabiri Ödülü’nü Show Ana Haber’de Aziz Akova, Yılın En İyi Kadın Haber Muhabir Ödülü’nü TV100’den Ceren Meriç, Yılın En İyi Magazin Programı Ödülü’nü Magazin Hattı programı ile Birsen Altuntaş, Yılın En İyi Cemiyet Dergisi Ödülü’nü VIP Turkey ile Esra Şeker, Yılın En İyi Magazin programı Sunucusu Ödülü’nü Şah Medya’dan Seda Torular aldı.