Magazin 14.08.2019 00:30

YENİ SİNGLE ÖNCESİ SAHTE TIK MESAJI

Türk müziğinin güçlü seslerinden başarılı sanatçı Hande Dönmez, Kurban Byaraı'nın ikinci gecesinde Azka Otel sahnesinde sevenleri ile buluştu.
YENİ SİNGLE ÖNCESİ SAHTE TIK MESAJI

Türk Sanat Müziği'nin seçkin eserlerini yorumlayarak perfomrnasına başlayan güzel sanatçı, ''Herkesin bayramını en içten dileklerimle kutlarım.'' diyerek hayranlarını selamladı. Mavinin tüm tonlarını içinde barındıran tül detaylı straplez elbisesi ile göz kamaştıran Hande Dönmez, sonbaharda çıkarmayı düşündüğü yeni single'ı ile ilgili de çarpıcı açıklamalarda bulundu. 

YOUTUBE'A TEK KURUŞ BÜTÇE AYIRMADIM...  

''Yazlık ya da sezonluk şarkı yapmak yerine ömürlük şarkı yapmayı istiyorum. Bu yüzden sizleri biraz beklettim, farkındayım. Ama emin olun bu bekleyişe değecek.'' sözleriyle iddiasını ortaya koyan Dönmez, ''Youtube ve benzeri mecralara tek kuruş bütçe ayırmadım. Benim tek ümidim sizlersiniz. Halk iyi olan her işin karşılığını alkışları ile verir.'' diyerek son günlerin popüler tartışma konusu ''sahte tık'' ile ilgili üstü kapalı mesajlar verdi.

SEYİRLİK DÜET

Konserinin ikinci bölüme arabesk şarkılarla giriş yapan başarılı sanatçı, kendisini dinlemeye gelenler arasında yer alan yakın dostu olan Murat Akgün’ü de sahnesine davet etmeyi ihmal etmedi. Birlikte ''Sarı Gelin'' ''Nemrudun Kızı'' ve ''Uzun İnce Bir Yoldayım'' gibi türkülere düet yapan ikili, performansları ile müzikseverlerden tam not aldılar.

FİNALDE SİRTAKİ...

Yaklaşık dört yüz kişinin izlediği  konserinin finalinde Yunanca parçalarda seslendiren Hande Dönmez'e bir hayranı sahnede sirtaki yaparak eşlik etti. İki saatlik performnasını yoğun istek üzerine bir saat daha uzatan Dönmez, sahneyi alkışlar eşliğinde terk etti.