Magazin 22.08.2016 13:57

Ünlü oyuncu hayata veda etti

YENİBİRLİK - Ünlü oyuncu İsrafil Köse'den sabah saatlerinde üzücü haber geldi. Geçirdiği kaza sonrası hastaneye kaldırılan dizi ve tiyatro oyuncusu İsrafil Köse tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti. "ALLAH RAHMET EYLESİN"…
Ünlü oyuncu hayata veda etti

YENİBİRLİK - Ünlü oyuncu İsrafil Köse'den sabah saatlerinde üzücü haber geldi. Geçirdiği kaza sonrası hastaneye kaldırılan dizi ve tiyatro oyuncusu İsrafil Köse tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti.

"ALLAH RAHMET EYLESİN"

Ekranların sevilen ismi İsrafil Köse kaldırıldığı Haydarpaşa Numune Hastanesi'nde vefat etti. Acı haberi sosyal medyadan duyuran Can Yılmaz; "Oyuncu İsrafil Köse, geçirdiği trafik kazası sonrası getirildiği hastanede hayatını kaybetti. Allah rahmet eylesin" mesajını paylaştı.

KAZA NASIL OLDU?

İsrafil Köse'nin menajeri kazayı şöyle anlattı: "İsrafil uzul yıllardır motor kullanıyordu. Dün sabah motoruyla giderken park halindeki bir taksi kapısını açınca çok kötü bir çarpışma olmuş. Yaklaşık 30 metre sürüklenmiş. Kaskı olmasına rağmen çok ağır yaralanmıştı. Bu sabah 2.30'da hayatını kaybetti. Çok üzgünüz."

"GÖZLERİMDEN KAYAN YAŞ İLE UYANDIM"

İsrafil Köse'nin yakın arkadaşı Umut Oğuz, acı haberin ardından duygularını şu sözlerle dile getirdi; "Gözlerimden kayan yaşla uyandım. Hissettim belki gittiğini. Her şeyi atlattın, bunu da atlatırsın dedim. Yavrun için dön diye dualar ettim. Başında nöbet tutan Çeto'yu aradım. Gitti dedi. Şaka yapıyordur dedim. Öldü dedi. Düğüm var ya o düğüm. Gık edemezsin. Kalırsın mal gibi. Kusuruma bakma ama bu olmadı kardeşim. Gördüğüm göreceğim en sorumsuz, en zararsız, en rahat adamdın ve işte o rahatlığın aldı seni bizden. Hep ölmeye oynadın. Belki gitmek istedin ama gittiğin yerde bu dünyadaki dostlarına yaptıklarını yapma. Bizi üzdün oradakileri üzme. Adın ne zaman geçse gülen ben, şimdi çok ama çok üzgünüm senin yüzünden. Tokatlayıp küfretmek istiyorum seni hep yaptığım gibi, sonra yaptığın bir saçmalığı anlatıp kahkahalarla sarılmak. Keşke geçen aradığında geç kalmayaydın da bir sarılaydık. Çok saçma gittin kardeşim. Çok. Mekanın cennet olsun."