Magazin 13.12.2019 00:30

ÜNLÜ İSİMLER SERGİDE BULUŞTU

İstmarina Alışveriş Merkezi'nin düzenlediği İstmarina Sanat adı verdiği ilgi çekici etkinliklerine dev bir sergi ile imzasını attı. 25 sanatçının yer aldığı 'İstanbul'a Bakarken' adlı sergisini sanatseverler ile buluşturdu.
ÜNLÜ İSİMLER SERGİDE BULUŞTU

 Her sanatçının farklı bir bakış ve içsellik kattığı eserler, katılımcıları büyülü bir yolculuğa çıkarıyor.

Geçtiğimiz gün düzenlenen serginin açılışına sanat dünyasının önemli isimleri katılırken, Saruhan Hünel,Gökhan Keser, Mert Öcal, Gökhan Göz, Elif Ece Uzun ve Eşi Mehmet Tuş'da sergiye katılan isimlerdendi.

ÜLKEYİ AYAKTA TUTAN EN ÖNEMLİ BACAKLARDAN BİRİSİ SANATTIR

Sergide yer alan tabloları tek tek inceleyen Saruhan Hünel," Biz de sanata ve sanatçıya destek olan İstMarina AVM'ye teşekkür ederiz. Az önce gezdik İstanbul'un güzelliklerini anlatan çok özel resimler var. Bu resimler bizden sonra gelecek olan nesillere de çok şey anlatacak.Benim söyleyeceğim en önemli şey bu ülkeyi ayakta tutan en önemli bacaklardan biriside sanattır. O yüzden herkesin sanata destek vermesi gerekiyor." dedi.

Gökhan Keser ve Mert Öcal'da sergiyi gezenler arasındaydı.Gazetecilerle ayaküstü birlikte röportaj veren ikili sanatın önemine değindiler. Mert Öcal," Gökhan bu tür sergilere çok önem verir, bende onun sayesinde geldim. Fırsat buldukça bu tür önemli sergilere gelmeye çalışıyoruz. Ama son olarak Paris'de satılan bir muz tablosunu 120 bin dolara satın almışlardı.Bana göre onlar sanat değil. Sanat görmek istiyorsanız ülkemizde gayet güzel sergilerimiz var insanlar gelip bunlara bakabilirler." dedi.

17 Ocak 2020 tarihine kadar misafirlerini ağırlayacak olan sergide sanatçılar, eserlerinde farklı teknikler ve malzemeler kullanarak şehrin ilginç yönlerini ve yüzlerini resmediyor. Sanatsal ve kültürel etkinliklerle konuklarına unutulmaz deneyimler sunan İstMarina AVM, 2020 yılında da sanat tutkunlarını bir araya getirmeye devam edecek.