Magazin 30.05.2023 04:56

ÜNLÜ İSİMLER ÇOCUKLARIYLA BİRLİKTE EĞLENCEYE KOŞTU

ÜNLÜ İSİMLER ÇOCUKLARIYLA BİRLİKTE EĞLENCEYE KOŞTU
'Eğlence Her Yerde' sloganıyla bu yıl ilk kez Ateşehir'de açıkhavada gerçekleştirilen HUPALUPA GO Festivali'nde ünlü akını yaşandı. Aralarında; Burak Özçivit-Fahriye Evcen, Nur Fettahoğlu, Tolgahan Sayışman, Hamit Altıntop ve Aleyna Dalveren'in yanı sıra birçok ünlü ismin bulunduğu festivale katılan ünlü isimler, çocuklarıyla eğlence dolu bir gün geçirdi.
Etkinliğe kızı Elisa Güzin ile birlikte katılan Nur Fettahoğlu, uzun bir aradan sonra ilk kez görüntülendi. Kızıyla beraber oyunlara katılarak doyasıya zaman geçiren Nur Fettahoğlu, keyifli halleri objektiflere yansıdı. 
Büyük çocukları Karan ile birlikte HUPALUPA GO Festivaline katılan Burak Özçivit-Fahriye Evcen çifti, ''Karem için daha çok erken olsa da Karan böyle etkinliklerden çok keyif alıyor. Artık seneye Kerem'i de bizlerle beraber böyle etkinliklerde görebilirsiniz'' dedi. Her giydiği ile adından sıkça söz ettiren Fahriye Evcen, askeri kamuflaj kombiniyle bir hayli dikkat çekti.  
Boynuz kulağı geçecek
Festivale katılan isimlerden Tolgahan Sayışman, kızı Alina'ya hediye almaya geldiğini ifade ederek, ''Pembe oyuncak olduğunda akan sular duruyor Alina için. Yakın zamanda doğum günü var çok istediği bir oyuncak vardı onu almaya geldim.'' dedi. Yakışıklılığıyla sosyal medyada çok konuşulan oğlu Efehan hakkında yöneltilen soruya da cevap veren Sayışman, ''Çok güzel yorumlar geliyor Efehan'la ilgili. 'Boynuz kulağı geçecek' yorumları yapılıyor. Bu beni çok mutlu ediyor tabii. Oyuncu olmak istemesiyle alakalı çok yorum alıyorum ama bunu cevaplamak için çok erken. Bunu zaman gösterir.'' dedi.