Magazin 08.03.2018 15:45 Güncelleme: 08.03.2018 16:04

Yaşar Gaga Son Yolculuğuna Uğurlandı

Dün sabah tedavi gördüğü hastanede yaşamını yitiren ünlü menajer Yaşar Gaga son yolculuğuna uğurlandı. Çoklu organ yetmezliği nedeniyle hayatını kaybeden 44 yaşındaki Gaga, yaklaşık 1 aydır Çapa Tıp Fakültesi'nin yoğun bakım ünitesinde tedavi görüyordu.
Yaşar Gaga Son Yolculuğuna Uğurlandı

Yaşar Gaga, bugün Ortaköy Büyük Mecidiye Camii’nde öğle namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından; Ortaköy Mezarlığı’nda toprağa verildi. Gaga'nın ailesi cenaze törenin yapılacağı Ortaköy Büyük Mecidiye Camii'nde taziyeleri kabul etti.

 

Acılı aile çevredekilerin yardımıyla ayakta durdu. Ünlü menejeri son yolculuğunda Cem Yılmaz, Ajda Pekkan, Emel Müftüoğlu, Serkan Kaya, Gülben Ergen gibi sanat camiasından isimler yalnız bırakmadı. 

“Oğlum Star Olamadı”

 Yaşar Gaga’nın babası Cafer Tahir Gaga oğlunun star olmadığından ama bir çok star yetiştirdiğini söyledi. Cafer Tahir Gaga “Melek gibi bir oğlum vardı insanlar onun gülüşüne bile hasta olurdu. Hayatı boyunca star olmak istedi olamadı ama birçok star yetiştirdi. Bunların hepsi Sezen Aksu, Mustafa Sandal, Yıldız Tilbe gibi bilinen sanatçılar. “ dedi. 

“20 yıllık dostuna ağladı”

Yaşar Gaga’nın 20 yıllık dostu Gülben Ergen de cenaze törenine katılan sanatcılar arasındaydı. 20 yıllık bir dostluk yaşadıklarını söyleyen Ergen “Yaşar harika bir insandı kimseyi kırmazdı. 20 yıl içinde hiç birbirimizi kıracak birşey yaşamadık. “ diyerek göz yaşlarını tutamadı.