Magazin 23.10.2021 04:01 Güncelleme: 22.10.2021 20:04

'YEŞİLÇAM'IN İKİNCİ SEZONU HIZLI VE RENKLİ HİKAYESİYLE 28 EKİM'DE SADECE BLUTV'DE!

Hayallerinden vazgeçmeyen ve sinema aşkını her şeyin önünde tutan Semih Ateş, sürprizlerle dolu hikayesiyle BluTV'ye geri dönüyor. Türkiye'nin lider yerli online video platformu BluTV'nin büyük ses getiren ilk dönem dizisi 'Yeşilçam', yeni sezonun ilk 5 bölümüyle 28 Ekim'de izleyicileriyle buluşmaya hazırlanırken, diziye yeni dahil olan isimlerin de yer aldığı renkli afiş, dikkat çekiyor.
'YEŞİLÇAM'IN İKİNCİ SEZONU HIZLI VE RENKLİ HİKAYESİYLE  28 EKİM'DE SADECE BLUTV'DE!

BluTV’nin çok sevilen özel yapımlarından ‘Yeşilçam’, renkli ve hızlı hikayesiyle dönmeye gün sayıyor. Çağatay Ulusoy’un başrolünde yer aldığı dizinin afişi hikayeye dahil olan yeni isimlerle ve dönem ruhunun ışıltısının yansıtıldığı görsel diliyle heyecan yaratıyor. ‘Yeşilçam’ ikinci sezonun ilk beş bölümü 28 Ekim’de platformdaki yerini alacak.

Usta yönetmen Çağan Irmak’ın rejisiyle hayata geçen, Levent Cantek ve Volkan Sümbül’ün kaleminden Türkiye tarihinin en unutulmaz dönemlerinden Yeşilçam’ın mücadeleci, renkli, gizemlerle dolu ruhunu yansıtan dizinin yeni sezonunda kartlar yeniden dağılırken, hayatını sinemaya adayan Semih Ateş’in serüveni çok daha çetin hale geliyor. Rock & roll atmosferiyle seyircileri çok daha eğlenceli ve bir o kadar da sert bir yolculuğa çıkaracak olan ‘Yeşilçam’da Çağatay Ulusoy’a Afra Saraçoğlu, Selin Şekerci, Bige Önal, Yetkin Dikinciler, Muhammet Uzuner, Bora Akkaş, Nilüfer Açıkalın, Hilmi Cem İntepe ve Güngör Bayrak eşlik ediyor. 

Sibel Tuna’nın yapımcılığını üstlendiği Sunset Film imzalı ‘Yeşilçam’, ikinci sezonun ilk 5 bölümüyle 28 Ekim’de ayakları yerden kesecek, heyecan dolu bir yolculuk için BluTV’de seyircilerle buluşuyor.