İstanbul
Parçalı bulutlu
9°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
Yeni Birlik Gazetesi Yeni DS E- Tense 225 Türkiye'de

Yeni DS E- Tense 225 Türkiye'de

DS 7'nin E-Tense 225 şarj edilebilir hibrit versiyonu, Opera donanım paketiyle 1 milyon 972 bin 400 TL'den başlayan fiyatla Türkiye'de satışa sunuldu.

Geçen sene yenilenerek Türkiye'de satışa sunulan DS 7 model ailesine yeni bir versiyon daha eklendi.

DS Automobiles'den yapılan açıklamaya göre, DS 7'nin E-TENSE 225 şarj edilebilir hibrit versiyonu, Opera donanım paketiyle 1 milyon 972 bin 400 TL'den başlayan fiyatla Türkiye'de satışa sunuldu.

180 BG'ne sahip PureTech motor ile birlikte çalışan 110 BG'ne sahip elektrikli motoru, DS 7 Opera E-Tense 225'in gücünü ön tekerlekleri ile yere aktarırken, zengin donanım özellikleriyle de ön plana çıkıyor.

DS 7 Opera E-Tense 225 şarj edilebilir hibrit; dizel, benzinli ve 4x4 şarj edilebilir hibrit DS 7 seçenekleri arasına katıldı.

Yeni versiyon ile beraber, premium SUV segmentinde en geniş motor yelpazesini sunmasıyla dikkat çeken DS 7, konfor ve güvenlik teknolojilerindeki çıtayı yükseltmeyi sürdürüyor.

Formula E'deki iki adet çifte şampiyonluğuyla DS Automobiles, E-Tense teknolojisini seri üretim otomobillerine aktarmaya devam ediyor.

Türkiye'de satışa sunulan yeni DS 7 Opera E-Tense 225, turbo beslemeli, yüksek basınçlı direkt enjeksiyon kullanan 180 beygir gücünde benzinli motor ile ön akstaki 110 beygir gücünde elektrik motoruyla 225 beygir sistem gücü sunarken, tamamen elektrikli sürüş modunda 80 km (WLTP EAER şehir içi) ve 65 km (WLTP AER karma koşullarda) menzil sunabiliyor.

Hibrit kullanımda ise 1,2 lt/100 km'lik yakıt tüketimi değeri öne çıkıyor. Hibrit sistemin 7,4 kW'lık bir şarj cihazında şarj süresi yaklaşık 2 saat iken söz konusu sistem, yeni bir 14,2 kWh bataryaya bağlı çalışıyor.

Opera tasarım konsepti eşliğinde, yeni teknoloji ve tasarım detayları sunuluyor. DS Pixel LED Vision 3.0, Kablosuz Akıllı Telefon Entegrasyonu (Apple CarPlay, Android Auto), DS IRIS System, eCall Otomobil İçi Acil Çağrı Sistemi ve 19 inçlik EDINBURGH Hafif Alaşım Jantlar'ın yeni donanımlar olarak DS 7 yelpazesine eklenmesinin yanı sıra daha önce DS 7 Crossback'te opsiyonel olan; arka koltuktan kumanda edilebilen güçlendirilmiş klima sistemi ve akustik izolasyonlu camlar da yeni DS 7'de standart donanıma dahil edildi.