Güncel - Yaşam 29.09.2017 11:16

TURKUAZ SERAMİK A.Ş.'YE TSE'DEN TAM NOT:

​Turkuaz Seramik A.Ş Yönetim Sistemlerini TSE'den belgelendirdi.
TURKUAZ SERAMİK A.Ş.'YE TSE'DEN TAM NOT:

Turkuaz Seramik A.Ş Yönetim Sistemlerini TSE’den belgelendirdi.

Avrupa standartlarında üretilen ürünlerin, uygunluk belgelerine ek olarak; Lavabo ve Klozet ürün grupları için daha önce TSE Çift Yıldız Kriterlerine Uygunluk Belgesi ve Antibakteriyel Yüzey Özelliğine Sahip Seramik Sağlık  Gereçleri Belgesi alan Turkuaz Seramik A.Ş., sahip olduğu; TS EN ISO 9001:2015 Kalite, TS EN ISO 14001:2015 Çevre, TS ISO 10002 Müşteri Memnuniyeti ve TS 18001 İş Sağlığı ve Güvenliği Yönetim Sistemlerinde revizyon ve belge yenilemelerinin tamamında TSE’ye geçiş yaptı. 

Belgelerin takdimini TSE Kayseri İl Koordinatörü Mahmut ULAŞ yaparken firma yönetimine ve belgelendirme hizmetinde görev alan firma yetkililerine ayrıca teşekkür etti. TSE ile yapılan bu işbirliğinin artarak devam etmesinden duyduğu memnuniyeti ifade eden Mahmut ULAŞ günün anısına ayrıca bir de Türk Standartları Enstitüsü rölövesi hediye etti.

Özellikle son alınan 4 yönetim sistemi belgesinde emeği geçen tüm firma çalışanlara teşekkür ettiğini belirterek sözlerine başlayan Turkuaz Seramik Yönetim Kurulu Başkanı Abidin ÖZKAYA, 1994 yılından bu yana sürekli gelişen teknolojileri ve geliştirdikleri yenilikçi ürünlerle sektöre yön veren konuma geldiklerini belirterek sözlerine şöyle devam etti; Bu belgelendirmedeki tüm amaç müşteri memnuniyetinin, ihtiyaçlarının göz önünde tutularak, tüketici odaklı, kaliteyi arttırıcı, nihai olarak da minimum kaynakla maksimum verim elde etmektir. Netice itibari ile bu belgelerin hepsinin bir nevi işletmelerin röntgenini çekip sistemde çalışan yada çalışmayan yönlerini tespit etmek ve sürekli iyileştirme çalışmalarına ışık tutmaktır. Değişimlerin çok hızlı yaşandığı günümüzde çevreye ve doğal kaynaklara saygılı üretim anlayışı ile gelecek nesillere karşı sorumluluğumuzu yerine getirmeyi amaç edindik. Doğaya duyduğu saygıyı, insana duyduğu saygı ile birleştirerek faaliyetlerimize devam ediyoruz.  Çeyrek asırda sınırlarının ötesine geçerek dünya pazarının önemli bir oyuncusu konumuna geldik. Yurt içinde ve yurt dışında binlerce satış noktasıyla ürünlerimizi müşterilerimizin beğenisine sunuyoruz. Elbirliği ile Turkuaz Seramik’in daha yüksek yerlere gelmesi ve daha kurumsal bir yapıya ulaşması için gayretlerimiz devam ediyor.”