Vakıf Katılım web
Magazin Kaynak: (İHA) 07.09.2017 14:28 Güncelleme: 07.09.2017 14:32

Yeşim Salkım'dan şehirlerarası otobüste konser

Bodrum'dan İstanbul'a otobüs ile dönen ünlü sanatçı Yeşim Salkım, muavinlik yaptı.
Yeşim Salkım'dan şehirlerarası otobüste konser
Bodrum’dan İstanbul’a otobüs ile dönen ünlü sanatçı Yeşim Salkım, muavinlik yaptı. Eline anons mikrofonunu alan Salkım, konser verdi.

Bodrum’daki konserinin ardından İstanbul’a otobüsle dönen Yeşim Salkım eline otobüsün anons mikrofonunu alarak şarkı söyledi. Otobüs kaptanı Yeşim Salkım’ı anons ederek “Değerli konuklarımız, aracımızda canlı müzik dinlemek ister misiniz? Güçlü bir sesi olan, halk tarafından sevilen, çok değerli bir sanatçımız otobüsümüzde yolculuk ediyor. Kendisini ön tarafa davet ediyorum. Karşınızda Yeşim Salkım” dedi. Otobüste yolculuk eden vatandaşların çığlıkları ve alkışları arasında kaptanın yanına gelen Yeşim Salkım, “Yolculuk bir an önce bitsin de evimize dönelim. Kısa bir şarkı söyleyeyim. Sonra bol bol sohbet ederiz” ifadelerini kullandı.

Mikrofonu eline alan Salkım yolculuk boyunca şarkılar söyleyip, vatandaşlar ile bol bol sohbet etti. Gece yolculuk devam ederken vatandaşlar bir anda alkış tutup Yeşil Salkım’ın tekrar şarkı söylemesini istedi. Salkım yolcuları kırmadı.