Magazin 08.05.2016 15:35

Ünlü oyuncu hastaneye kaldırıldı

Yeşilçam'ın yıldız isimlerinden Oya Aydoğan dün akşam rahatsızlandı. Acil olarak Ulus'taki Liv Hospital hastanesine kaldırılan Aydoğan'ın aort damarında çatlak olduğu belirlendi. Doktorların hemen müdahale ettiği Aydoğan, 12 saat süren ameliyatın…
Ünlü oyuncu hastaneye kaldırıldı

Yeşilçam'ın yıldız isimlerinden Oya Aydoğan dün akşam rahatsızlandı. Acil olarak Ulus’taki Liv Hospital hastanesine kaldırılan Aydoğan'ın aort damarında çatlak olduğu belirlendi. Doktorların hemen müdahale ettiği Aydoğan, 12 saat süren ameliyatın ardından yoğun bakıma alındı. Ünlü oyuncunun hayati tehlikeyi atlattığı öğrenildi. Kötü haberi duyan Orhan Gencebay ve Bülent Ersoy hemen hastaneye geldi.

YENİBİRLİK - Oya Aydoğan'dan öğlen saatlerinde üzücü bir haber geldi. Sevilen sinema ve dizi oyuncusu Oya Aydoğan'ın dün akşam aort damarının çatladığı anlaşıldı. Oya Aydoğan'ın 12 saat süren ameliyatın ardından yoğun bakıma alındığı ve hayati tehlikeyi atlattığı öğrenildi. Oya Aydoğan'ın oğlundan annesinin durumuyla ilgili ilk açıklama geldi. 

OYA AYDOĞAN'IN OĞLUNDAN AÇIKLAMA

Oya Aydoğan'ın oğlu Gurur hastanede yaptığı ilk açıklamada 'Annem gece bir şeyler yerken boğazına kaçıyor, onu çıkarmak için bayağı uğraşıp damarı zorluyor ve damarı çatlatıyor, acil olarak hastaneye getirdik' dedi.Kötü haberi alan Orhan Gencebay, Nuri Alço ve Bülent Ersoy hemen hastaneye geldi.