Siyaset - Politika 21.10.2019 15:03

Yeniden Refah Partisi Lideri Dr.Fatih Erbakan: "Milli Görüş'ün modası kıyamete kadar geçmez!"

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, maksatlı olarak 'Bu Milli Görüş dediğiniz şeyin modası çoktan geçti, devri kapandı' söyleminde bulunanlara "Milli Görüşün modası kıyamete kadar geçmeyecektir çünkü adaletin, kul haklarının modası geçmez." karşılığını verdi.
Yeniden Refah Partisi Lideri Dr.Fatih Erbakan:

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, maksatlı olarak 'Bu Milli Görüş dediğiniz şeyin modası çoktan geçti, devri kapandı' söyleminde bulunanlara  "Milli Görüşün modası kıyamete kadar geçmeyecektir çünkü adaletin, kul haklarının modası geçmez." karşılığını verdi.

Erbakan, Yeniden  Refah Partisi'nin Malatya ve Kayseri  kongrelerinde önemli açıklamalarda bulundu.

MİLLİ GÖRÜŞ'ÜN MODASI KIYAMETE KADAR GEÇMEZ

Erbakan,  bazılarının maksatlı olarak, bazılarının ise gafletten dolayı  'Bu Milli Görüş dediğiniz şeyin modası çoktan geçti, devri kapandı' gibi ifadeler kullandığını söyledi.

Bu kişilerin yanıldığını aktaran Erbakan, şöyle konuştu:

"Milli Görüş'ün modası ne zaman geçer biliyor musunuz? İnsanlık için adaletin, refahın, huzur ve barışın, insan haklarının izzet, onur ile saygının modası ne zaman geçerse, Milli Görüş'ün modası da ancak o zaman geçer. Bunun manası, Milli Görüşün modası kıyamete kadar geçmeyecektir çünkü adaletin, kul haklarının modası geçmez."

MİLLİ GÖRÜŞÇÜLER OLARAK VATANIMIZ İÇİN  HER ZAMAN ŞEHİT OLMAYA HAZIRIZ

Türkiye'nin Suriye'nin kuzeyinde terör örgütlerinin ülke sınırlarında tehdit oluşturmasını ve terör koridorunu engellemek amacıyla askeri harekat yaptığını ifade eden Erbakan;

"Türkiye'nin kendi güvenliğini sağlamak, sınırlarını korumak ve vatandaşının can güvenliğini sağlamak için bu askeri harekatı yapması elbetteki sonuna kadar hakkıdır. Bu operasyonda başından sonuna kadar elbetteki millet olarak, Yeniden Refah Partisi olarak, devletimizin, Mehmetçiğimizin ve TSK'nin arkasında yer aldık. Her zaman olduğu gibi bu operasyon süresince de Allah Mehmetçiğimizi daima korusun ve muzaffer eylesin diye dua ettik. Her zaman söylediğimiz gibi vatan, millet, bayrak ve davamız için Milli Görüşçüler olarak bizler her zaman şehit olmaya hazırız." dedi.

SİVRİSİNEKLERLE UĞRAŞMAK YERİNE BATAKLIĞI KURUTALIM

Irak'ın, Suriye'nin, Orta Doğu'nun bugünkü haline gelmesinin ilk adımının ABD yönetiminin Irak operasyonu ve işgali olduğunu ifade eden Erbakan, "PYD, YPG ve PKK'yı kuran, besleyen, destekleyen bu günlere gelmesine vesile olan doğrudan doğruya dış güçlerdir. Gelin kuklalarla uğraşmak yerine kuklacıları konuşalım. 3 ayda bir sınır ötesi operasyon yapmak yerine, sivrisineklerle uğraşmak yerine bataklığı nasıl kurutacağımızı düşünelim." çağrısında bulundu.

 ERBAKAN HOCA İNCİRLİK'İ KAPATMIŞTI

Dr. Fatih Erbakan ABD'nin tehditlerine boyun eğilmemesi gerektiğini vurgulayarak Kıbrıs Barış Harekatı'ndan sonra ABD'nin tehditlerine ve ambargosuna  Necmettin Erbakan'ın İncirlik'i kapatarak en güzel cevabı verdiğini hatırlattı.