Spor 14.06.2018 01:44

Wanamaker, Thompson ve Kalinic'in Şampiyonluk Açıklamaları

2017-2018 Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi Şampiyonu Fenerbahçe Doğuş'un ABD'li oyuncuları Brad Wanamaker ve Jason Thompson ile Sırp forvet Nikola Kalinic, Yeni Birlik'e özel açıklamalarda bulundu.
Wanamaker, Thompson ve Kalinic'in Şampiyonluk Açıklamaları

Bertan ERMAN

Fenerbahçe Doğuş'ta, sezonun şampiyonlukla tamamlanmasında önemli rol oynayan ABD'li gard Brad Wanamaker, duygularını, "Muhteşem bir duygu. Sezonu zirvede tamamladık. Zorlu geçen bir sezonu şampiyon olarak tamamlamak gerçekten harika." diyerek belirtirken, finallerin MVP'si olması hakkında, "Aslında bu bir takım performansı. Takım arkadaşlarım ve antrenörler beni doğru zamanda, doğru yerde buluşturdular. Bireysel olarak bu ödülü kazanmak güzel." dedi.

Sarı Lacivertli ekibin bir diğer ABD'li oyuncusu Jason Thompson, şampiyonluk sevincini, "Harika duygular içindeyim. Eylül ayından itibaren çok çalıştık. Haziran ayına geldik ve yüzlerimiz gülüyor; şampiyonluğu kutluyoruz. Antrenörlerimiz, oyuncular ve bu organizasyonda yer alan herkes çok mutlu. Biz bunu hak ettik." diyerek açıklarken, Sırp yıldız Nikola Kalinic, "Üst üste üçüncü kez şampiyon olmamız büyük bir başarı. Bu sezon da iyi başladık ve bir kez daha en iyisi olduğumuzu gösterdik. Aslında onlar gösterdi; çünkü bu sezon pek oynayamadım. Takım bu başarıyı gösterdi. Türkiye’nin en büyük takımıyız. Bu takımın bir parçası olmaktan gurur duyuyorum ve ilerleyen yıllarda da başarılı olacağımıza inanıyorum." ifadelerini kullandı.   

(Brad Wanamaker röportajı, Trend Basket Muhabiri Barış Cevahir ile ortak olarak yapılmıştır.)