Spor 22.03.2016 11:22

Vodafone Arena'nın açılış tarihi açıklandı

Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, çim serme işleminin devam ettiği Vodafone Arena'nın açılış tarihini açıkladı. Siyah-beyazlı takım, yeni stadındaki ilk maçını 11 Nisan Pazartesi günü Bursaspor'a karşı oynayacak. YENİBİRLİK…
Vodafone Arena'nın açılış tarihi açıklandı

Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, çim serme işleminin devam ettiği Vodafone Arena'nın açılış tarihini açıkladı. Siyah-beyazlı takım, yeni stadındaki ilk maçını 11 Nisan Pazartesi günü Bursaspor'a karşı oynayacak.

YENİBİRLİK - Fikret Orman , düzenlediği basın toplantısında, Vodafone Arena 'nın açılış tarihini 10 Nisan Pazar olarak açıkladı. Beşiktaş Başkanı, "Stadın resmi açılışını 10 Nisan'da gerçekleştireceğiz. Devlet protokolü bu tarihte yapılacak. Açılışı taraftara uygun yapmak isterdik ama ülkemizde yaşanan sorunlar nedeniyle maalesef yapamıyoruz. İlk maçımızı ise 11 Nisan Pazartesi günü oynayacağız. Bursaspor maçıyla taraftar açılışını yapmış olacağız" ifadelerini kullandı. Siyah-beyazlı kulübün 1 numarası, "Çevre düzenlemesiyle İstanbul Büyükşehir Belediyesi ilgileniyor. İnanıyorum ki o da yetişecek. Şampiyonlukta da geriye saymaya başladık. Kupayı Vodafone Arena'da kaldırmak istiyoruz" şeklinde konuştu.

"BİR SARAY YAPTIK"

Beşiktaş Başkanı, "Şu ana kadar 147 locayı sattık, sırada bekleyen 20 kişi var hala. Binin üzerinde kişiyle burada çalıştık. Burayı yalnızca stat olarak düşünmemek lazım. Bir saray yaptık. 400 milyon TL'lik yatırım var. Çimler hibrit uygulamasıyla güçlenecek, bir daha çim kaldırılmayacak. 12 gün içinde hibrit uygulaması sona erecek. Çim için 12 milyon TL, güvenlik için 20 milyon TL para harcadık" dedi.