Magazin 04.06.2020 03:00 Güncelleme: 03.06.2020 21:57

ÜNLÜ İŞ ADAMI SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI

Kadıköy'deki özel bir hastanede geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybeden Roman Mağazalarının ortağı, iş ve cemiyet dünyasının tanınmış isimlerinden Süleyman Toplusoy son yolculuğuna uğurlandı.
ÜNLÜ İŞ ADAMI SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI

Çekmeköy Ensar camiinde kılınan öğle namazının ardından Çekmeköy eski mezarlığında defnedilen iş insanının cenaze törenine başta ailesi olmak üzere cemiyet ile iş dünyasının tanınmış isimleri katıldı.

Hastanede kalp krizi geçirmişti

Çekmeköy’deki evinde fenalaşan “Kalbim sıkışıyor, kendimi iyi hissetmiyorum” diyerek yeğeni Ertuğrul Topusoy tarafından hastaneye kaldırılan 61 yaşındaki işadamı hastanede yapılan kontrollerin ardından olumsuz bir sağlık sorunu görülmemesi üzerine evine gitmeye hazırlanırken aniden kalp krizi geçirmiş ve yaşamını kaybetmişti.

Is ve cemiyet dünyası katıldı

Merhum iş insanı Suleyman Toplusoy'un cenaze namazından önce Cekmekoy Ensar caminde kurani kerim okutulurken cenaze namazına katilan isimler merhum Süleyman Toplusoy'un eşi Ipek Tolusoy'a taziyelerini iletti.

Toplusoy ailesinden Muharrem Toplusoy, Turgut Toplusoy, Ipek Toplusoy, Ayşegül Toplusoy, Suzan Toplusoy, Dila Toplusoy'un bulundugu cenaze namazında katılan isimler arasında Cem Kalyoncu, Yalçın Ayaydın, Sitare Kalyoncuoğlu , Dilek Hanif, Mustafa Taviloğlu Nejdet Ayaydın, Enis ve Nergis Pekuysal, Ali Ağaoğlu gibi isimler vardı.

Babaya son bakış

Merhum iş insanı Suleyman Topusoy ve eşi ipek Toplusoy'un üç kızından en büyüğü olan Zeynep Toplusoy cenaze namazında babası ile vedalaştıktan sonra bir yakınının eşliğinde camiden ayrıldı. O sırada yakınının kucağına babasına son kez bakan Zeynep Toplusoy'u ailesi ve yakınları teselli etti.

BuğraToplusoy ve Ceyda Ateş katılamadı

İş insanı Suleyman Toplusoy'un yeğeni olan ve oyuncu Ceyda Ateş ile çocuk bekledikleri Amerikada bulunan Buğra Toplusoy amcası Süleyman Toplusoy'un cenaze namazına katılamadı. Uçuş yasağı nedeniyle cenaze namazında katılmadıkları öğrenilen Buğra Gürsoy ve Ceyda Ateş çiftinin Amerika'da 5 ay sonra çocuk sahibi olacakları öğrenildi. MAZLUM AYDIN