Magazin 10.03.2018 08:00 Güncelleme: 10.03.2018 02:33

"Tüm Kadınlar İyi Ki Kadın Doğdu!''

Ünlü sanatçı Linet 43. Yaş gününü yakın dostları ve basın mensubu arkadaşlarıyla Arnavutköy Eftelya Balıkçısı'nda kutladı.
"Tüm Kadınlar İyi Ki Kadın Doğdu!''

Doğum gününü 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nde kutlayan Linet, kendisi için özel olarak tasarlanan şeker hamurundan yapılmış minyatür Linet ve orkestrası temalı doğum günü pastasını üflemeden önce; “Bu doğum günümde kendim için bir dilek dilemeyeceğim. Kadınlarımız için daha özgür ve şiddetsiz yıllar diliyorum. Kadına şiddetin olmadığı aydınlık bir yıl olsun. Tüm kadınlarımızın kadınlar günü kutlu olsun. Tüm kadınlar iyi ki kadın doğdular!” diyerek mumlarını üfledi.

Pasta üzerinde bulunan Linet ve orkestrası figürlerine hayran kalan ünlü sanatçı, menajeri Haluk Şentürk’e ‘’Benim yerime yollarsın artık konserlere, aynı ben!’’ diyerek espri yaptı.

 Doğum gününde sürpriz yaparak yurtdışından   gelen ünlü sanatçının ağabeyi David Menekşe doğum gününde Linet’i yalnız bırakmadı. ‘’Linet bizim ailemizin gururu, başımızın tacı, iyi ki doğmuşsun.’’ diyen ağabeyi David Menekşe’ye yanıt olarak ‘’Allah herkese benim ailem gibi destekçi bir aile nasip etsin.’’ açıklamasında bulundu.

 

Arkadaşlarından Emsal Doğan, Rober Hatemo ve Oryantal Didem sanatçıyı bu özel gününde yalnız bırakmadı. Pastasını Rober Hatemo’nun elinden yiyen Linet’e, davetliler arasından beşi bir yerde hediye edildi. Oryantal Didem ünlü sanatçının yeni yaşını kutlarken ‘’Zenci gırtlağı var bu kadında! Bayılıyorum Linet’e’’ dedi.  43 yaşına girdiğini belirten Linet ‘’Yaş sadece bir sayı önemli olan sonuç. Gururlu bir kadınım. Bu yıl hem yeni albümüm çıktı hem de çok güzel bir doğum günü kutladım. Ama yılmak yok yola devam!’’ açıklamasında bulundu.