Magazin 16.10.2019 00:30

Ünlü Modacı Vural Gökçaylı'dan Anlamlı Defile

Türk modasının duayen isimlerin Vural Gökçaylı, "Geçmişten Günümüze Anadolu Medeniyetleri" koleksiyonundan izler taşıyan "Retrospective" defilesini, GRED (Global Real Estate Development) ana sponsorluğunda Bir Demet Umut Derneği yararına İstanbul'da sergiliyor.
Ünlü Modacı Vural Gökçaylı'dan Anlamlı Defile

Derneğin birinci kuruluş yıldönümünün de kutlanacağı geceye çok sayıda ünlü isim katılacak. 

Türkiye’nin dört bir yanındaki çocukların eşit bir şekilde eğitim alabilmesi amacıyla kurulan Bir Demet Umut Derneği, 18 Ekim Cuma akşamı Fairmont Quasar İstanbul Balo Salonu’nda iş, sanat ve cemiyet hayatından önde gelen isimlerin katılımıyla Türk modasının duayen ismi Vural Gökçaylı’nın “Retrospective” defilesine ev sahipliği yapacak. Gecede aynı zamanda Bir Demet Umut Derneği’nin birinci kuruluş yıldönümü kutlanacak.

Özel Tasarım Bir Gece Elbisesi, Açık Artırmaya Çıkacak

Dünyaca ünlü gayrimenkul danışmanlık firması Knight Frank’in Türkiye’deki stratejik iş ortağı GRED (Global Real Estate Development) ana sponsorluğunda burslu öğrenciler yararına düzenlenecek “Retrospective” defilesi, Vural Gökçaylı’nın “Geçmişten Günümüze Anadolu Medeniyetleri” koleksiyonundan izler taşıyacak. Ünlü tasarımcı gecede ayrıca özel tasarım bir gece elbisesini açık arttırmaya bağışlayarak toplanacak bağışlara katkıda bulunacak.

Gökçaylı: “Davetliler, Nefes Kesen Bir Koleksiyon İzleyecek”

Bir Demet Umut Derneği’nin ev sahipliğinde ve GRED’in ana sponsorluğunda gerçekleştirilecek gecede sahne alacak olan tasarımlar, Vural Gökçaylı tarafından en son 2017 yılında Türkiye’nin turizm cenneti Alanya’da sergilenmişti. Gökçaylı, geceyle ilgili olarak “Seçkin konuklarımız geçmişten günümüze Anadolu medeniyetlerinden izler taşıyan nefes kesen bir koleksiyon izleyecek” dedi. Her defilesinde mutlaka yanında olan kuaförü Muammer Yaprakgül, koreografı Ferhan Aral ve koordinatörü Yeşim Çırakoğlu’na da ayrıca destekleri için teşekkürlerini iletti.