Spor 22.03.2016 15:42

Türkiye bu zor gününde Belçika'nın yanındadır

Cumhurbaşkanı Erdoğan Brüksel'deki terör saldırıları sonrasında, "Türkiye bu zor gününde Belçika’nın yanındadır. Halkımız, Belçika halkının acısını derinden hissetmektedir" ifadelerini kullandı. YENİBİRLİK - Cumhurbaşkanı…
Türkiye bu zor gününde Belçika'nın yanındadır

Cumhurbaşkanı Erdoğan Brüksel'deki terör saldırıları sonrasında, "Türkiye bu zor gününde Belçika’nın yanındadır. Halkımız, Belçika halkının acısını derinden hissetmektedir" ifadelerini kullandı.

YENİBİRLİK - Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Brüksel'deki terör saldırıları sonrasında, "Türkiye bu zor gününde Belçika’nın yanındadır. Farklı terör örgütlerinin alçakça saldırılarına maruz kalmış olan halkımız, Belçika halkının acısını derinden hissetmekte ve paylaşmaktadır" ifadelerini kullandı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan şunları söyledi

"Çok kısa bir süre önce Ankara’da PKK, arkasından İstanbul’da DAEŞ’in, onlarca insanın hayatına mal olan saldırılarının ardından şimdi de Brüksel’i hedef alan teröristler, hiçbir insani ve ahlaki değer ve sınır tanımadıklarını, kullandıkları alçakça yöntemler açısından birbirlerinden hiçbir farkları olmadığını bir kez daha göstermişlerdir."