Magazin 29.09.2020 03:00

Ünlü çiftin yeni oyuncağı

Geçtiğimiz gün Vadistanbul'a özel yapım motosikletle ile gelen ünlü çift Aslı Hünel ve eşi Savaş Yurtsever, bütün dikkatleri üzerine çekti.
Ünlü çiftin yeni oyuncağı

NİLGÜN BELGÜN

SİYAH VE BEYAZIN ZERAFETİ

Usta oyuncu Nilgün Belgün, geçtiğimiz gün Vadistanbul'da görüntülendi. Grey restaurant ta kahvaltı keyfi yapan Nilgün Belgün siyah-beyaz giyim tarzıyla dikkat çekti. Belgün, uyumuyla ilgili "En sevdiğim iki renk, siyah ve beyaz bende bugün böyle bir kombin yapmak istedim" dedi. Pandemi süreci boyunca evden çıkmayarak dinlendiğini de dile getiren ünlü oyuncu "Bol bol enerji topladım, şu zorlu süreçleri tamamen atlattıktan sonra sahnelere bomba gibi döneceğim" diyerek muhabirlere de poz vermeyi ihmal etmedi.

ESRA SÖNMEZER

EVLENMEME SEBEBİM "BEBİŞ"

Renkli kişiliği ve hareketli tavırları ile sık sık dikkatleri üzerine çeken Esra Sönmezer, geçtiğimiz gün Vadistanbul'da objektiflere takılan ünlü isimler arasındaydı. Medya da sürekli "Bebiş" ismini verdiği kedisi ile gündeme gelen ünlü sunucu "İlk defa bebiş yanımda değil normalde onsuz asla dışarı çıkmam ama bugün evde kalmak istedi. Hayatta evlenmemen deki en büyük sebeplerinden bir tanesi bebişin yani kedimin olması" dedi.

ASLI HÜNEL-SAVAŞ YURTSEVER

ÜNLÜ ÇİFTİN YENİ OYUNCAĞI

nSavaş beyin kendilerine özel yaptırdığı motosiklet ile Pazar gezmesine çıktıklarını dile getiren Aslı hanım, "Havalar soğumadan yeni oyuncağımızın keyfini çıkartıyoruz çok keyifli ve asla trafik sorunu yok" diye konuştu.