Magazin 30.10.2017 13:38 Güncelleme: 30.10.2017 13:40

​"Turkcell Platinum Istanbul Night Flight"

29 Ekim'de Aya İrini sahnesini şölene dönüştürdü.
​

Turkcell Platinum’un ana sponsorluğunda, Events Across Turkey organizasyonu ile gerçekleşen “Istanbul Night Flight” serisinin son konserinde müzikseverler, 29 EkimPazar akşamı “An Epic Symphony” i izlediler.

Senfoni Orkestrası’nın eşliğinde ilk kez prömiyeriyapılan ve konsere de adını veren An Epic Symphony’de, dünyada Kemança’nın varisi olarakbilinen Imamyar Hasanov, geceye özel bestelediğikemança üvertürünü seslendirdi. Bir kült halinegelmiş “Ağır Roman” filminin orijinal müziklerininsesi Yusuf Taşkın da gecede özel performanslarıylayer aldı.

Ülkemizin önemli rock gruplarından Athena ise ilk kez bir senfoni orkestrası eşliğinde sahne alarak, geceye damgasını vurdu. “Arsız Gönül”, “Kafamagöre”, “Son Defa”, “Bu Adam Fezadan” ve “SerseriMayın” gibi şarkılarını Çukurova Senfoni Orkestrasıeşliğinde seslendiren grup, finalde “ÇanakkaleTürküsü”yle 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’ndaherkesi duygulandırdı. Ayakta alkışlanan Athena’yıizlemeye gelenler arasında Barış Arduç ve Engin Öztürk de vardı.

Bugüne kadar dünyaca ünlü yıldızların, Aya İrini’ninbüyülü atmosferinde ağırlandığı “Turkcell Platinum Istanbul Night Flight” konserleri 29 Ekim akşamısona ererken, konserler serisinde klasikmüzikseverler, dünyanın önde gelen sanatçılarınıneserlerini Turkcell Platinum farkıyla dinleme şansıbuldu.

ŞAFAK GÜVEN