Vakıf Katılım web
Magazin Kaynak: (İHA) 17.03.2017 14:36 Güncelleme: 17.03.2017 14:44

Ünlü popçudan Hollanda'ya rest

Ünlü popçudan Hollanda'ya rest
Türkiye-Hollanda ilişkilerinin kötüye gitmesi sonrası Hollanda’da vereceği konseri iptal eden başarılı pop şarkıcısı Ozan Koçer, Hollanda’nın ünlü programı ’The Voice of Holland’dan aldığı jüri teklifini de geri çevirdi.

Türkiye-Hollanda arasında yaşanan olaylardan sonra Hollanda konserini iptal eden ve Hollanda’da yayınlanan ’The Voice of Holland’ programındaki jüri üyeliği teklifini reddeden Koçer, "Çifte vatandaşım hem Türkiye hem de Hollanda. Fakat kanımda Türk kanı var ve bu yapılanlara duyarsız kalamam. Gerekirse, Hollanda vatandaşlığından da çıkarım" dedi.

Yaşanan olaylara karşı duyarsız kalınmamasını belirten ünlü popçu Ozan Koçer meslektaşlarına seslenerek, “Umarım ilişkiler düzelene kadar herkesin tepkisi bu şekilde olur” diye konuştu.

İngiltere’de gerçekleşen ve ünlü isimlerin sahne aldığı konserde Türkiye’yi tek temsil eden isim olan Ozan Koçer, birçok ismi geride bıraktı. Futbol dünyasından starlığa adım atan Ozan’ı İngiltere’de 10 bin kişi dinledi. Amerika’da da konser verecek olan Koçer, ünlü dj Dyna ile 20 bin kişiye unutulmaz anlar yaşatacak.