Magazin 05.12.2022 04:53

YAZAR SEVGİ KELEŞ: SOSYAL MEDYANIN BİLİNÇSİZ KULLANIMI AİLE BİRLİĞİNİ SARSIYOR"

Kişisel Gelişim Dersleri Eğitmeni ve Yazar Sevgi Keleş, sosyal medyanın bilinçsiz ve art niyetli kullanımının aile birliğine zarar verdiğini belirtti.
YAZAR SEVGİ KELEŞ: SOSYAL MEDYANIN BİLİNÇSİZ  KULLANIMI AİLE BİRLİĞİNİ SARSIYOR"

 Sevgi Keleş, "Sosyal medya, herkesin sınırsızca her şeyi paylaşabildiği, söyleyebildiği kontrolsüz bir alan. Sosyal medyanın yaygınlığı ve art niyetli kullanımı maalesef aile birliğine zarar verebilmekte. Hızlıca farklı kişilere erişebilmek hem mevcut ilişkiyi değersizleştirirken sadakat alanında da olumsuz sonuçlar doğurmaktadır. Bu sebeple toplumun kök yapısı olan ailelerimize sahip çıkmak gerekiyor. Sanal ortamda başlayan arkadaşlıklar hızlı bir şekilde ilerleyebiliyor, sonucunda istenmeyen durumlarla karşılaşma durumu yaşanıyor" diye konuştu.

Kişisel Gelişim Dalında başarılı çalışmalarından dolayı İstanbul Crowne Plaza Oteli'nde düzenlenen, sunuculuğunu Ece Gürsel ve Gökay Kalaycıoğlu'nun üstlendiği Türkiye'nin Prestij Ödülleri Töreni'nde , "Yılın en başarılı kişisel gelişim danışmanı" ödülü alan Keleş, yaptığı konuşmada şunları söyledi: "Bu başarı tüm ekibimize ait. Tüm kalbimizle en iyi hizmeti vermeye çalışıyoruz. 4. kitabımı ilişkiler üzerine hazırlıyorum. Yakın zamanda müjdeli haberleri sizlerle paylaşacağım."