İstanbul 19.01.2022 15:28

ÜMRANİYE'DE "GENÇLİK VE ŞUUR" KONUŞULDU

Yazar Özcan Ünlü, Ümraniye Belediyesi ile İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'nün ortaklaşa düzenlediği "Kültür-Sanat Okulda Başlar" programının konuğu oldu. Ünlü, öğrencilere "Gençlik ve Şuur'u" anlattı.
ÜMRANİYE'DE

Yazar Özcan Ünlü, Ümraniye Belediyesi ile İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nün ortaklaşa düzenlediği “Kültür-Sanat Okulda Başlar” programının konuğu oldu. Ünlü, öğrencilere “Gençlik ve Şuur’u” anlattı.

Ümraniye Belediyesi ile İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nün eğitim-öğretim dönemlerinde uygulamaya koyduğu “Kültür-Sanat Okulda Başlar” programları devam ediyor. Bu kapsamda Yazar Özcan Ünlü, Namık Kemal Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencileriyle bir araya geldi. Düzenlenen konferansta Özcan, “Gençlik ve Şuur” konu başlığı altında, şuurlu bir gençlik yetiştirmek için her alanda gençleri, doğru eğitmek gerektiğini ve onlara fırsat verilmesinin önemli olduğunu söyledi. Özcan, “Genç nesillere geçmişimizi doğru aktarabilirsek, istediğimiz verimi alabiliriz. Asil milletimizin vakarına güvenen, geçmişini tanıyan ve geleceğe umutla bakan şuurlu gençlerle yeni bir tarih yazacağız. Nizamı alemi, ilahi kelimetullahı bilen ve çağ açıp çağ kapatan neslin torunları yarınlarımıza ışık tutacak” dedi.

Öğrencilerin Sosyalleşmeleri Sağlanıyor

Alanında isim yapmış olan yazar, sanatçı, sporcu, akademisyen, araştırmacı ve gezginlerle öğrencilerin bir araya getirildiği “Kültür-Sanat Okulda Başlar” programları her defasında farklı okullarda gerçekleştirilirken, bu programlarda öğrencilerin farklı bakış açıları kazanmaları için söyleşi, konferans ve seminerler düzenleniyor. Öğrencilerin bu etkinlikler aracılığıyla, rutin okul faaliyetleri arasında sosyalleşmeleri ve farklı alanlarda bilgi sahibi olmaları hedefleniyor.