Magazin 17.09.2019 00:30

ÜNLÜ MARKALAR TOÇEV YARARINA DÜZENLENEN BEST GİFT FEST'TE BULUŞTU

Aslı Özdemir ve Nilüfer Batur ev sahipliğinde TOÇEV'in 25. yılı yararına düzenlenen Best Gift Fest Alışveriş Balosu, birbirinden ünlü markaları ve tasarımcıları haftasonunda Ece Türkiye yönetimindeki Aqua Florya AVM'de ziyaretçiyleriyle buluşturdu.
ÜNLÜ MARKALAR TOÇEV YARARINA DÜZENLENEN BEST GİFT FEST'TE BULUŞTU

TOÇEV Başkanı Ebru Uygun'da hazır bulunduğu şenlik ; kozmetik, güzellik, sağlıklı ve organik yaşam, giyim, aksesuar, ev tekstili ve dekorasyonun saygın markalarını aynı çatı altında topladı.

Aqua Florya Alışveriş Merkezi'nde ikinci kez gerçekleşen Best Gift Fest'te ünlü modacı Emel Yıldırım'ın yeni yaşını kutladı. Aslı Özdemir ve Nilüfer Batur tarafından organize edilen sürpriz doğum günü partisinde Ebru Uygun ve ünlü modacının tüm arkadaşları katıldılar. Kendisine özel doğum günü müziği eşliğinde üç tane pastayı üfleyen ünlü modacının kendi markası Muejaza parfüm şişesi şeklindeki pastayı gördüğündeyse duygu dolu anlar yaşadı. Dostlarına çok teşekkür eden Emel Yıldırım bol bol hatıra fotoğrafı çektirirken neşeli haliyle de dikkat çekti.
Haftasonu boyunca alışveriş ile yapılan etkinlikte ünlü Kimya Mühendisi Şems Arslan, modacı Emel Yıldırım, Estetik Koçu Emsal Doğan ile birlikte Müjdat Küpşi, yazar ve ilişki koçu Adil Yıldırım, Stil Danışmanı Gülay Kuriş gibi ünlü isimler de güzellik, sağlıklı yaşam ve ilişkilerle ilgili keyifli söyleşiler gerçekleştirirken; Muejaza, Ivana Sert Kozmetik, La Vie Ancien, Dr. Nuran Polikliniği, Mithra, Browwauw, ve Şems Arslan'ın kendi ismindeki güzellik markası etkinliğin en dikkat çeken standları arasında yer aldılar.