Vakıf Katılım web
Magazin 06.06.2023 17:03

TÜRK YILDIZLARININ AVRUPA ÇIKARMASI

​Avrupa'nın en büyük festivallerinden biri olan, Almanya'nın Oberhausen kentinde 2.ncisi yapılan Multi Summer Festival Türk yıldızlarını ağırladı.
TÜRK YILDIZLARININ AVRUPA ÇIKARMASI

Avrupa’nın en büyük festivallerinden  biri olan, Almanya’nın Oberhausen kentinde 2.ncisi yapılan Multi Summer Festival Türk yıldızlarını ağırladı.

Halikarnas Entertainment Erdal Kaya tarafından düzenlenen Rudolf Weber Arena Oberhausen' da yapılan Multi Summer Festival 2023 kapsamında 03 Haziran’da Edis, Koray Avcı, Derya, Uluğ, Köfn, Dedublüman, Esraworld gibi önemli isimler gurbetçi hayranlarıyla buluştu. İki gün süren festivalin ikinci günü 04 Haziran’da ise Hande Yener, Mabel Matiz, Murda, Güneş, Lvbel C5, Eno, Altay, Sero El Mero, Esraworld gibi Türk pop ve rap müziğinin birbirinden ünlü yıldızları sahne aldı. Sahneye çıkan ünlü isimlerin sahne stilleri ve performansları dakikalarca ayakta alkışlandı. Geçen sene 30.000 seyircisiyle rekor katılım olan, iki gün süren festivalde  tüm sanatçıları bu sene 55.000’e yakın  gurbetçi yalnız bırakmadı.

FESTİVALIN KRALİÇESİ HANDE YENER

AŞKSIZ YAŞANMAZ

İkinci defa Multi Summer Festival kapsamında sahneye çıkan Ünlü pop yıldızı Hande Yener Area marka ceket etek takım stilleştirdiği taşlı gözlük ve taşlı çizmeleriyle herkesi kendine hayran bırakırken ‘işte kraliçe’ yorumları yapıldı. Konserde yapılan Hande Yener tezahüratlarına bende sizleri çok seviyorum diyerek karşılık verdi. Festivalin kapanış konserini yapan Hande Yener’in “iğne atsan yere düşmez deyimin tam karşılığı olan bir kalabalık ve büyük bir sevgi ile karşılandı. Hande Yener’e, DJ oğlu Çağın Kulaçoğlu eşlik etti. Hande Yener, rekor kıran ve yazın hiti olarak işaret edilen ‘Benden 1 Tane Daha Yok’ ve tüm şarkılarını gurbetçilerden oluşan dev koro ile söyledi. Sahnesine ‘Benden 1 tane daha yok’ şarkısının söz yazarı ve pop yıldızı Genco Ecer’i sahneye davet etti. Yılın şarkısına sahnede birlikte düet yaptılar. Yener, sevgilisi ve “Benden 1 tane daha yok” şarkısının aranjesini yapan ünlü müzik adamı Misha’yı sahneye davet etti. “Aşk olmadan olmaz, Aşksız yaşanmaz İyi ki hayatımdasın” dedi. Yener konserinde kendisini yalnız bırakmayan sevgilisi Misha ve Genco Ecer ile sahnede poz verirken yeni çıkacak albümü için ikiliye katkılarından dolayı teşekkür etti.

Türk pop müziğinin ve Rap dünyasının birbirinden ünlü yıldızlarını ağırlayan Multi Summer Festival yapan Halikarnas Entertainment’in sahibi Erdal Kaya ise bir ‘Türk genci olarak böyle bir organizasyonu Almanya’da yapmış olmak benim için büyük bir mutluluk oldu. Festivalimizde yer alan tüm sanatçılarımıza tekrar teşekkür ediyorum.’ dedi.